Voorschriften/Regels in het Nederlands (Dutch)

4 min read

Deviation Actions

Translations by :iconivorypeony: IvoryPeonyHier is het belangrijkste van het belangrijkste.
De groepsregels en voorschriften.


Aanmelden is gratis, tenzij je bereid bent op 1.000 gil te doneren! We heten alle fans welkom, maar er zijn regels waar je je aan moet houden.

Je hoeft niks te schenken of te doen om lid te worden; we willen alleen dat iedereen de regels/ voorschriften leest en deze ook begrijpt.Deze groep bestaat om de mooie Final Fantasy fanarts uit de serie tentoon te stellen! Ook geven we je informatie over nieuwe spellen die binnenkort uitkomen in de serie. Omdat we per dag een heleboel inzendingen krijgen, zijn deze regels opgesteld om de stroom aan inzendingen onder controle te houden, en daarmee ook onze inboxen. Dit helpt ook onze leden en watchers, zodat ze niet continu de ‘delete’ button moeten spammen.

:bulletblue: Onze standaard gallery inzendingen variëren van normaal tot hoge kwaliteitswerk . Iedreen heeft zijn eigen stijl bij het creëren van meesterwerken! Het moet niet geweldig zijn, omdat we weten dat niet iedereen hetzelfde niveau heeft als het om tekenen gaat. Wij beoordelen je inzending op basis van kwaliteit, concept (originaliteit) en compositie.

Als we er niet zeker over zijn, vergelijken we het met andere werken in je gallery. We zullen sneller werk “weigeren” als het een paar jaar oud is, afgezien van een paar uitzonderingen.

:bulletred: Wij tolereren het stelen van art niet. Als we er achter komen dat je iets gestolen hebt, wordt je meteen van de groep verwijderd zonder enige waarschuwing.
  • Digitale en traditionele artworks zijn welkom. Alle werken moeten volledig zijn, dus geen halfafgemaakte. Als je werk veel bloed, geweld of naaktheid bevat, moet je bij de opties ‘mature’ hebben staan. Sommige leden kunnen heel gevoelig zijn, of veel te jong om ernaar te kijken.

    • Geen snelle schetsen, werk dat nog niet af is, werk dat op lijntjes papier getekend is of slecht ingescand werk. We accepteren geen Base Arts (denk aan een soort van pop die je zelf kan afmaken), en we accepteren ook geen modificaties van officieel artwork (geen wallpapers, icons of avatars).
  • Cosplay, zelfgemaakte dingen en fotografische werken zijn toegestaan. Bij cosplay en zelfgemaakte werken (van klei, beelden) hebben we liever dat ze al klaar zijn. We kijken niet alleen naar het complete outfit, maar ook naar de omgeving waar de foto genomen is. Achtergronden zijn essentieel in de fotografie.
  • Fanfiction is toegestaan, maar ze moeten wel proefgelezen zijn en door jullie zelf geschreven.
  • Shoujo-ai en shounen-ai is toegestaan, zolang ze niet de regels van dA breken (pornografisch enz.). Wij accepteren echter geen expliciete / mature content, geen Hentai dus.
Met betrekking tot Kimgdom Hearts en andere spellen,die Final Fantasy personages bevatten, deze zijn toegestaan zolang ze Final Fantasy personages bevatten. Deze zullen in de folder van de game waar ze oorspronkelijk uit komen geplaatst worden.
  • We accepteren geen eigen personages, of personages van andere niet-gerelateerde games. Final Fantasy Crystal Chronicles (dus niet Crystal Bearers) en Final Fantasy Online (XI en XIV) zijn de enige uitzonderingen op deze regel.Limiteer jezelf tot één (1) deviation per inzending. Geef ons niet je hele galerij in één keer. Je inzending moet geaccepteerd / toegevoegd worden in onze galerij voordat je een nieuwe kan toevoegen. Wij vragen je om 2-4 dagen te wachten met het inzenden van nieuwe werken nadat je inzending is geaccepteerd is of te zien is in onze galerij. Houdt rekening met onze inboxen in het Message Center.

Als je inzending niet geaccepteerd wordt, moet je je niet afgewezen voelen. Daag jezelf uit. Oefen nog meer. Voel je alsjeblieft niet aangezet tot het verlaten van deze groep omdat je werk was afgewezen. We weten dat je nog beter kunt!Als je al deze voorschriften gelezen hebt, en je aan de regels kunt houden, dan ben je klaar om lid te worden!

Ga naar de voorpagina en klik op “Join the Group”. Hier MOET je bevestigen dat je de voorschriften/regels gelezen hebt. Eindig de zin met het woord: “Kupo”.

Dit laat zien dat je de voorschriften van onze groep goed gelezen hebt. Wees creatief. Voel je vrij om ons geschenken te geven; deze komen in onze Manor terecht.

Klik hier om lid te worden : finalfantasyinfinity.deviantar…Published:
© 2010 - 2021 FFI-Guidelines
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In