Guidelines +

9 min read

Deviation Actions

denmark's avatar
Published:
9 Comments
2K Views


Lad mig for en god ordens skyld minde om, førend at jeg gennemgår guidelines og roller, at alt arbejde her er helt frivilligt men ikke desto mindre højt værdsat. Ønsker man at at stoppe, mister interessen eller ikke længere har tid til at varetage en admin opgave i gruppen, så sig endelig til - så kan vi eventuelt finde en mindre krævende ”stilling” eller du kan blive sat som almindeligt medlem i gruppen og lade friske hænder tage over.
:bulletblack:Hvis nogle af de nedenstående opgaver og roller vækker interesse, så send mig (theWulffmann) endelig en note mærket med den rolle I gerne kunne tænke jeg, samt lidt baggrundsinformation om jer selv og de tanker I nu skulle have omkring opgaven.
:bulletgreen: Guideline: Screener

Som en del af screener teamet har du hovedsageligt 3 opgaver som du skal holde øje med. Det er meget nemme opgaver, og opgaver der i virkeligheden ikke tager ret lang tid at udføre. Med gruppens nuværende aktivitetsniveau vil der ikke være forfærdeligt meget at lave i den næste periode, da vi stadig er ved at få gruppen omstruktureret og er ved at indføre konkurrencer, DevMeets og lignende. Ikke desto mindre er det dog vigtigt, er vi er i stand til at varetage, hvad der sker, og følge med som gruppen udvikler sig og forhåbentligt får flere medlemmer og et højere aktivitetsniveau.

Som screener i gruppen her, har du som sagt 3 opgaver at varetage. De er som følger:

1) Submissions

Tjekke submissions der kommer ind til gruppen. Er de af en okay kvalitet, har disse et artistisk indhold af nogen art og er det passende at have i gruppen. Alt efter hvordan galleri-mapperne er struktureret, er der forskellige ting der skal tages højde for, før værkerne bliver accepteret. Dette er f.eks. om værket er kommet i den rigtige kategori, eller om det opfylder de krav der eventuelt kunne være, hvis der bliver afholdt tema-måneder og konkurrencer.

2) Medlemmer

Under tiden vil der kommer ansøgninger fra nye medlemmer der gerne vil være en del af gruppen. Da gruppen er dansk skal ansøgere være danske eller have en stærk tilknytning til Danmark for at blive medlem heraf. Når disse ansøger og bliver godkendt, skal de gerne have en lille kort velkomst og er de nye brugere på siden vil det være rigtigt godt, hvis du kan hjælpe dem med hvordan siden generelt fungerer og hvordan de uploader til dA og hvordan de kommer til gruppen.

3) Simpel Support

Dette lyder lidt som helpdesk men det er slet ikke meningen. Hvis der kommer tider hvor brugere af gruppen ikke kan submitte til den rigtige gruppe eller lign. Så prøv at se om du kan finde en løsning på problemet.

:bulletblack:Inden edleen forlod som kurator for gruppen, lavede han denne PDF med nogle generelle råd og guidelines, som stadig er informative og gældende i det fleste tilfælde. Han fik aldrig færdiggjort PDF’en, og jeg (theWulffmann) har endnu ikke nået at få lavet en tilsvarende version; jeg synes dog, at det er en fed idé med en PDF-FAQ der går i dybden med de specifikke situationer og spørgsmål, og jeg håber på, at jeg vil kunne få lavet et tilsvarende dokument når jeg finder tid og overskud. Her er linket til denne PDF: www.mslarsen.dk/deviantart/den…
:bulletgreen: Guideline: Event Manager

Som en del af Event Manager-teamet har du ikke faste definerede opgaver, da det blandt andet er Event Managernes opgave, at finde ud af, hvad der skal ske af spændende sager inden for den sociale del af gruppen.
Der er dog (som tingene ser ud lige nu) 3 hovedområder, som Event Manager-teamet står får:

1) Konkurrencer

Der har før i gruppen været afholdt månedlige konkurrencer, hvor gevinsterne er sponsoreret af andre medlemmer af #denmark. Det er Event Manager-teamets opgave at finde på temaer til konkurrencer, finde ud af hvordan konkurrencer skal udformes (er alle typer deviations tilladt, hvor mange må man uploade, hvordan foregår afstemningen/valget af en vinder) samt finde eventuelle gevinster der kan gives til vinderne.

2) DevMeets

DevMeets er, som begrebet lyder, møder blandt medlemmerne. I forhold til vores gruppe, vil disse sandsynligvis foregå i dejlige Danmark, men hvad de derudover præcist rummer, er op til arrangørerne og Event-teamet.
Et eksempel på et DevMeet kunne være en arrangeret tur til National Museet, hvor tilmelding via #denmark har gjort, at vi som gruppe har kunnet få en rundvisning til billige penge.

:bulletred:For nogle år siden blev der lavet denne guide, som er meget beskrivende i forhold til DevMeets og nogle gode råd vedrørende afviklingen af disse: raygirl.deviantart.com/art/Gui…

3) Chat rummet

Jeg er blevet opmærksom på, at der har været uvished om, at vi faktisk havde et tilknyttet chat-rum her på deviantart. For at komme dette til livs, ville det være fedt, hvis der kunne bliver arrangeret nogle faste tidspunkter hvor vi mødes, eller endnu federe; hvis der kunne blive arrangeret chat-interviews med danske artister der selv er på deviantart.


:bulletblack:Selvom der ovenover er angivet tre “hovedområder”, så er det Event Manager-teamets opgave at finde på de ting vi kan foretage os, ligegyldigt om de passer ind i disse angivet områder eller ej.
Vi er lige nu over 700 medlemmer i gruppen, så det ville være fedt hvis vi kunne blive en mere social og aktiv gruppe, der tager brug af, at vi er så mange forskellige talentfulde mennesker samlet ét sted.

:bulletblack:Hvis man som individ har nogle fede idéer til aktiviteter eller lignende, så behøver man ikke ansøge om at blive Event Manager - blot smid en besked til en fra teamet! Hvis det virker som en for stor mundfuld at gabe over, er det sagtens muligt at uddeligere forskellige ansvarsområder Event Managerne imellem, eller blot varetage et enkelt område af ansvarsopgaverne.  :bulletgreen: Guideline: Journalist

Der er endnu ikke mange faste opgaver til Journalisterne. Det eneste der lige nu er lagt fast som, er det vi i gruppen kalder for Fokus.
Fokus er vores dybdegående feature af en af gruppens medlemmer, og består af en række mere eller mindre personlige spørgsmål om personen selv, så andre medlemmer kan lære noget om vedkommende. Spørgsmålene drejer sig mest om personlighed og værkerne som medlemmet producerer.
Målet er, at kunne bringe et nyt "Fokus" hver måned, som sagtens kan være valgt blandt medlemmerne eller journalisterne imellem - man kunne sagtens forestille sig at der blev afholdt afstemninger for at finde ud af, hvem næste måneds Fokus skal være.

Manglen på forskellige opgaver som Journalist gør, at der er rig mulighed for at indføre nogle nye indslag; dette kunne f.eks. være kreative-nyheder, tegneserier eller video-indslag af forskellige slags.
Det er en ret ny og forunderlig admin-gruppe, så der er ret stort råderum for de interesserede hvortil det eneste reelle krav er, at man har skrive-talent og rimelig styr på det grammatiske.


© 2012 - 2021 denmark
Comments9
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
luca0483's avatar
:quote~theWulffmann:"Hvis man som individ har nogle fede idéer til aktiviteter eller lignende, så behøver man ikke ansøge om at blive Event Manager - blot smid en besked til en fra teamet!":/quote:

Jeg syntes at den position skulle hedde "Event Assistant" eller "Event Manager Assistant". En person som kommer med ideer til og rådgivning om hvad vi kunne lave hvor i verden. Men vilkommende ville ikke have større ansvar for at det faktisk bliver ført ud i livet. Det, eller en "Admin Assistant" stilling, hvor man generelt bare hjælper til hvor man kan.

Jeg er autist og er derfor fuld af ideer og anderledes synspunkter. Jeg vil meget gerne bruge dette til at hjælpe til med, men jeg går i gymnasium og er lidt overvældet af lektier, så jeg ville ikke kunne holde på en fuld admin rolle.
theWulffmann's avatar
Hvis en "event assistent" ikke har noget ansvar for, at de foreslåede events eller aktiviteter bliver ført/og kan føres ud i livet, så kan jeg ikke se, hvorfor der skulle indføres en ny admin-stilling specifikt for det. Der er rig mulighed for at sparre omkring idéer både i form af notes og chatten (hvor et par stykker af os ynder at bruge lidt tid). Men jeg synes bestemt du skal skrive de mest håndgribelige idéer ned og give dem videre, eller opmærksom når vi fra admin siden spørger ind til brugernes tanker og idéer i forhold til dit og dat, og så komme med dine tanker der.

Måske skal det siges, at en admin stilling i forbindelse med #denmark teamet, ikke på nuværende tidspunkt optager synderlig meget tid - eller sådan har jeg det hvert fald, og jeg har selv travlt med projekter, læsning og andre uddannelses-relaterede aktiviteter.
Alle folk lægger den tid og det overskud de har ind i deres roller/ansvarsområder, og hvis man går død i det, så er man ikke tvunget til at blive ved.
luca0483's avatar
når du siger det på den måde kan jeg godt forstå at der ikke findes sådan en stilling. Det var bare en ide.

Jeg vil følge dine råd om hvordan jeg kan hjælpe til. Nu hvor Martin er blevet event manager er det også blevet en del nemmere at gøre dette.
Edirin's avatar
Hvis I mangler en screener, melder jeg mig gerne :)
ShortFocus's avatar
Jeg er allerede Screener, men jeg kunne faktisk godt tænke mig, at være Journalist istedet/også.
MicoNutziri's avatar
Jeg kunne godt være Screener eller Jornalist?
Er god til begge, er Co-Founder i to grupper og elsker at interviewe andre.
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In