Galleriet abent igen :)

Journal Entry: Sun Mar 11, 2012, 4:08 PM
Galleriet er åbnet igen :)

Husk at tilføje jeres værker til den rigtige underkategori :)Edit: Nu skulle alle kategorierne virke.

Underkategorier eller ikke?

Journal Entry: Mon Jan 9, 2012, 6:25 AM
Hej Alle sammen

Jeg er ved at være godt i gang med, at rydde op i galleriet men jeg har et spørgsmål som jeg er nødt til at stille jer alle sammen inden jeg kommer videre.

Vi har forskellige slags kunst, fotografi, digital, håndværk osv. Men skal vi under disse "hovedkategorier" også have "underkategorier"?

Skal vi have blot Fotografi eller skal vi have

Fotografi
  - Mennesker
  - Dyr
  - Andet

Organisatorisk er det lidt større arbejde at have undergrupper men det gør det nemmere at finde det man er interesseret i. Bagsiden ved undergrupperne er, at de ikke kan ses i galleri-oversigten (eller også ved jeg bare ikke hvordan det gøres) så galleriets "forside" kommer til at se lidt tom ud eller det kan blive en samling billeder som vi vælger hver måned eller hver anden måned til at vise frem ...

Hvad er jeres syn på dette?
Jo hurtigere vi finder en beslutning ju hurtigere kan jeg blive færdig og åbne galleriet igen? :)

Godt Nytar - Vigtig information

Journal Entry: Fri Dec 30, 2011, 5:48 AM
Hej Alle Sammen!

Først og fremmest, et lidt tidligt "Godt Nytår" til jer alle sammen. Jeg ved godt jeg er en dag tidlig på den, men I kina der kører vi efter kinesisk kalender hvilket betyder at jeg ikke har fri sammen med jer andre hehe, så nu hvor jeg har en weekend fri er det på tide at få sat nogle ting i gang.

Jeg har til at starte med, inddraget retten til at indsende billeder til gruppens gallerier. Dette er dog ikke noget permanent men jeg vil gerne have ryttet op i galleriet og gjort klar til at vi kan få pladser til "daglige indsendelser" og så ellers pladser til tema- og konkurrence indsendelser.

Så derfor vil der midlertidigt været lukket indtil dette bliver sat i orden og det kommer forhåbentligt ikke til at tage al for lang tid!

Ellers så arbejder jeg stærkt på at få samlet de mennesker der i fremtiden skal stå for, at arrangere og køre vores konkurrencer her på siden og jeg har nogle andre ideer jeg gerne vil have sat i værk. Men mere om dette senere. For nu, så tager jeg det lidt ad gangen! :)

Så endnu engang, glædelig bagjul og Godt Nytår til jer alle sammen! :)

Og lidt til ...

Journal Entry: Wed Nov 9, 2011, 8:51 AM
Hej Alle Sammen

Jeg har fået tilmeldt et par nye screeners til gruppen og det virker allerede til at det går rigtigt godt med at holde styr på alting. Desværre kan det samme ikke siges om at skulle starte med at lave konkurrencer og "events". Min foregående post fik desværre ikke helt den opmærksomhed jeg havde håbet på, så jeg prøver lige engang mere.

Vi er nu oppe på 11 screeners, hvilket er super, men ville gerne op på 15 bare for at være sikker på, at hvis vi åbner op for flere submissions og konkurrencer at vi så stadig kan holde tridt med alt hvad der kommer ind til os. :)

Ydermere leder jeg efter folk som vil være med til at stable konkurrencer o.lign. på benene. Jeg kan ikke gøre det af mig selv selvom jeg gerne ville. Jeg vil gerne have nogle mennesker med kreativitet og ideer til at stable dette på benene. Min hjerne fungere meget på logik og sådan, meget konkrete og kedelige ting så jeg tror at der er mange andre derude der ville være bedre egnet end mig til at arrangere sådan noget :)

Jeg håber at høre fra jer derude! Send mig en note med titlen DK - Event Manager og skrivl lidt om dig selv så kan vi få stable noget på benene :)

Vagner op - Step 2

Journal Entry: Sun Oct 23, 2011, 7:17 PM
Så har vi fået nogle nye medlemmer til administrations holdet. Vi er nu oppe og have 10 screeners, hvilket er et dejligt rundt tal. Det skulle gerne være nok til at holde styr på de indkomne submissions der skulle komme i fremtiden. Og der skulle gerne komme flere end der gør nu! :)

Det næste skridt i processen, er at jeg skal bruge nogle mennesker som kunne tænke sig at stå for, at arrangere konkurrencer for vores medlemmer. Men ikke kun finde ud af hvad konkurrencen er om (tema) men også hvordan den afholdes, hvordan der findes en vinder, og hvordan vinderen skal præmieres for konkurrencen.

Det er et noget større stykke arbejde end screener posten men det kommer i høj grad til at være livsåren i gruppen; det som holder gang i det hele og sørger for frisk inspiration og nye submissions :)

Jeg vil ikke gå for meget i detaljer med hvordan det hele skal gøres specifict da jeg føler at det er noget vi skal snakke om som en gruppe, når jeg har fået tilmeldt de mennesker der gerne vil have posten :)

Hvis du er interesseret, så send mig edleen en note med titlen "DK Event" og en lille smule information om dig selv :)

Recent Journal Entries

Journal Writers