Regler och Guidelines pa Svenska (Swedis

5 min read

Deviation Actions

Translations by :iconrhoey: RhoeyHär ligger det viktigaste av det viktiga.
Gruppens Regler och Guidelines.


Att bli medlem är gratis, om inte du är villig att donera 1000 gil! Alla fans är välkomna, men det finns regler som medlemmarna måste följa för att det ska vara fortsatt ordning i gruppen.

Du behöver inte bidra med någonting för att gå med; vi vill bara att du läser Reglerna noggrannt och förstår dem.Den här gruppen finns till för att visa upp vackra fan arts från Final Fantasy spel serien. Vi förser även fansen med de senaste nyheterna om kommande FF spel. Eftersom vi får in en stor mängd bidrag (deviations) per dag, är de här reglerna skapade för att kontrollera flödet och förhindra folks inkorgar från att överflöda. Det kommer hjälpa medlemmar och watchers att inte konstant behöva spam-klicka på Delete knappen.

:bulletblue: Våra standard galleri bidrag varierar mellan medel och hög kvalitet. Alla har sin egen stil när de skapar vackra mästerverk! Ditt bidrag måste inte se otroligt bra ut, för vi vet att alla är på olika nivåer när det gäller skicklighet. Verket kommer att bedömas baserat på kvalitet, komposition och koncept.

Om vi är osäkra över det, kommer vi att jämföra det med andra verk i ditt galleri. De verk som har ett par år på nacken kommer med större sannolikhet att vägras (Declined), med några få undantag. Undvik därför att skicka in bilder som är några år gamla.

:bulletred: Vi tolererar inte plagiat och stöld av andras konstverk (Art theft). Om vi upptäcker att verket du bidrar med är stulet eller plagierat, kommer du automatiskt att bli utvisad från gruppen utan någon som helst varning.
  • Digitala och Traditionella verk är acceptabla. Alla verk måste vara avslutade. Om verket är mycket grafiskt (tex innehåller blod, slakt, osv) eller har en del svordomar eller nakenhet, måste den markeras som “Mature Content”. Det finns medlemmar som kan vara känsliga eller alltför unga för att betrakta det.

    • Inga snabbskisser, scraps, “works-in-progress” (dvs verk som ej är avslutade), teckningar och bilder på linjerat papper, och överhuvudtaget dåligt skannade verk. Vi tar inte heller emot Base Arts (dvs när ett verk är skapat för att andra ska använda det till sitt eget bruk och skapa nya verk utifrån det) eller ändringar av officiella verk (wallpapers, avatars osv).
  • Cosplay, Konsthantverk, och Fotografi är acceptabelt. För cosplay och konsthantverk (skulpturer, lermodeller, osv) föredrar vi avslutade verk. Vi är mycket uppmärksamma på den färdiga kostymen men även på miljön där bilden är tagen. Bakgrunder är viktiga för fotografin.
  • Skrivna verk (fan fiction) är accepterade, men det måste vara rättat för stavfel och grammatik, och det ska vara ditt eget originella stycke.
  • Shoujo-ai/Shonen-ai verk är också accepterade, så länge de inte bryter mot några dA regler (som med tex pornografiskt innehåll). Vi accepterar dock inget klart och tydligt sexuellt innehåll (Hentai) i relation till dessa verk.
När det gäller Kingdom Hearts och andra spel med Final Fantasy karaktärer, är de accepterade så länge verket innehåller endast FF karaktärer. De kommer att bli placerade i mappen för spelet de kommer ifrån.

Vi tillåter dock inte fan Original Characters, även kallade “Fan Characters” (dvs karaktärer skapade av fans) eller karaktärer från andra spel som ej är relaterade till Final Fantasy. Final Fantasy Crystal Chronicles (inte Crystal Bearers) och Final Fantasy Online (XI/XIV) är de enda undantagen från den här regeln.
Var god begränsa dig till ett (1) bidrag (deviation) per tillfälle. Ge oss inte hela ditt galleri. Det måste bli godkänt och tillaggt i gruppens galleri innan du kan skicka in ett annat verk. När det blir godkänt (eller visas i gruppens galleri) vänta 2-4 dagar innan du skickar in någonting igen. Vänligen, var lite omtänksam om våra inkorgar (Message Centre).

Om ditt verk blir "Declined" (ej accepterat), känn dig inte avvisad. Utmana dig själv! Öva ännu mer. Känn dig inte tvungen att lämna gruppen bara för att ditt verk fått avslag. Vi vet att du kan göra bättre ifrån dig!Om du har läst alla dessa regler och guidelines och vet att du kan följa dem, då är du redo att bli medlem!

Gå helt enkelt till våran front page (första sida) och klicka "Join the Group" och i fönstret som kommer upp MÅSTE du förklara att du har läst reglerna/Guidelines och avsluta meningen med ordet: "Kupo".

Detta visar hur noggrannt du har läst gruppens regler. Var kreativ. Du är även välkommen att ge oss gåvor; de kanske kommer visas i våran Manor.

Klicka här för att bli medlem: finalfantasyinfinity.deviantar…Published:
© 2010 - 2021 FFI-Guidelines
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In