Ryhman ohjeet/saannot suomeksi (Finnish)

4 min read

Deviation Actions

Translations by :iconhisomi: HisomiTässä lepää tärkeistä tärkein
Ryhmän säännöt ja ohjeet


Liittyminen on täysin ilmaista, paitsi jos olet halukas lahjoittamaan 1000 giliä! Toivotamme tervetulleiksi kaikki fanit mutta ryhmällä joitakin sääntöjä, joita jäsenien tulee noudattaa pitääksemme ryhmän toiminnan hallinnassa.

Sinun ei tarvitse olla osallisena mihinkään toimintaan tai muuhun liittyäksesi ryhmään; Haluamme vain kaikkien lukevan säännöt/ohjeistukset ja ymmärtävän ne.Tämä ryhmä on tarkoitettu loistavan Final Fantasy-pelisarjan fanitaiteitten esittelypaikaksi! Tarjoamme myös viimeisimmät uutiset koskien tulevia FF-pelejä. Vastaanotamme joka päivä suuria määriä teoksia ja nämä ohjeet on luotu kontrolloimaan lähetettyjen töiden määrää ja estäen kaikkien postilaatikkoja tulvimasta. Tämä helpottaa jäseniä ja katselijoita, jotka muuten joutuisivat jatkuvasti deletoimaan tuhansia teoksia postilaatikostaan.  

:bulletblue: Normaalit galleriaehdotukset vaihtelevat keskitason laadusta korkean laadun töihin. Kaikilla on oma tyylinsä, jolla he luovat loistavia mestaritöitä! Töiden ei tarvitse olla todella näyttäviä ja upeita koska tiedämme, että jokainen luo taidettaan omalla henkilökohtaisella taitotasollaan. Arvostelemme työn laadultaan, sommittelultaan sekä sisällöltään.

Jos olemme epävarmoja, vertaamme lähettämääsi työtä muihin töihin galleriassasi. Todennäköisesti tulemme "torjumaan" työt, jotka ovat muutaman vuoden vanhoja lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia. Vältä lähettämästä meille töitäsi, jotka ovat muutaman vuoden vanhoja.

:bulletred: Emme suvaitse taidevarkaita. Jos saamme selville, että työ on varastettu, jäsen tullaan automaattisesti poistamaan ryhmästä ilman varoitusta.
  • Tietokoneella/perinteisellä tekniikalla tehdyt työt ovat hyväksyttyjä. Kaikkien töiden tulee olla valmiita töitä. Jos työ on hyvin havainnoillinen ja yksityiskohtainen (väkivallalla mässäilevä/verinen/jne.) tai sisältää alastomuutta, se tulee lisätä Mature-merkin kanssa. Jotkut jäsenet voivat olla herkkiä tai liian nuoria näkemään teoksen.

    • Ei pikaisia luonnoksia, kokeiluja, työstämisvaiheessa olevia, pelkästään rajattuja tai huonosti skannattuja töitä. Emme hyväksy valmiille perustalle tehtyjä töitä tai virallisten taideteoksien muuntelua. (taustakuvia/avataroja/jne.)
  • Cosplayt, taiteet ja käsityöt sekä valokuvaus ovat sallittuja. Mitä tulee coplay-kuviin ja käsitöihin(veistokset, savityöt, jne.) toivomme niiden olevan valmiita töitä. Emme kiinnitä huomiota vain itse valmiiseen asuun vaan myös kuvan maisemaan tai missä kuva on otettu. Taustat ovat olennaista valokuvauksessa.
  • Fiktionaaliset kirjoitelmat ovat sallittuja mutta niiden tulisi olla oikoluettuja ja sinun itsesi tuottamia.
  • Shoujo-ai/Shonen-ai työt ovat hyväksyttyjä. Kunhan ne eivät riko dA:n sääntöjä (pornografia, jne. ) Emme hyväksy sopimatonta/aikuissisältöä sisältäviä töitä (Hentai) liittyen tähän lajityyppiin  
Mitä tulee Kingdom Hearts peliin tai muihin peleihin, joissa esiintyy Final Fantasy-hahmoja, ovat niitä koskevat työt hyväksyttyjä vain silloin kun työ sisältää ainoastaan FF-hahmoja. Tähän kategoriaan kuuluvat työt sijoitetaan kansioon, josta hahmo on alunperin lähtöisin.
  • Emme hyväksy fanituotteena syntyneitä omia hahmoja tai hahmoja muista peleistä, jotka eivät liity Final Fantasy sarjaan. Final Fantasy Crystal Chronicles (ei Crystal Bearers) ja Final Fantasy Online (XI/XIV) ovat ainoita poikkeuksia.
Rajoita töiden määrä yhteen (1) per lähetetty ehdotus. Älä lähetä meille koko galleriaasi. Työsi tulee olla hyväksytty/lisätty galleriaamme ennen kuin voit lähettää meille uuden työn. Kun työsi hyväksytään ( tai on näkyvillä galleriassa ) odota noin 2-4 päivää ennen kuin lähetät uuden työn meille. Ota huomioon muiden postilaatikot (viestikeskus)

Jos lähettämäsi työ tulee torjutuksi, älä tunne oloasi hylätyksi. Haasta itsesi. Harjoittele vielä enemmän. Älä pidä ryhmästä lähtemistä välttämättömänä vain siksi, että työsi torjuttiin. Tiedämme, että pystyt luomaan parempia taiteellisia tuotoksia!Jos luit kaikki nämä säännöt ja olet valmis noudattamaan niitä, olet siinä tapauksessa valmis liittymään!

Menet vain ryhmän etusivulle ja painat "Join the Group" kohtaa ja avautuvassa ikkunassa sinun TÄYTYY tuoda julki, että olet lukenut säännöt/ohjeistukset ja lopettaa lause sanalla "Kupo".

Tämä todistaa sen kuinka huolellisesti olet lukenut ryhmän säännöt. Ole luova. Meille voi antaa lahjoja jos haluaa ja se saattaa näkyä paikassamme nimeltä Manor.

Paina tästä liittyäksesi: http:finalfantasyinfinity.deviantart.com


Published:
© 2010 - 2021 FFI-Guidelines
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In