DevMeet, chat og konkurrence!

6 min read

Deviation Actions

6 Comments
2K Views


DevMeet
Februar er langt ovre og afstemningen omkring, hvor folk gerne vil mødes til det næste københavnske devMeet er ovre.
Vi har kort vendt spørgsmålet internt i gruppen, og selvom der er flertal for Zoologisk Have, har vi drøftet muligheden for, at sammenslå vandreturen med en tur i Glyptoteket.
Dette vil åbne op for, at flere har mulighed for at deltage, hvis pengepungen skulle være lidt tynd, da en tur på Glyptoteket kan gøres gratis om søndagen!
Inden der bliver afsat en dag i april til denne hyggelige tur, vil vi lige høre, hvad folket synes om idéen om, at slå Glyptoteksturen sammen med vandreturen.


Ny forbedret #mjoedstuen
Vores kære lille chatroom #mjoedstuen, har desværre længe stået halvtomt. Admins i denmark har snakket en del på det sidste om hvordan og hvorledes det kan ændres. Og vi har derfor sat os for at lave nogle ændringer til chatten. På trods af ændringerne er du dog som altid velkommen til bare at komme ind og sige hej! :)

Faste chattider
Mellem kl. 18-22 vil der så vidt muligt være en udskænker at finde på chatten. Udskænkere er det vi kalder vores chat-admins, og det er deres job at holde styr på chatten, og så vidt muligt holde flowet kørende.

Alle ugens dage, undtagen tirsdag, vil ArtOfFredskov være at finde på chatten.

Ugens emne
På den ‘gamle’ chat lå der en række informationer i toppen. Det omfattede ‘dagens ord’, video, samt lidt blandede informationer.

Den kommer stadig til at ligge der, men den vil blive skåret ned til virke som en informationskilde i tilfælde af en udskænker ikke kan den pågældende dag. Desuden vil der være at finde ‘ugens emne’. Ugens tema skal fungere som en icebreaker, og skal give noget at debattere, eller snakke om.

Ugens emne kan være alt mellem himmel og jord, og kan desuden bruges som et emne at tegne ud efter, lave kreationer til #denmark der måske i en mappe netop specielt til formålet?. Hvordan ugens emne bliver valgt er endnu uklart, men gennem en poll, eller nogle tilfældige over der bliver trukket - måske hvad der rører på sig udenfor dA?


Konkurrence og fokus
Vi har tidligere i gruppen haft månedlige tema-konkurrencer, hvilket vil meget gerne ville have op og stå igen.

Temaet
Temaet vil variere fra måned til måned, og vil være op til fortolkning. Vi vil frembringe temaet i et journal indslag først på måneden, så folk der ønsker at deltage har en lille måned, til at arbejde på deres værk.

Deltagelse
I første omgang vil alle kunne deltage uanset hvilken type kunst de arbejder med. Nogle emner vil måske være mere oplagte til det ene eller andet medie, men alle kan uploade og deltage.

Afstemning
Vi har ingen dommere på nuværende tidspunkt, så det er Jer brugere, som skal bestemme vinderen!
Dette sker ved, at I sender en note til den admin, som kommer til at have ansvaret for dette. Selvom det måske virker nemmere at gøre dette i en poll, er det ikke umiddelbart muligt at have mere end ti valgmuligheder, hvilket jo begrænser mulighederne en del. Dertil kommer det faktum.
Konkurrence indslagene vil blive lagt i deres egen mappe inde i galleriet, som vil gøre det nemt at finde ud af, hvilke værker er med i konkurrencen.

Gevinst
En konkurrence er altid sjovere, når man kan vinde noget. Vi har ingen fysiske gevinster at dele af, men vinderen af konkurrencen, vil blive næste måneds Fokus og få lov til at bestemme næste måneds emne til konkurrencen.

Afsluttende bemærkninger
Vi håber folk stadig læser med – dette indslag har været et længere et af slagsen.
Hvis I skulle have tanker vedrørende devMeet, chatten eller konkurrencen så tøv endelig ikke med at skrive!

theWulffmann Out :salute:

Published:
© 2013 - 2021 denmark
Comments6
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Kamelionen's avatar
Chancen for det stadig er vinter til den tid, er desværre også ret stor jo :( Så jeg er både af pengeårsager og af førnævnte grund, mest til Glyptoteket. Dog ville jeg mene det gav os/jer mere frihed hvis i valgte Statens museum for kunst, i stedet. Det stemte jeg også på :P For der er meget mere plads, gratis hver dag og lange åbningstider. P.s meeget flotte omgivelser til det kreative folk :)

Men uanset, læst, forstået og forsøger at holde kalenderen lidt fri denne gang ^^
Nannarud's avatar
Det lyder rigtig godt :)
Konkurrencer og ture er også altid en god anledning til yderligere inspiration.
MagicBlanche's avatar
Jeg læste da også det hele. Og ja, jeg vil også gerne deltage i både Zoo og Glyptoteket. Begge steder
er fantastiske.
Konkurrencer er sjove. Så dejlige initiativer I har taget. Mange tak * :)
ArtOfFredskov's avatar
Super det kom på! :) Umiddelbart lyder idéen med glyptoteket fint i mine øre, og vil bestemt se på om jeg kan deltage
n-Night-Star-n's avatar
YAS jeg læste det hele! :D

Jeg syndes at alle planerne lyder helt fine :happybounce:
elleboe's avatar
Jeg er frisk på at slå turene sammen, og konkurrencen er lyder som en glimrende idé. ^_^
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In