Events +

Journal Entry: Mon Nov 9, 2009, 11:17 AM
Journal Entry: Fri Jan 1, 2010

Her listes alle gruppens nuværende events - som konkurrencer, temaer i galleriet, devmeets og andet - så du hurtigt kan se, hvad du kan deltage i :]

:bulletred: Konkurrencer :bulletred:
Julekonkurrence 2010: Se forside bloggen!

:bulletred: Temaer :bulletred:
(der er ingen aktive temaer i øjeblikket)

PS. Mappen "Medlemmernes egne" er altid aktiv!

:bulletred: Devmeets :bulletred:
(der er ingen planlagte devmeets i den nærmeste fremtid)

Hvis du har lyst til at arrangere et - eller blot har en god ide, som du godt kunne tænke dig at andre arrangerede - så skriv til os.

:bulletred: Fælles projekter :bulletred:
Glem ikke at tjekke vores Collabs side ud, for medlemmernes egne projekter.

Vindere!

Journal Entry: Sun Nov 1, 2009, 12:10 PM
*drumroll please*

Vinderne af Dansk/Danmark konkurrencen er:
1. JuliZib med Nyhavn by JuliZib
- og har dermed vundet følgende:
En tegning efter eget ønske af Crysomandiaz
Texture-pakke af zoozee
Journal feature af JuliZib o.O
Journal feature af BeyondTheHorizon
Journal feature af Wyrdling
Første person til at blive featured i klubben!


2. Keev med At The Beach by Keev & 3. cutes med Competition photo by cutes
- som begge har vundet:
Texture-pakke af zoozee
Journal feature af JuliZib
Journal feature af BeyondTheHorizon
Journal feature af Wyrdling

Et stort tillykke til vinderne og tak til alle deltagerne :la:

De tre billeder vil blive uploadet i galleriet så snart vi bliver til en gruppe (men jeg kan ikke love hvornår det sker).
Og jeg laver news posten her en af de følgende dage :]

Erica

Votering!

Journal Entry: Sat Oct 31, 2009, 7:41 AM
Tadah! Så er voteringen slut og vinderne er fundet - men I må vente til i morgen med resultaterne, for i aften er det HALLOWEEN!
Godt nok er det ikke nogen dansk tradition, men jeg synes stadig den er fantastisk! Så have en vidunderlig spooky aften i Allehelgenaftens månens skær. :blackrose:

.

Dansk/Danmark konkurrencen er officielt slut! (Okay, det var den for næsten en time siden, men jeg er ikke så hurtig XD)
Nu kommer vi selfølgelig til tiden hvor vi skal finde vores vindere og der har jeg bruger for din hjælp!

Se deltagerne her og send os derefter en note, der ser nogenlunde sådan her ud:

Min top tre i Dansk/Danmark konkurrencen er:
1)
2)
3)

(Jeg vælger at lade det være en top tre denne gang, da vi ikke har haft så mange deltagere.)
Skriv brugerens navn ud for den ønskede placering. Den, du skriver ud for 1. pladsen får tildelt tre point, nr. 2 får to point og nr. 3 får et point.
(Jeg vil blive rigtig glad hvis du bare skriver brugerens navn - nogle af jer har postet thumbs eller links i stedet, og det er også normal kotume, men det gør det lidt besværligt i denne sammenhæng, da listen over pointene er tilknyttet navnene.)

Du har indtil på fredag (den 30. oktober, midnat) til at afgive din stemme. :la:

PS! QueerAngel8900 mindede mig om at der nok bør være nogle regler for om man må stemme på sig selv eller ej. Lad os som udgangspunkt sige at det må man ikke - og så laver jeg en poll når voteringen er ovre med om det fortsat skal være sådan.

Erica

+++

Journal Entry: Fri Oct 23, 2009, 3:05 PM
:new: Deltagende værker i Dansk/Danmark konkurrencen:
murder on the dancefloor by foxieniels :thumb137892653: Nyhavn by JuliZib At The Beach by Keev Copenhagen panorama by hjkiddk :thumb141235636: Competition photo by cutes Danmark by theWulffmann

Husk at der kun er 2 dage tilbage til deadline - konkurrencen slutter på søndag, den 25. oktober, ved midnat. Kom nu, lad os se jeres billeder!

.

Derudover, så...

Angående poll'en Bør der ryddes op i journalerne?, så er der flest, der hælder til at en oprydning er på plads (okay, der er flest der har valgt "Ved ikke", men derudover). Jeg vil gå i gang med at slette de ældste journaler.

Omkring vores anden poll, Forresten... bedømmelse af konkurrencerne..., så er den noget mere tvetydig. Umiddelbart fører "At ALLE medlemmer i klubben vælger deres top fem", men hvis man tæller alle stemmer for at medlemmerne skal stemme mod stemmerne for at et dommerpanel står for bedømmelsen, så vinder dommerpanelet 23 - 17.
På den anden side, så synes jeg personligt bedst om den føromtalte løsning (at alle stemmer). 1) fordi jeg føler resultaterne vil være mere fair (jo flere stemmer, jo større chance for at resultatet ikke favoriserer en bestemt type af kunst), og 2) fordi jeg så ikke selv sidder tilbage som ansvarlig og syndebuk, hvis nogle skulle være ueninge.
Derfor foreslår jeg at vi prøver at lade alle stemme (og så ser vi om det fungerer eller går helt i kuk). Det vil foregå sådan, at når tidsfristen er gået, så har hvert medlem mulighed for at skrive os en note, hvori denne persons top fem er nævnt. Jeg tænker at der vil være seks dage til at stemme i (så kan jeg annoncere vinderne den første november - men så bliver den nye konkurrence selvfølgelig offentliggjort i samme journal - er der nogle, der har noget imod det?).
Jeg skal nok uddybe det på mandag, når der er åbnet for at I kan stemme.

Nomineringer modtages stadig gerne, men jeg vil også sige tak til dem, der allerede er kommet med rigtig gode bud. :nod:

Også værd at nævne: jammerlab har været så fin at ville overlade os chatrummet #Danmark :la:

Uh, og jeg er så spændt på de nye groups! :la:
Jeg har dog hørt en masse dumme rygter - det værste nok at en premium group (account) kommer til at koste $1000 dollars om året. Nej, det er ikke en tastefejl. $1000 dollars. Det er jo sindssygt! Jeg prøver i øjeblikket at få det af- eller bekræftet (jeg håber virkelig at det bare er nogle, der er løbet med halve sandheder og ladet en fjer vokse til titusinde høns).
Hvad synes I om groups?

Og til sidst, hvis du har noget på hjerte eller godt kunne tænke dig at skrive for klubben, så lad mig endelig høre fra dig.

Erica // Wyrdling
Hmm, jeg har en dårlig vane med at skifte fra "du" til "I" til "dem" og hele vejen rundt igen. *tsk tsk*

Nomineringer

Journal Entry: Wed Oct 14, 2009, 9:38 AM
Jeg kunne godt tænke mig at få sat gang i vores features - som jeg tænker at vi kalder Fokus ligesom i de gode gamle dage (det er nu et ret smart navn til det). Den første store feature går selvfølgelig til vinderen af vores konkurrence, men det kan ikke skade at have fundet frem til hvem, der derefter skal i søgelyset.
Derfor, vil jeg rigtig gerne høre hvilke andre danske kunstnere (på DA selvfølgelig) du synes er fantastiske? Hvem laver noget, som du synes, er helt vildt sejt?

Kast mig en note med hvem, du gerne vil nominere, og eventuelt hvilke værker du synes bør fremhæves. Hvis der er noget, du rigtig gerne vil vide om denne persons arbejde, så skriv det gerne med og jeg vil vove at spørge. :la:

Hvis det hænder at den person, du gerne vil nominere, ikke er medlem af denmark, så skriv alligevel - jeg kan godt finde på at invitere folk til klubben :]

.
.
.

Derudover, så husk at der kun er halvanden uge til tidsfristen for Dansk/Danmark konkurrencen! (For dem, der ikke har set det før, så er tidsfristen flyttet en uge frem til den 25. oktober.)


Erica,
Wyrdling

Recent Journal Entries

Journal Writers