Vi er her stadig!

4 min read

Deviation Actions

5 Comments
6K Views


Julen er for mange en travl tid, og for de fleste på vores admin side, har dette været tilfældet for ikke at nævne eksamener der også har været strøget hist og her.

Vi håber at I alle har haft en fantastisk jul og et godt nytår!CG, Animation og Design Danmark
Et godt stykke tid før jul blev jeg kontakten af et medlem fra CG, Animation og Design Danmark. Ligesom så mange andre, er de interesseret i at få og give kritik, samt hjælpe folk med at forbedre deres evner. Så hvis nogen er interesseret i den store 3D verden fuld af karakterer, animationer og design, så er denne gruppe måske lige noget for dig!Aktiviteter
Kender du det fedeste event som alle bare skal tage til? Har du din første solo udstilling? Mangler du en af diskuterer kunst/bøger/film/alt-mellem-himmel-og-jord med? Lad os gøre noget ved det!:D Smid en kommentar, et link eller en privatbesked med dine tanker, informationer og viden. Måske kunne dette blive året, hvor vi får flere devMeets og aktiviteter op og stå?:nod:Det var vist alt for denne gang!
theWulffmann

Published:
© 2014 - 2021 denmark
Comments5
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
realization's avatar
YO!,PEACE,LANG TID SIDEN,OP OG NED ;/

Stay REAL!!!
Iwannabetreo's avatar
Velkommen tilbage. :)
Evildarling's avatar
Jeg vil prøve at være her noget mere også og huske chatten xD 
eleathyra's avatar

Tak for denne update og velkommen tilbage!

Ja, jeg synes det er svært at komme i kontakt med folk som er interesserede i kunst osv. Så hvis der skulle være en slags event er jeg sikkert interesseret.

ArtOfFredskov's avatar
Lækkert at se i er tilbage :) - Nu vi er igang, skal vi så ikke prøve at leve chatten op igen? :D