fan4battle's avatar

fan4battle

214 Watchers248 Deviations
47.3K
Pageviews
Kaulnp
SaltDaZombieX3
bluevicman
Fnamlworld
Pbaray1
Zyon4610
jededrd43555
Sauronvoorhees
Libra4Ever
DragonLordKris
Rasmane
chancebishop
Drkav
mjranum
mokhman
medders
GlennRaneArt
JamesRyman
AlexHorley
Nicolasaviori
AnthonyAvon
happykwak
Grobi-Grafik
EtheringtonBrothers
xa-xa-xa
nbekkaliev
Zatransis

Deviation Spotlight

fan4battle is not a Group Admin yet
Groups they admin or create will appear here
Badges
birthdAy '10: decade of deviousness
I've seen it: It's Coming -- Stay Tuned!
Super Albino Llama: Llamas are awesome! (129)
My Bio
I've been more active on instagram recently. instagram.com/petartasev_art

Profile Comments 261

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Здрасти, Петре. Извинявай, че така от нищото пиша, но те помня от старият форум на Артлайн, едно време. Мисълта ми е - скоро се присетих за тоя форум и взех да търся някакви следи, дали съществува все още и гледам, че домейна е изтекъл. искам да намеря там някакви стари работи, ако съм рисувал, защото не помня, затова. Видях ти ник-а в един форум на Комикс бистро и се присетих, че беше редовен там, та викам да те изнамеря и да те питам дали имаш някаква идея дали този форум някога може да бъде възстановен и да се изтеглят от тях някакви рисунки, които сме поствали, или всичко е безвъзвратно загубено? Поздрави и благодаря предварително!
О! Здрасти, какъв Blast from the past. :)

Самият форум нямаше опция за качване на рисунки на самия сайт, всички изображения, качени от потребителите са били link-вани от външни сайтове. Така че ако случайно сайтът, където си качвал, все още е на линия и пази изображенията ти, е възможно да намериш нещо.

Потърсих темата ти в Wayback Machine - web.archive.org/web/2008060819…
Изглежда машината не е архивирала на много дълбоко, и е достъпна само първата страница, а изображенията, които си поствал там от ImageShack, са отдавна изтрити. Върти ми се някакъв спомен, че бяхме правили бекъп на форума, но май беше от времето, когато беше залят от ботове, и не успяхме да го подкараме. Ако имаш познания по инсталиране и администриране на форуми, може би може да поразпитаме дали някой не го пази. Това обаче си е много мащабно начинание за надеждата да търсиш линкове, които най-вероятно отдавна не работят. Примерно Imageshack, доколкото разбирам, още преди години е минал на изцяло платена система и е изтрил всички качени изображения от акаунти, които не плащат. 

Edit: Намерих тема в Комикс-бистрото, където сме коментирали, и изглежда Артлайн са нямали админската парола за целия сайт, така че...
Thanks for the watch!
You've got awesome stuff, so thank YOU for the watch!! Your animations are crazy! 
Благодаря за :+devwatch:
Реципрочно! :)
Blagodarya za fava na booty festa :)