Detrah's avatar
vauva veeva vee
8.1K Watchers378.8K Page Views672 Deviations
Rabbit Hole - 118
6Comments
161Favourites
Deti 2019
14Comments
152Favourites
Rabbit Hole - 117
15Comments
144Favourites
Rabbit Hole - 116
28Comments
192Favourites
Rabbit Hole - 115
26Comments
163Favourites
Rabbit Hole - Chapter VII
33Comments
128Favourites
grin
8Comments
287Favourites
Rabbit Hole - 114
96Comments
110Favourites
Rabbit Hole - 113
46Comments
112Favourites
Rabbit Hole - 112
65Comments
232Favourites
See all
Rabbit Hole - 118
6Comments
161Favourites
Deti 2019
14Comments
152Favourites
Rabbit Hole - 117
15Comments
144Favourites
Rabbit Hole - 116
28Comments
192Favourites
Rabbit Hole - 115
26Comments
163Favourites
Rabbit Hole - Chapter VII
33Comments
128Favourites
grin
8Comments
287Favourites
Rabbit Hole - 114
96Comments
110Favourites
Rabbit Hole - 113
46Comments
112Favourites
Rabbit Hole - 112
65Comments
232Favourites
Artist // Student // Digital Art
  • Dec 29
  • Finland
  • Deviant for 12 years
  • She / Her
My Bio
Hi! I draw comics and also sometimes dogs.

I'm willing to do cheap commissions, just send a message and we will talk.. ;3c

My social media:
Twitter (+ casual Twitter)
Youtube
Tumblr

Other Interests
Poop

Comments8.5K

Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
Hello! I remember seeing your battouga edit on youtube back when I was a kid and being absolutely amazed by it.
I randomly stumbled upon your account earlier today and realized the dog in your icon looked awfully familiar so I looked it up just to be sure it was you and honestly, I'm so glad I found your DA
Your art was and still is amazing, I love how unique your new art style looks
Definitely looking forward to seeing more of your work, keep doing what you do!
DetrahStudent Digital Artist
Hello!

Oh wow, that's so amazing, thank you so much for sharing! Really cool that you found me here and that you still remember my older stuff haha.

Thank you so much! :heart: 
╭∩╮ lähetä tämä kaikille joilla on pieni pippeli.
DetrahStudent Digital Artist
omo
DetrahStudent Digital Artist
TÄTÄKÖ SÄ KOKOAJAN TEIT. Ekaks ihan pakko sanoo et tosi hieno idea toi ruskea vana noiden linejen päällä! Paljon paremman näkönen ku et ne ois alla. En oo ikinä ees ajatellu et ne vois tehä noin! NEROKASTA!

AAAAAAAAAAA VITSI ET TÄÄ ON KYL NII HIENOOOOOO. En aluks ees huomannu et täs oli niinku minä, ku tos pikkukuvas on nii epäselvä. Sit olin et hmm Tydii on piirtäny kuvan mis on joku ruskee asia, voisiko se olla...! Sit juoksin kattoo! Sit silmille pamahti TÄÄ. ;A; Tää kuva on nii hieno, oon vallan hurmioissa. Hurmiolla tarkoitan tietenkin sitä että kirjoitan kontrolloimattomasti ja oudos järjestykses nii ettei täst saa mitää selvää! Mut se on sillee et justku on kehumas vaikka... korvia, ni sit huomaaki OOOOOH hieno kuono ja siit pitää heti sanoo ni sit kauheest loikkii toi et mist puhutaan.

Tässä on tosi ihana tollanen pimee mut silti lämmin tunnelma. : D Pimeä tunnelma, koska me ollaan ihan pimeitä hekohekohee. Lämpö tais johtuu ihanasta Detrahista. Oot selvästi saanu Islavaikuttei ku oot tollasenki oot vahingos menny tekee. Joo ja lämmin tunnelma johtuu myös tietenki siit et ollaan hot. Syitä riittää! Ja joo jos et huomannu ni mä päätän mitä sun kuvassa tapahtuu ja miks. 8> Sun kuuluu olla hiljaa ja nyökytellä vieres. Kyl saiski kadehtii jos harjas ois tollane ihana niinku tässä kuvassa! Oon nii ahne, en tyydy vähään. Mun kuono on tollanen ihanan siro, tykkään varsinki mun nenästä ku sul on noi sun sutut korostamassa kauneuden! Sä aina kehut mun nenää mut mä tykkään hirveesti täst sun pikkunenä-tyylist! Niin sen täytyy olla! Kaikki valkenee! Oon sua pidempi HIENOA, NIIN SEN KUULUUKIN MENNÄ! Mun niska on jotenki ihana. 8'D Tai toi mun niska! Se on niin sopivan kaareva. En osaa selittää. >'D Tyydy nyt vaa siihe et se on ihana.

Omo. Kun tykkään siit miten et piirrä kravattia, mun pitää rupee baittaa tota krakaa! Varaudu vain. Ihana ku Deti vaa on tos mut seuraavaks se kuitenki kuolee ku se tukehtuu. It all makes sense! No sä aina haluut tunkee mun suuhun sipsejä, mihin voi tukehtuu! Ei ois mikää ihme jos pakottaisit mut syömään sipsejä mihin niin ikään voi tukehtua kuolemaansa. ;A; Onneks oon liimautunu sun naamaan nii oon turvassa. Toi sotku oli hyvä idea muute, se luo tollasen... kiinto... pisteen. :'D Tai sellasen! Nunuu, mun ilme on erityisen ihana, vaik tietenki mä oon se kaikista komein. Toi mun nenu on tollane ihku kiiltävä pallero. o3o Vähä niinku Saiga mut pienempi. Ja ei niin karvainen. Toi ruskea viiva on ovela, sitä ei heti oikeestaan huomaa!

Millo mä meninkää nukku! >:0 Kahta ennen vai sen jälkeen? No joka tapauksessa liero, tätä teit salaa! En oikeesti tajunnu et tekisit mulle kuvaa. :---DDD Luulin et olit vaa asshole joka pitää sitä kuvaa liian rumana näytettäväksi! >:I Oot sä kyl vielki vähä sellane. HOHO sun tekee mieli ihkuttaa mua! o3o Säki oot mun paras ystävä! Ei mitään epäilyksen varaa jää. Must tuntuu et mä vasta huono oonki kehuu sua, ku tuntuu et aina oon vaa et "joo säki, joo säki" kaikkee mitä sä sanot. XD Mut oot ihkupossuhassunassumassu kuitenki! Kiva et laitoit toho spämmiin... Dr. Philin, se on oikein kaunis! Aina ku sä laitat sen ni oon sillee hähähähä koska EMT >'DD Se on nii hulvaton ku sä laitat sen. 8< Oot ihana. :heart:

AINII hyvinhän oot nois hiuksissaku onnistunu vaik meses vinesit ettet osaa! Suhu ei kyl kannata yhtää luottaa piirtämisasioissa ku huijaat päi naamaa aina! LIERO. EI, RUOJA! Tää on tällanen täydellisyyden ruumiillistuma, ja tosi kiva et jaksoit urheesti tehä loppuun asti! Toivottavasti tää ois sun art blockin... tuhoava... juttu. >:I Pitää olla, käsken! Yhyhyää tää on nii hieno ja täydelline, olen sanaton (nii nyt ku oon jo kirjottanu kilometrikommentin). Teitkö muuten ton puhelimella! Sillee viiva viivalta. >:I Jos teit nii onneksi olkoon, you have my respect (kirjotetaaks se noi? 8D Jos ei ni onneks olkoo, saat kirjotusvirheisen respectin sitte vähintää). On sul muutenki kyl aina mun rispekti mut sit saisit puhelin-rispektin. Joka rimmaa. Sun tekemä turkitus on ihku-ihana. o3o Nunuununu tää on liian hieno, en voi lakata kattomasta. Ooomoooo. Laitan tän taustakuvaks ja... ja... teen sille syntisiä asioita!

Kiitos senkin tyhmäää! :heart:

:icondrphilplz: