Group Info Group Founded 10 Years ago Statistics 661 Members
39,120 Pageviews518 Watchers

Gallery Folders

Featured
Luka - Just Be Friends by 100procent-Juul
Naruto Sword of The Stranger AU by Catstudio7
Rhysand High lord of the Night Court by Catstudio7
Last month for Nerd! by MyVoreShort
Digitale Originelen
CM: Dean by Iduna-Haya
Interrupted by a Bird by MimiChair
Red Cherry Blossoms and Roses by MimiChair
Awakening by Iduna-Haya
Digitale Fanart
Rhys by Catstudio7
[ZINE ENTRY] Mon Colle Knights by hat-and-goggles
Love Live! by 100procent-Juul
Momomiya Ichigo by JamieDeJonge
Traditionele Originelen
Kirlia with No No by Kirliavstomo
Welcome To My Reopened Shop by MimiChair
Vivid Vamps by Minjuu
Idols by Minjuu
Traditionele Fanart
My Favorite Dork ~ Julian by Catstudio7
Leap Day Baby by hat-and-goggles
Secret Valentine 2020 Trade-Secrets Entry by Catstudio7
Julian by Catstudio7
Lineart
Of Blank Masks And Blue Lions by hat-and-goggles
Inktober2018: The Crazy Cat Loli by ARHDian
Inktober2018: Rotten Strawberry Witch by ARHDian
GOAL! 500 followers xD by ARHDian
Schetsen en WIPs
Master Dharius by Iduna-Haya
Zelda by ARHDian
[00005] by dodoxoxox
- Sunflower - by dodoxoxox
Manga Paginas Comics
A sacrifice... gone wrong! by MyVoreShort
Snail day 4 by Assink-art
Snail stays at home day 2 by Assink-art
Snail Day 1 by Assink-art
Wedstrijden
Nayume Icon Contest Entry by Tamorii
50th Aniway Contest Entry: Paperchild Party! by Tamorii
DMA contest: LTTW volume 1 by 6MiBer6
Contest entry: Rainbow no Shana by xMissJoJo
Meme
2017 Improvement Challenge by Iduna-Haya
Haya's 2017 Summary Of Art by Iduna-Haya
Collection Sheet Template by Iduna-Haya
Draw This Again Meme - Santa by Chance-To-Draw
Geheime Sinterklaas 2011
Tracey's Skyscape by ColorSergeant
Secret Santa 2012
Secret Santa 2012~! by Hiccupping
Secret Santa 2013
Secret santa: Ice skating by Hiccupping
Secret Santa 2014
Happy Birthday! by Yakurow
Secret Santa 2016
SS Chance-to-draw by Soramori
Het was kerstavond, 2000 en 16. Ik weet dat nog zo goed, de folder was zojuist geopend. En ik zei dat alleee deelnemers hun tekening konden uploaden, en als ze dat lief deden dat ze dan fantastisch zijn :D
De folder voor de Secret Santa 2016 is geopend, dus oproep aan alle Geheime kerstmannen van dit jaar; Upload je tekening maar!

Fijne kerstdagen & een gelukkig nieuw jaar iedereen! :D
--------------
Voor de deelnemers aan de Secret Santa: Vergeet niet om je tweede WIP naar de group te sturen! Dit geldde voor de periode 16 - 18 december en zowel ik als eigenlijk alle deelnemers op één na zijn dit vergeten.. dus ik vergeef het je als je je WIP nu pas stuurt :'D Over een dag of twee ga ik kijken van wie ik nog geen bericht heb en diegene dan een note sturen! Voorkom dat ik extra werk heb en stuur die WIPs s'il vous plaît!
--------------------------
Hallo allemaal!

Voor de deelnemers aan de Secret Santa: Vergeet niet om tussen 3 en 5 december een note naar de group te sturen om ons te laten hoe ver je bent! ;D
--------------------------
De titel zegt eigenlijk alles al: De wensen zijn verstuurd! :D Indien je nog vragen hebt, op een probleem stuit, of geen wens hebt ontvangen (??! :0) comment hier dan even! Daarnaast wil ik alle deelnemers er op attenderen dat de eerste deadline voor het insturen van een WIP (of aangeven dat je er nog geen hebt) op 3-5 december is! S'il vous plaît en dankjewel! :D
------------------------------
EDIT: Voor wie het nog niet heeft gezien of nog twijfelde; Inschrijven voor Secret Santa sluit VANAVOND!! Er doen momenteel ongeveer 10 mensen mee dus ik hoop eigenlijk op nog wel meer aanmeldingen!
-----------------------------
Hallo allemaal!

Het is eindelijk zo ver; Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Secret Santa van 2016! Wooooh! :D Bij deze volgt alle informatie over wat je moet opsturen en wat goed is om te weten! (note; dit is dezelfde tekst als vorig jaar ;)) (Ook interessant; Vergelijk de Journals van 14-10-2016 en 04-10-2014 eens.. hieruit blijkt maar weer eens dat een mens in 2 jaar tijd amper veranderd :'D)

Inschrijven kan t/m 1 november!
Vul deze wensenlijst in en stuur het op in een note naar deze group! Bedenk wel dat wij deze exacte lijst naar je Secret Santa zullen sturen, dus zorg ervoor dat het voor iedereen te begrijpen is

Naam: (op deviantart)
Wens #1:
Wens #2:
Wens #3:

(dit wordt niet naar je SS gestuurd) Wel/niet joker:
(Je aanmelden als joker betekend dat je een tekening wel wilt maken voor iemand indien diegene's Secret Santa er opeens vandoor is gegaan! Je bent dan dus in principe een held B))

- Je moet MINSTENS 3 wensen inleveren! Dit om je SS zo veel mogelijk keuze te geven en een onderwerp te kunnen kiezen waar ze het best mee om kunnen gaan. MAXIMAAL 5 wensen echter, niet al te enthousiast van stapel lopen.
- Om het je SS niet al te moeilijk te maken mag je maar 2 karakters maximaal in 1 wens verwerken. Van elk karakter moeten er tevens ook goede referenties bijgevoegd worden, minstens 2, waarvan er 1 zowel full body moet zijn als helemaal ingekleurd (behalve als je SS de vrijheid krijgt om zelf kleding te bedenken, dan is alleen de kleur van de huid, het haar en de ogen belangrijk natuurlijk).
- Probeer je SS al een beetje op weg te helpen door niet alleen karakters te geven maar ook wat ideëen voor een setting, of een samenvatting van hun backgroundstory waarmee je SS dus op ideëen kan komen. Of bij een favoriet karakter bijvoorbeeld een scène of aflevering, etc.
- Als laatste, probeer een beetje variatië te verschaffen, niet iedereen kan zowel jongens/mannen als meisjes/vrouwen tekenen dus probeer van beide wat toe te voegen :)

Dit klinkt als een hoop maar eigenlijk is het heel normaal om zo een wens in te sturen, het is net zoals wanneer je een request of commission aanvraagt :) En je zult zelf ook blij zijn met duidelijke referenties en wat variatie aan opties voor als je aan het tekenen gaat!


:star:Belangrijke deadlines:star:

- 1 november; laatste mogelijke inschrijfdag
:star: 3 weken voor kerst vragen we je een WIP te sturen van wat je op dat moment eventueel al hebt. Datzelfde doen we ook nog een week van tevoren en dan verwachten we ook van je dat je al begonnen bent. Dit om zeker te zijn dat iedereen zich het wel herinnerd dat ze hieraan meedoen en het ook daadwerkelijk op tijd afhebben (vorig jaar hebben we helaas jokers nodig gehad om tekeningen voor anderen te maken, heel spijtig..).
- 5-7 november; De wensen worden verdeeld en opgestuurd naar de Secret Santa's.
- 3-5 december; Insturen eerste WIP via een note naar de group, indien je al begonnen bent (Bij geen reactie na die tijd sturen we je zelf een note).
- 16-18 december; Insturen tweede WIP via een note naar de group, we verwachten dat je dan al begonnen bent. Ook hier, geen bericht = note.
- 24-25 december; Tekening uploaden in aparte Secret Santa 2016 folder die tegen die tijd is aangemaakt!

We zullen regelmatig deze Journal updaten zodat ie weer even in je inbox verschijnt om je aan de data te herinneren, dus daar hoeft niet al te veel zorgen over worden gemaakt :) Als laatste wil ik nog een paar praktische dingen zeggen!

- Joker zijn houdt dus in dat als iemand alsnog geen tekening heeft gekregen, we jou kunnen vragen om voor diegene SS te spelen.
- Stuur referenties die op deviantArt zelf staan, photobucket links gaan te makkelijk uit de lucht (maar als Secret Santa zelf; sla het plaatje op, fav hem niet want dan kan diegene doorhebben dat jij z'n SS bent c; )
- Hou voor jezelf voor wie jij de SS bent!
- Stuur geen on-ingekleurde, zwart/wit of achtergrondloze tekeningen in, maak er echt wat van! Om te voorkomen dat de één een geheel ingekleurde tekening met achtergrond en alles maakt en vervolgens een snel ingekleurde line-art zonder achtergrond krijgt, zijn dit voor iedereen de eisen.
(Hou dus bij inschrijven er rekening mee of je dit kan maken, en ook of je dit op tijd af kan hebben).
- Zowel digitale als traditionele tekeningen mogen, no prob :) Ook uitgebreide pixel arts en als je wil mag je ook wat animatie zoals een blink toevoegen.En dat was 'm! Indien er nog vragen zijn; stel ze gerust! En have fuuun ho ho ho!
More Journal Entries

Deviants

Newest Members

Favourites

Sia by xShadowxWalkerx Sia :iconxshadowxwalkerx:xShadowxWalkerx 2 0 Cat-Doll by ColorSergeant Cat-Doll :iconcolorsergeant:ColorSergeant 28 5 Incredible Journey by Nat-chan Incredible Journey :iconnat-chan:Nat-chan 11 13 Sango by velsen Sango :iconvelsen:velsen 1,024 75 ash from pokemon by dientjeart ash from pokemon :icondientjeart:dientjeart 1 3 OC - Zero by ElizaSun123 OC - Zero :iconelizasun123:ElizaSun123 6 1 Black Star and Death The Kid by StubbornNinja Black Star and Death The Kid :iconstubbornninja:StubbornNinja 172 29 RE-UPLOADED Final Getsuga by StubbornNinja RE-UPLOADED Final Getsuga :iconstubbornninja:StubbornNinja 78 14 Uchiha Sasuke Curse Mark by StubbornNinja Uchiha Sasuke Curse Mark :iconstubbornninja:StubbornNinja 15 0 Taka Sasuke by StubbornNinja Taka Sasuke :iconstubbornninja:StubbornNinja 13 11 Ichigo's Transformations by StubbornNinja Ichigo's Transformations :iconstubbornninja:StubbornNinja 30 12 RE-UPLOADED Half Vasto Lorde by StubbornNinja RE-UPLOADED Half Vasto Lorde :iconstubbornninja:StubbornNinja 90 20 RE-UPLOADED Vasto Lorde Kurosaki Ichigo by StubbornNinja RE-UPLOADED Vasto Lorde Kurosaki Ichigo :iconstubbornninja:StubbornNinja 149 32 Uchiha Sasuke Curse Mark 2 by StubbornNinja Uchiha Sasuke Curse Mark 2 :iconstubbornninja:StubbornNinja 11 4 ul goodby by axel13579 ul goodby :iconaxel13579:axel13579 40 49 noaya by axel13579 noaya :iconaxel13579:axel13579 19 41

Admins

Hi!
Welcome to a group for manga and/or anime artists from the Kingdom of the Netherlands, the Kingdom of Belgium and the Grand Duchy of Luxembourg!

Een groep voor Nederlandse, Belgische en Luxemburgse Manga en Anime artiesten, het leek me wel een leuk idee!
Ik vroeg me namelijk af wat voor talent we allemaal in de lage landen hebben! ;P
Dusssss, meld je aan, en begin met het uploaden van je creaties!

Een paar dingen:
-Ik zou graag willen dat iedereen respectvol met elkaar omgaat :)
- We accepteren opzich alle toevoegingen aan de galerij, zolang het Nederlandse, Belgische of Luxemburgse artiesten zijn en het manga/anime is ;P

En ik zal erop letten dat je niet extreem veel Deviations in je mailbox krijgt. ;P
- De maximale hoeveelheid Deviations die je mag(en kan) uploaden is 5 per week :)


Het logo is gemaakt door :iconepicweegee::la: BEDANKT~!

Founder


:iconshacaro:

Co-Founders


:icon6miber6::icontamorii:

Contributors


:iconivorypeony::iconmatochii:

Group Info

For Manga and Anime artists from the Benelux!!
Group
Founded 10 Years ago
Feb 2, 2010

Location
Europe

Group Focus
Art Creation

Media Type
Digital and Traditional Media

661 Members
518 Watchers
39,120 Pageviews
Daily Pageviews

Affiliates

:iconzero-ideas-left::iconcoquicomics::iconyonkoma-group::iconloveforallart::icondraw-amazing-manga::iconmat-hyves::iconterrifying-beauty::icondutch-anime-lovers::iconknvl::iconspoonspada::iconarts-unity::icondutch-photographers::iconcreation-inspiration::iconuniqueocs::iconangel-beats:

Wedstrijden

INFORMATIE :D


Onderwerp:
Juryleden:
Prijs:
Deadline:
Max. aantal inzendingen per persoon:

Comments


Add a Comment:
 
:iconcatstudio7:
Catstudio7 Featured By Owner Mar 2, 2020  Hobbyist General Artist
Hi! Ik had een vraagje, ik organiseer een Draw My Oc Contest. Zou ik die hier mogen adverteren? In jullie lijstje hierboven? Zijn daar nog bepaalde regels voor enzo? :D

Onderwerp:Draw My Oc Contest ( 1000 POINTS+ ART - Catstudio7's Draw My OC Contest)
Juryleden:  alleen ik, :iconcatstudio7:
Prijs: 1000 DA points + Art
Deadline: 2 Juni (voorlopig, ga er niet vanuit dat het later wordt.)
Max. aantal inzendingen per persoon: 3
Reply
:iconredcoon019:
RedCoon019 Featured By Owner Jul 29, 2019  Hobbyist Traditional Artist
Hallo allen!
Bedankt voor de accept.
Reply
:iconblue-swallow-comics:
Blue-Swallow-Comics Featured By Owner Feb 24, 2017  Hobbyist Digital Artist
Hallo allemaal! :) :D Ik zag deze groep tussen de NLse manga groepen, en dacht ervan om even erin te springen. Ik maak op dit moment ook m'n eigen manga.
Reply
:iconbusiness-student:
Business-student Featured By Owner Jan 1, 2017  Hobbyist General Artist
Gelukkig nieuwjaar iedereen!
Reply
:icontamorii:
Tamorii Featured By Owner Jan 4, 2017  Hobbyist Artist
Gelukkig Nieuwjaar! :D
Reply
:iconsamerablackwood:
Samerablackwood Featured By Owner Nov 20, 2016  Hobbyist Digital Artist
hooooiiii 

ik zoek mensen die het leuk vinden om dingen in te spreken in het engels 

als je wil  note me X3 
Reply
:iconiduna-haya:
Iduna-Haya Featured By Owner Dec 21, 2016  Hobbyist Digital Artist
Hoi! Zoek je nog mensen? :)
Reply
:iconsamerablackwood:
Samerablackwood Featured By Owner Jan 6, 2019  Hobbyist Digital Artist
sorry voor het late reactie maar ja zeker :3
Reply
:iconiduna-haya:
Iduna-Haya Featured By Owner Jan 8, 2019  Hobbyist Digital Artist
Oh wow, haha. Dat bericht was meer dan 2 jaar oud :D Maar je zoekt nog mensen dus? 

Voor wat voor iets is het?
Reply
(1 Reply)
:iconsoramori:
Soramori Featured By Owner Oct 2, 2016  Hobbyist General Artist
Wordt hier toevallig nog een Secret Santa gedaan? :D 
Reply
Add a Comment: