Deviation Actions

Elaitea's avatar

StormNicki's Shop Order

By
5 Comments
137 Views
Basically what the title says. I've opened a doll shop at Glam a while ago as a way to break out of a rut and try to get a bit more self-confidence (I'm kinda succeeding at the first and totally failing at the second XD) and this was the first shop order I finished. Working with someone else's character is fun!

Character belongs to stormnicki, doll site can be found here.
Image details
Image size
145x408px 18.22 KB
Published:
© 2018 - 2021 Elaitea
Comments5
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Silerna's avatar
Oh wow prachtig! Ik zag alleen in eerste instantie niet dat ze een boek vast had xD. Misschien vanwege dezelfde kleuren? Al die detail is écht prachtig! (zoals altijd ;) )
Elaitea's avatar
Merci! Tja, dat kan wel. Maar een donker boek was nog steeds beter dan een licht boek, dus heb ik het maar zo gehouden. En de 'cliënt' was er blij mee, dus ga ik er niet meer aan prutsen :shrug: Bedankt! Ik blijf het gewoon erg leuk vinden om details toe te voegen :p Dat is nog het leukste deel aan het dollen XD
Silerna's avatar
Als de klant tevreden is dan ben jij dat ook neem ik aan :giggle: Ik wou dat ik wat kon requesten maar ben potje los xD. Je bent lekker op dreef laatste tijd! Ben benieuwd naar nog meer :D
Elaitea's avatar
Ja, zeker! Wat bedoel je juist met 'potje los'? Dat is een uitdrukking die ik niet ken o_o Ja, die shop orders hebben me toch wat motivatie gegeven om meer te doen. Heb zelfs een deel bases gemaakt, iets wat ik anders bijna nooit doe :)
Silerna's avatar
Blut xD geen geld hahaha. Ik vergeet soms dat Vlamingen niet al onze spreekwoorden en uitdrukken kennen :facepalm: