Kymmenen faktaa FinnishComicsista!

Journal Entry: Thu Jun 16, 2011, 3:08 AM
Kirjoitin kymmenen oleellista asiaa FinnishComicsista Finncon-Animeconissa pidettävää esitystä varten. Ajattelin jakaa nämä asiat teidän jäsenten kanssa. Pidempään mukana olleille nämä asiat ovat tuttuja, mutta uusille jäsenille tässä on hyvä tietopaketti siitä, mitä FinnishComics on.

1. FinnishComics on suomalainen sarjakuvayhteisö.

2. FinnishComicsilla on tällä hetkellä (kirjoitushetkellä) 223 jäsentä.

3. FinnishComicsin jäsenet tekivät reilun vuoden aikana 31 sivua improvisoitua jatkosarjakuvaa, jolle annoimme nimen Jatkomaa: Continumia.

4. FinnishComicsista voi lukea eräitä Suomen parhaista sarjakuvista, muun muassa Irl*Ilu, Falderoy's Quartet, Kurja Impi (Entinen Suometar), Electric Rolling ja Faris.

5. FinnishComics on yhteistyössä sarjakuvakustantamo Seitin kanssa. FinnishComics ja Seitti tarjoavat FinnishComicsin jäsenille 30% kesäalennuksen Seitin sarjakuvalehdistä.

6. FinnishComicsilla on oma myyntipöytä Finncon-Animeconissa. Myymme jäsenten omia tuotteita sekä virallisia FinnishComics-tuotteita, muun muassa Jatkomaa: Continumia lehteä sekä FinnishComics avaimenperiä, jääkaappimagneetteja, rintamerkkejä ja kirjanmerkkejä.

7. FinnishComics on erittäin aktiivinen ryhmä sekä ylläpidon että jäsenten puolella. Pyrimme tarjoamaan jotain uutta joka viikko, oli se sitten blogikirjoituksia, kilpailuja, haasteita, sarjakuvaesittelyjä tai jotain muuta. Lisäksi ryhmästä löytyy päivittäin uusia piirroksia ja sarjakuvia ryhmän jäseniltä.

8. FinnishComicsin jatkosarjakuva Jatkomaa: Continumia kertoo Samista ja Sarista, kahdesta nuoresta aikuisesta jotka joutuvat erikoiseen ja mystiseen maailmaan nimeltä Jatkomaa. Jatkomaata asuttavat erikoiset olennot anthroista avaruusolentoihin. Pian selviää että Sami on itse asiassa kuolematon olento, ja salaperäinen organisaatio nimeltä Kissankynsi on kiinnostunut hänestä. Kissankynttä johtaa ihmismäinen kissa nimeltä Herr Doktor. Tarinassa riittää jännittäviä hahmoja ja juonenkäänteitä alusta loppuun.

9. FinnishComicsilla on oma keskustelualue, FinnishComics Forum, jossa FinnishComicsin jäsenet voivat keskustella sarjakuvista ja kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä. FinnishComics Forum

10. FinnishComicsilla on omat Twitter-tili, johon päivitetään ryhmän uusimmat kuulumiset. Sitä kannattaa seurata jos on kiinnostunut ryhmästä. FinnishComicsin Twitter

:iconmisterhessu:


Recent Journal Entries

Journal Writers