Deviation Actions

dotpascal's avatar

World of Esras - Els

By
English description below

---

Sziasztok!

:iconworld-of-esras: Esras Világa egy magyar OCT csoport: készíteni kell egy játékost, majd összesorsolnak másokkal, akikkel történetet kell írni, és ahhoz rajzolni. Ez itt Els, az én karakterem, vele szeretnék jelentkezni Esrasba. :D

Tavaly jelentkezés után néztem utána a klubnak, és mostanáig volt időm gondolkozni. Nem sikerült rosszul, de igazából nem érzékelhető, hogy mennyire nehéz a köpenye, és a kard markolata is kicsit rövid lett, meg olyan, mintha koszos lenne a feje. D: Persze hetek óta vacakolok vele, és már rég kész lehetett volna, de pár hét múlva államvizsgázok, és igazából azzal töltöm az időt, persze én nem akarok lemaradni semmiről. T^T Nyah, de itt a leírás végre, lehet torpedózni. :D

---

Név: Els
Hazája: Fagy országa
Faj: Ember
Nem:
Kor: 27
Magasság: 177 cm
Kaszt: Harcos

Baby Blue Bullet Fegyverek:
Van egy hosszúkardja, ezzel szokott edzeni. Kell is, elég sokat, hogy ne legyen kocsonyás a mozgása. Időszakonként viszont sokat utazik, ezért szüksége volt egy kisebb fegyverre. Mivel a hosszú markolathoz van szokva, kapott egy rövidebb pengéjű, nagyjából ugyanolyan hosszú markolattal rendelkező kardot, hasonló kivitelben mint a másik. Szereti mindkettőt. A késsel csak salátát nyúz.

Baby Blue Bullet Előnyök, tudnivalók:
Ember. Bár sokat ráncolja a homlokát, mégis jóindulatú északi paraszt benyomását kelti, rendszerint nem fogadják gyanakvással.
Általában helyesen határozza meg, ki milyen személyiség, úgyhogy gyorsan barátkozik.
Térképpel jól tájékozódik, nagyjából jól itéli meg a távolságokat és a szemmértéke is úgy-ahogy helyén van. Utazáskor és helyzetfelméréskor jól jön.
Lassan dönt, de ha valamiben biztos, akkor áldozatkész az eredmény érdekében.
Jól szervez, változásokhoz hirtelen tud alkalmazkodni, vagy kitalál valamit, ha kell.
A józan paraszti eszét használja.

Baby Blue Bullet Negatívumok, ezt sem árt tudni:
A béke érdekében megalkuvó.
Észosztó.
Ami nem érdekli, azt hirtelen elfelejti. A szabályokat hamar megjegyzi, de feszegeti.
Első benyomásra határozza meg az erőviszonyokat, ami nagyban befolyásolja a viselkedését és a sikereit.
Mindent magára vesz, kedélyfüggő az önbizalma. Amikor a Winderennel dolguk van és hordában mennek valahová, azt imádja és fürdik a dicsfényben. xD
Mikor csalódott, teljesen elhagyja az ereje és minden a nehezére esik.
Mélyen vallásos családban nőtt föl, de ő maga még nem állapodott meg teljesen. Részben emiatt néha bizonytalan és sokáig húzza az időt mielőtt dönt valamiről.
Vaaagy gondolkodás nélkül fejest ugrik a hülyeségbe, és megdöbben saját magán.
Érzelmileg túlságosan kötődik az orkjaihoz, és a veszteség gondolatával még csak barátkozik, ezért nem szívesen menne még háborúba.
Mágiával szemben tehetetlen. Juhú.

Baby Blue Bullet Képességek:
Semmi természetfölötti. Kardokkal elboldogul, lovon biztosan ül.
Masszív és erős, hazacipel egy orkot.. ha muszáj. Mást se csinál mint edz, úgyhogy talán ez a legkiemelkedőbb képessége.

Baby Blue Bullet Jelleme:
Felületesen nyitott, morcosan-mosolygós, barátságos.
Offenzív, ugyanakkor zárkózott.
Erőben és az elképzeléseiben bízik.

Baby Blue Bullet Története:
Szülei nem voltak már fiatalok, amikor elhagyták Köd országát zavargások miatt. Gaia nyüzsgését elkerülve Északra tartottak, és egy hólepte városban telepedtek le a Sárkány Hegység nyugati lábánál. Köd országában édesapja az északra fekvő város templomában segédkezett. Édesanyja szőnyegeket készített, amiből jól éltek. Úgy gondolták, hogy északon csöndesen és nyugalmasan élhetnek, de valójában életük sűreje csak ezután kezdődött. A város a Castelből Nilfheimbe vezető útvonalon helyezkedik el, így élénk a kereskedelem. Édesapját, mivel mindenhez értett, hamar megkedvelték a környékbeliek, édesanyja pedig híressé vált munkáival. Els már itt született. Szüleitől -mint felvilágosult Ködbéli polgároktól- minden fontosat megtanult. Fiatalkorát édesapja mellett töltötte, a behavazott utakon segítve a nehézkesen közlekedő kereskedőket: azok busásan megjutalmazták őket, úgyhogy a szőnyegkereskedelemből befolyó pénzzel együtt az egyik legtehetősebb család lettek. Részben ennek volt köszönhető, hogy elkezdtek egyedül maradt gyerekeket befogadni, és állandó lett a sürgés-forgás körülöttük. A szegényebbek nem egyszer hagytak a küszöbön sírdogáló babákat, úgyhogy Gaia kecsketej exportjának a háromnegyede hozzájuk kerül. :D Vettek egy nagyobb házat, ahol a kandallók fáradhatatlanul melegítik a szobákat, és a fás- és éléskamra közel akkora mint a lakótér. Legalább hűtő az van. Éljen Észak.

Szülei javaslatára Els egy hónapra elszegődött egy közeli kovácsműhelybe. Hamar kiderült, hogy a kovácsoláshoz elég barbár, úgyhogy a hónapot ott töltötte, de nem tanulta ki a szakmát. Összebarátkozott a szúrós tekintetű, de kedves kováccsal, aki amit csak tudott elmondott neki, hogy tudja mire érdemes figyelni, mit lehet és mit nem. Ott történt meg vele viszont a csoda, amikor Éli, a félork belépett a műhely ajtaján. sta.sh/0hky63uo4vk Asztalosmunkákkal foglalkozott, és a kovács állandó vendége volt. Rendszerint szerette megvárni, míg a mester elkészít, vagy megjavít neki valamit, úgyhogy volt ideje Els mellett üldögélni. Mikor több idejük volt felkaptak egy-egy kétélűt, és párbajoztak egymással. A kovács egyből kijelentette, annak ellenére, hogy Els kezdő, határozottan jobban illik hozzá a kard, mint a kalapács. Mielőtt haza indult, Éli és a kovács ajándékba készített neki egy hosszúkardot.

Ezután Élivel elválaszthatatlanok lettek, és Els egyre többet járt vele nyersanyagért. Mivel Els ember, könnyebben köt üzletet mint a félork, úgyhogy összenőttek és bejárták az országok forgalmasabb részeit. Az együtt töltött öt-hat év alatt rengeteg lénnyel találkoztak. Az első ork páros, akik melléjük szegődtek Nuppa és Nuyuppa voltak: két orktata, akik őrült ötleteikről híresek. Nem tudni, hogy Els anyai ágon örökölte, vagy mi, de egyre többen csatlakoztak hozzájuk. Szerencsétlenül járt, a klánokból és törzsekből ilyen-olyan okból kiszorult orkok, akik hajlandóak voltak egy új közösségbe beleszokni. Jöttek mentek a tagok, de mostanra egy viszonylag összeszokott közösség lettek. Nincs sok a rovásukon, hacsak az nem, hogy gyakorlatilag kisajátítottak egy forróvizes fürdőhelyet az egyik hatalmas erdő mentén. Folyton ott kuruttyolnak a vízben, úgyhogy legalább tiszták. Nagyjából. Mellette, hatalmas sátrakban laknak, és naplemente után éledeznek, állandó fáklyafényben gyakorlatozva. A hóviharok miatt gyakorlatilag folyamatosan a sátrakon belülre kényszerülnek, kint csak enyhébb időben tudnak harcolni egymással (mi számít enyhébbnek a -40°-hoz képest), de ezen a területen is folyamatosan fejlődnek. Javarészt sátorkészítésből és az ügyesebbek munkáinak az értékesítéséből élnek. Sokat ünnepelnek, általában jó a hangulat a táborban. Nem mindenki lakik velük, úgyhogy nem lehet tudni pontosan, mennyien is tartoznak a csapathoz. Messziről kürtjelekkel kommunikálnak egymással, ennek a rendszere is többé-kevésbé kialakult már. A környéken Winderen néven kezdték el emlegetni őket. Els abban bízik, otthona hasznát veszi majd a csapatnak, és megbecsülésben lehet részük a hányattatásaik után.

Baby Blue Bullet Ruházata:
Súlyos köpenyt és vastag ruhákat hord. Hogy jobban tudjon mozogni, a hajlatoknál rongyokkal köti meg őket, és kerüli a fölösleges csomagokat.  A nagy hidegek miatt a városban az sem ritka, hogy az emberek bizarr bőrmaszkokat viseljenek, de azokat a legtöbben utálják. Mikor íjászattal próbálkozott rájött, hogy a sűrű szövésű szőnyegek kiváló vesszőfogóként funkcionálnak, úgyhogy megkérte édesanyját, hogy készítsen neki egy vastag mellényt ilyen technikával. Kényelmesebben találja, mint mást, általában viseli. Bal oldalán kürtjét tartja, jobb oldalon pedig a kardot.
Általában, ha elhagyják Fagy országát, akkor szégyentelenül alulöltözöttek, de majd erről a cuccáról külön képet szeretnék csinálni. Éliről is majd később töltöm föl a karakterlapot.

Baby Blue Bullet Egyéb:
Els könyörtelen zödségpusztító hírében áll. Azon kívül állandóan mákot zabál, mivel szentül hiszi, hogy az a férfiasság esszenciája. Az is előfordul, hogy férfinak nézik, de a hangja nőies. (Els, a sármos lyány. xD)
Habár nem szegények, mégis néha nehézségeket jelent az élelemszerzés a Winderen számára. A vadállományt nem pusztíthatják korlátok nélkül, és nem mindig jutnak hozzá nagymennyiségű szállítmányokhoz. Búza szűkében általában nincsenek, Els pedig remekül süt kenyeret, de a krumplinak és más zöldségeknek néha csak könnyes szemekkel integetnek. Ezért is járnak mindenfelé, hátha szert tehetnének egy barátra, aki biztosítaná nekik az állandó ellátást.
Ebből kifolyólag elkezdtek gyűjtögetni, hogy majd egy távlati célt megvalósíthassanak. Els a tournamentre Éli bíztatására jelentkezett, részben azért, hogy a félretett pénzüket gyarapítsák, illetve abban reménykedik, hogy talál valakit, aki majd ebben az ügyben a segítségére lehet Gaiában.

---

:iconazzedar-san: Azzedar-san, a klub alapítója és egyben első számú embere. A layoutot is ő készítette, csekkoljátok a cuccait, jófélék. :D

Bocsika, ha valamit összekavartam, meg a sok a szóismétlés meg a minden. Annyira akartam sűríteni amennyire csak lehet. Köszi mindenkinek, aki elolvassa. :aww:

---

English version, just to inform you what this is all about
Beware, Odd English, Woooooooooosh..... haha! :woo-hoo:

---

:iconworld-of-esras: The World of Esras is a hungarian OCT group, which I intend to join with this OC. It's owner is :iconazzedar-san: who is the number one person, and soul of the group. Layout also made by her. Please check out her stuff, she's awesome.

Name: Els
Homeland: Country of North
Race: Human
Gender: Female
Age: 27
Height: 177 cm
Caste: Warrior

Baby Blue Bullet Weapons:
Longsword, which she trains with at North only. If she doesn't practice enough her movements become wobbly. Since she travels pretty much she needed a more convenient weapon, so she has a shorter, single edged sword with the same lenght grip the longsword has. She uses the knife to stab cabbages only.

Baby Blue Bullet Advantages:
She's a human. Frowns much, yet she makes an impression of a kind north peasant, so people don't take her with a grain of salt.
Her first expressions about people are usually right, she can adapt quickly and make friends easily.
Her navigating skills are quite fair, even more with a map. Have an eye for proportion, measures distances properly.
Settles slowly, but works with full effort on execution.
Flexible and ingenious as an organizer.
Uses common sense.

Baby Blue Bullet Disadvantages:
If it's about peace, she's an opportunist.
Know-it-all and sort-out kind of person.
Forgets quickly if uninterested.
Estimates power relations on first sight, what affects her behaviour and success in combat.
In general her self-confidence depends on her mood. Loves to journey around with Winderen, that makes her grow wings.
Gets exhausted if she's disappointed with herself or others.
Grew up in a deeply religious family, but didn't settled down yet. So she make decisions slowly and she's kind of doubtful.
Or she hastily jumps into everything and facepalm later.
Doesn't have anything against magic. Whee.

Baby Blue Bullet Skills:
Nothing special. Uses swords and horses securely.
Tight and muscular, deals with an ork if its necessary. Does nothing but training, so this is one of her best skills.

Baby Blue Bullet Personality:
Open minded and matey, yet offensive and in a wider sense reserved.
Trusts in power and ideas.

Baby Blue Bullet Backstory:
Her parents left the Country of Mist(?) to live a quiet life in the freezing, North Country. Els borned there as a late child. After all, they got popular and become an essencial, wealthy family of the city they settled down. It so happened they started to receive orphaned kids and their home filled up with much ado. She lived her life next to his father help out stucked and lost tradesmen in the world of snow.
She met Éli, the half orc (sta.sh/0hky63uo4vk) five or six years before, when she tried to learn farrierry. He become her one and only and they spend most of their time together. Many other, unlucky orcs joined them, their horde is called as Winderen. They train a lot, live in huge tents and enlargement their supply.

Baby Blue Bullet Appearance:
Wears a heavy cloak and thick clothes. Hates carrying around packages. Whan she tried archery she noticed that carpets are almost "arrow-resistant", so she asked her mother to loom her a thick vest. Wears light clothes abroad, even in the depth of winter.

Baby Blue Bullet Miscellaneous:
A cruel vegetable butcher. Otherwise she eats poppy seed containing food all the day, since she's quite sure it's the essence of manpower. Sometimes she's take for a man, but her voice is velvetly feminine. (Els, the handsome gal. xD)

Got bored with translating, sorry. More comes later I suppose, but I think this is more than enough.
Sorry if I messed up something. This text is getting out of my hands really. D:
Image details
Image size
2335x1681px 1000.02 KB
Published:
© 2016 - 2021 dotpascal
Comments38
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
joshdancato's avatar
SelfOC /Önmagad karaktere vagy. Ha másról nem is, a szomorú arcról felismerhető vagy.
CounterShock's avatar
Nagyon szépen megrajzoltad és super cool a sztorija :D Király kari :D
dotpascal's avatar
Köszi, nagyon nagyon aranyos vagy. Bocsi, hogy nem válaszoltam korábban már. Nagyon izgultam itt az első menet előtt.:lovesquee:
CounterShock's avatar
No para :D Az első körös munkád is nagyon fain lett :D És biztos vagyok benne, hogy trotyiegyed -el a szerepjáték is marha jó volt XD
dotpascal's avatar
Igen, az volt. :D Nagyon is. Én most kezdem el olvasni a többiekét. A tiédre is kívácsi leszek. Ugye játszol? :3
CounterShock's avatar
Idén sajna az érettségik miatt nem tudtam jelentkezni :/ (azok már letudva X3 ) pedig idén új karit is hoztam XD de nem baj mert lehet beugrónak kiválasztanak egy körre :D mint kisegítőt :) és ki tudja... lehet majd pont veled kell majd játszanom, ha engem küldenek :D biztos faja lesz :D
dotpascal's avatar
Annak örülök, ha sikerült az érettségit túlélni. Én tegnap államvizsgáztam, sikerült is jól, de tanulás helyett is sokszor rp-ztem. *elszégyelli magát, hogy milyen lusta*
Húha, ez nagyon veszélyesen hangzi. Szívesen játszanék veled, de amúgy még nem tudom továbbjutok-e. Egyed kisasszony nagyot tarolt a képével most, és igazából örülnék, ha tovább jutna. Azon kívül JB-t hiányolnám nagyon a mezőnyből. XD
CounterShock's avatar
XD Igen jó végre túl lenni rajta :D Huh, akkor te kicsit előrébb jársz mint én :3 A nővérem is héten államvizsgázott és szerencsére neki is jól ment :D  Ne aggódj ha jól sikerült akkor biztos nem ártott az a néhány mondat ;) Hát meglátjuk ki jut tovább még egyenlőre az se biztos, hogy én leszek a kisegítő :3 De jó lenne rp-zni csak simán versenyen kívül is :D Év közbe volt néhány de már hiányolom :3 
trotyiegyed's avatar
úúú nagyon klassz karakter, kíváncsi leszek majd, hogyan teljesít :D
dotpascal's avatar
Hát a felhasználóneveden mindig vigyorognom kell! xD Köszönöm szépen. Remélem, hogy nem lesz erőltetett, és hogy szórakoztató karakterré tud válni a tournament alatt. :D A tiédre, mint seniorra idén is kíváncsi leszek, meg igazából írtad talán, hogy lesz új karakterlap, azt is várom. Nem egy szokványos ürge.
trotyiegyed's avatar
ú hát köszi :D (ennek a névnek hosszú története van XD)
am csak egy új kép fog majd róéa készülni (egy nagyon bitch please fejjel XDDD), a karilapját már frissítettem, hogy mik történtek vele :) és köszönöm hozzá is a dicséretet :D
Azzedar-san's avatar
És még angolul is leírta, beszarás. Jól összeraktad a karaktert is, meg a sztoriját. Elég sokan felköltöztetek a Sárkány hegységbe idén! Képességek rész a kedvencem! Azz: Egy normális ember! *mondja az őrült*

Azz: Egy nagy halom iratot nyomott a szárnysegéd kezébe - Oh és még ez is - tett hozzá még egyet a kupachoz, de a férfi már így is alig látszott ki mögüle - Egyelőre ennyi, vigyázzon lefelé a lépcsőn!
- Igen, uram - mondta az őszülő segéd, és az ajtó felé egyensúlyozott.
dotpascal's avatar
Jáááj, az első kommentem tőled, mint a tournament résztvevője.. Köszi köszi, megpróbálok nem leégni a torna alatt, és próbálok visszavenni a buzgómócsing pincsikutya effektusból is, hogy ne legyek idegesítő, de izgulooook... xD
Az angol az fontos. Sokszor úgy érzem angolul kifejezőbb tudok lenni, de igazából csak passzió. XD
Nekem is feltűnt amúgy, hogy hárman is a Sárkány hegységbe települtünk. Jó hely lesz. :D

Éliék késő éjjel, hajóval érkeztek Castelbe. Mikor meglátták mennyi az idő őrült futásba kezdtek, sorra hagyva el az ivókat, ahonnan fény és vidám lárma szűrödött ki. A hosszúra nyúló sprint alatt Els elfáradt és azt kezdte mondogatni, hogy tulajdonképpen nem is volna olyan nagy baj, ha nem jelentkezne most a versenyre, de Éli mögé került és üldözni kezdte.
Mikor már látszott a bázis a hosszúlábú félork átdobta vállán a lányt, és szélsebesen nekilódult, hogy a távot időn belül lefussa. Els úgy tapadt az orkra, mint egy rémült béka az üvegre, de nem sokáig bírták röhögés nélkül, és ebben a hangulatban libbentek be a bázis udvarára. Éli gyorsan betáncolt az ajtón, egy elegáns mozdulattal kikerülve egy cipekedő katonát. Felrohant a lépcsőn, mit sem törődve a becsapódó ajtó előtt tehetetlenül megálló férfival. -Micsinálsz? Így akarsz bevinni?! - ficánkolt Els, de addigra Éli lenyomta a kilincset és egy széles mozdulattal benyomta a lépcső tetején elhelyezkedő ajtót.
A következő pillanatban nagy fehérség vette körül őket, és egy végtelennek tűnő percig egészen otthon érezték magukat. Mikor azonban meglátták hová kerültek hirtelen elszállt minden jókedvük.
A huzat felkapta a szárnysegéd kezében lévő papírok egy jelentős részét, és vékony hótakaróként beborította a szoba bejárat felőli oldalát. -Azt hittem lesz még egy ajtó - suttogta Éli és hirtelen elengedte a lányt miközben farkasszemet nézett a kapitánnyal.
Végül a páros egymásra nézett, majd a kapitányra, és fájdalmas arccal együtt szólaltak meg: -Lord.. Azzedar?

(Megkisértett ám, hogy kihagyjam a magas labdát, de ha már én írtam, hogy beestem az ajtón jelentkezéskor, akkor legyen úgy. xD)
Azzedar-san's avatar
No para, nagyon jól csinálod! :D Ja, majd fogadd el a meghívókat!

(Tudtam, hogy nem fogja megúszni! XD Jó ég, annyira röhögök!)

A harcos mély döbbenettel nézte a párost, és a szobában eluralkodó káoszt, majd segédtisztje megsemmisült arcát, aki csak azért nem illette a vendégeket különféle átkokkal, mert még tartott nála a sokk. - Mégis mire véljem ezt?! - kérdezte Azz ingerülten - Tudjátok mennyi meló volt ezeket rendbe tenni? - mutatott a földön szerteszóródott papírhalomra. 
dotpascal's avatar
Amúgy... ennyit arról, hogy "normális ember"... xDDD Amúgy tényleg, mi a fenét akar egy normális ember a tournamenten??? O__o

Els felnézett, amikor meghallotta az ingerültséget a kapitány hangjában. Még lassú és mély levegőket vett, mert elfáradt a rohanásban. Sóhajtott egyet és lassan hátranyúlt, hogy az övén függő táskából elővegyen egy borítékot. Egy négyrét hajtott papírost húzott ki belőle.
Kissé megrándult az arca, mert a papír gyűröttebb és leharcoltabb volt, mint remélte. -Emiatt jöttem. - nyújtotta át a lapot Azzedarnak.

Bocs a kései válaszért. Belecsapott a házunkba a ménkű, úgyhogy két napig nem volt internet. :D
Azzedar-san's avatar
Hát ez most egy jó kérdés volt :XD:

Egy lendületes mozdulattal tépte ki a kezéből, nem volt nehéz kitalálnia mi állhat rajta, így meg sem nézte egyelőre, hanem a lappal a kezében hadonászott - Először is, most szépen feltakarítjátok azt ott - mutatott a földre - Azt hiszem... készítenem kell egy teát - ezt már inkább megfáradt hangsúllyal mondta.

(Marha jó, még el se indult a verseny, de már kapod az áldást XDD)
dotpascal's avatar
- Sajnálom. - mormolta inkább magának, mintsem Azzedarnak. -Természetesen azonnal összeszedjük. - mondta, miközben lehajolt fölvenni a cipője alá szorult papírokat. A legtöbb még így is kifogástalan állapotban volt, és ez csak növelte szégyenérzetét. -Tedd azt le. -intett a sokkolt segédnek, míg Azzedar odébbált - ez eltarthat egy ideig. - Els összegyűjtött egy adag papírt, és a bambuló Éli kezébe nyomta, aki még mindig a kapitányt nézte. Azon tűnődött vajon minden napja így telik-e? Elsszel nap mint nap keményen megizzadtak a munkában és az edzéseken, de biztos volt benne, hogy nem cserélte volna el egy jégviharos napját sem azért, hogy egy asztal mögött üljön és papírokkal szöszmötöljön. Talán éppen emiatt volt olyan ingerült. -Segíthetünk rendbe tenni. Mind a ketten tudunk olvasni. - szólt Azzedar után, továbbra is készségesen ácsorogva és tartva a lapokat.
Azzedar-san's avatar
Noha Éli csak magában merengett, valamelyest ráhibázott. Igaz, inkább csak a verseny idején volt Azz fő feladata a hivatal, képzésben mindig volt része: leginkább az újakat tanította, de eljárt a veteránokhoz is. Mégis... hiányzott az életéből a kaland, a vándorévek. Másik problémája az volt, hogy máig élt benne a gyilkos ösztön. Begyújtotta a kandallót, hogy egy kis vizet melegítsen - Elég, ha csak összeszeditek - ahogy elnézte, már majdnem megvoltak. Beleolvasott a jelentkezési lapba, és az asztal szélére ült - Látom, jó messziről jöttetek. Nem csodálom, hogy majdnem elkéstetek. A kollégám még mindig nem ért ide. Baj van arrafelé? 
dotpascal's avatar
Éli valamelyest felbátorodott. - Most Hosszúhát déli részéről jöttünk. Volt ott valami sürgés-forgás a halrakomány miatt, úgyhogy a mi hajónk is csak késéssel indult el északra. Már több mint egy hete eljöttünk otthonról. - itt kissé elgondolkozott. - Mikor kijöttünk Fagyból még nyugodtnak tűntek a körülmények. A határon rajtunk ütöttek valamiféle utonállók, de könnyűszerrel elbántunk velük. (Itt Els elfolytott egy röhögést, visszagondolva Élire, aki pajzsával úgy ütötte le őket, mint a legyeket.) Nem hinném, hogy olyanforma harcosnak, mint maga ez problémát jelentene. De egy hét hosszú idő. - állapította meg, miközben lassan odasétált Azzedarhoz a begyűjtött kupaccal. - Biztos benne, hogy ne maradjunk? Nem sietős.
View all replies
Ritusss's avatar
Ez zseniális. :D Nálam epic win. :D
dotpascal's avatar
*-*

Erre az érzésre nincsenek szavak. :XD:
Lazriell's avatar
Azt hiszem megvan az egyik nagy kedvencem erre az évre, mind a design és mind a történet tekintetében. :D Nagyon, nagyon tetszik az outfitje és az, hogy milyen részletesen dolgoztad ki a történetét. *-*
dotpascal's avatar
Bváhááá, köszönöm szééépen, ez nagyon kedves tőled. Q_Q Nagyon remélem, hogy tudom őt integrálni rendesen Esrasba, és nem lesz ellenszenves senkinek a szereplő és a történet. Igazából ettől félek kicsit... nem akarok nagyon nyomulósnak látszani. Viszont nagyon csípem a klubot, és tutira mindenhova odaszemtelenkedek majd, ahová lehet. xD

Kicsit későn lett feltöltve, nem vagyok még teljesen biztos benne, hogy be fog kerülni.

Te jó ég, te már 7-kor fönn voltál.. vasárnap? xD
Lazriell's avatar
Ó, emiatt ne aggódj. :D Nem tapasztaltam olyat még, hogy valaki ellenszenvvel fordul egy karakterhez ebben a csoportban - úgy értem alkotói szinten. (Zelenát Azz a játék szintjén már többször is elküldte melegebb éghajlatra. :'D) Szóval aggodalomra semmi ok. Szerintem mások csak örülni fognak, ha felkeresed őket és aktív tagokkal bővül a közösség.

Nem fogják leharapni érte a fejedet. ;) Ha mégis, megyek Arlenékhez reklamálni. :P

Én még fent voltam reggel hétkor és tegnap 14:00-óta nem aludtam. ^^"
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In