Ide indsamling og information

Journal Entry: Thu Jan 10, 2013, 8:21 AM

Halløj danske artsfæller,

Et nyt år er begyndt, og vi fortsætter fra admin-siden mere eller mindre der hvor vi slap: Vi skal have liv i gruppen.

Efter det mere eller mindre succesfulde DevMeet tidligere, er der blevet diskuteret om, hvordan vi skal afholde de kommende devMeets i håb om, at der dukker flere mennesker op, og at der bliver større aktivitet blandt medlemmerne i gruppen.
Ud fra det grundlag er vi begyndt at udforme en liste over aktiviteter/steder, der var oplagte at tage til sammen, både grundet hyggen men også den eventuelle gruppe-rabat der følger med.

Listen er endnu ikke så lang med ser per 10-01-2013 således ud:

Biograf tur
Teatur tur
Lejre Sagnland
Statens Museum for Kunst
Bakken
Tivoli
Zoologisk Have
Glyptoteket


Indtil videre er idéerne mest skabt med Sjælland for øje (da de fleste aktive admins er fra Sjælland), så hvis der er nogle medlemmer der gerne ser arrangementer og devmeets afholdt andre steder, skal være mere end velkommende til at melde sig!

Hvis I har nogle idéer til, hvad der er oplagt at foretage sig sammen for at skabe lidt mere liv, så kommenter endelig!

Vi admins regner stærkt med, at der kommer et arrangement op og stå snart - måske med en lille afstemning først omkring, hvilken type af devMeet I ønsker at deltage i.
Evildarling sendte en note til gruppen, med en lille guldglump af information, hun mente alle skulle have glæde af, hvis de ikke lige vidste det:

The Animation Workshop holder som altid åbent hus til februar (og oktober), og i år holdes der også et ”åbent hus” arrangement i København, for dem der ikke kan tage turen til Viborg. Dette er hvad de selv skriver på siden:

Stil spørgsmål og få dit portfolie evalueret i Cinemateket.
For dem, der ikke kan tage turen til Viborg den 7. februar, er der dagen før mulighed for at få sin nysgerrighed stillet og sit talent vurderet i hovedstaden. Onsdag den 6. februar fra 15.00-17.00 tager uddannelseskoordinator Morten Rasmussen imod i Cinemateket, hvor han vil besvare alle tænkelige spørgsmål om animationsuddannelserne på The Animation Workshop.

Arrangementet finder sted i mødelokalet på 4. sal - spørg i receptionen - og Cinemateket finder du på Gothersgade 55 (Original information kan findes her: www.animwork.dk/da/event_prese…)
Det var vist alt der lige var at sige denne gang.
theWulffmann out :salute:

Secret Santa deadline

Journal Entry: Tue Jan 1, 2013, 11:10 AM
Hej alle dejlige danskere,

Vi håber at alle har haft en god jul og et godt nytår, og at alle lemmer sidder hvor de skal.

Eftersom der stadig mangler nogle gaver til Secret Santa, og at de er på vej, vil deadlinen blive udsat en uge, så der er mulighed for, at alle kan nå det. Hvis en gave ikke bliver submittet til galleriet inden den 8, januar vil en engel blive brugt.
Dette er sidste chance for at få uploaded sin gave. Vi håber, at vi ikke får brug for nogle engle ;)

- Festlige hilsener admin-gruppen i denmark

Secret Santa

Journal Entry: Sun Dec 23, 2012, 5:04 AM
Secret Santa folderen er åben nu, så alle tilmeldte burde kunne submitte deres gaver dertil.
I har til den 1. januar at submitte og uploade jeres gaver i. Hvis du ikke har uploadet din gave den 26. december, bliver der sendt en Note med spørgsmålet om, hvorvidt du er i gang med at lave den. Hvis der ikke kommer svar inden for tre dage, eller at du desværre ikke kan, vil en engel blive sat på sagen ;)
Vær forberedt på at du godt kan få din gave sent. Vi kan godt love at du vil modtage den, da vi har et par dejlige Engle til vores hjælp!

Hilsen Admin gruppen i denmark

Juleonske

Journal Entry: Sat Dec 15, 2012, 2:00 AM
Halløj alle i dejlige danske mennesker.
Julen nærmer sig, og mange folk er på jagt efter julegaver.
Jeg har fået en note fra lemogera, der meget gerne ønsker lidt hjælp! Hvis du er portræt-tegner, så læs det nedensående og smid hende en besked, hvis du kunne være interesseret i at hjælpe.

Glædelig december you guys
- Zach


Fra lemogera

"Jeg er på jagt efter en portræt-tegner, der har lyst til at hjælpe mig med en julegave til min lillesøster.
Jeg vil selvfølelig betale kunstneren for sit arbejde, og tænker at vi i samarbejde nok kan blive enige om en fair pris.
Det drejer sig om portræt af den danske skuespiller Anders W. Berthelsen, som min søster praktisk talt forguder.
Jeg så gerne at portrættet er et sted mellem en A4 og en A3 i størrelsen, f.eks. på et stykke A3 papir, også tegnet i sort/grå/hvid. Gerne med blyant eller lignende.
Jeg har fået min søster til at sende mig nogen af sine yndlings billeder af ham, og jeg sender dem gerne videre.

Jeg er godt klar over at der måske bliver et tidsproblem med at få det færdigt, så jeg kan have det inden juleaften, og det er helt okay.

Så hvis der er en af jer der har tid og lyst til at hjælpe mig, så må i meget gerne sende mig en note her dA, eller en mail til milla899@hotmail.com, gerne indeholdende links til jeres tegninger og en priside.  

Venlig Hilsen lemogera aka Camilla Knop Johnsen

Ps. Jeg har lige købt et malerri af den danske pige *DagmarViktoria, så i kan evt. spørge hende hvordan jeg er at handle med ^^ "

Fokus - AnjieZombie

Journal Entry: Thu Dec 13, 2012, 3:08 PM
Nu har vi Fokus igen, og denne gang er det :iconanjiezombie: vi har interviewet. Vi har stillet hende nogle spørgsmål og her er hendes svar:

Introducer dig selv for os, hvem er du?:
Jeg hedder Ida Green, og jeg tegner i min fritid. Jeg kommer fra Valby, (det ligger lidt udenfor København), og udover at jeg tegner, træner jeg også karate, og arbejder som frivillig i min kirke med børnekirke/søndagsskole. Udover det har jeg også været cosplayer i 1 år nu.

Hvad driver dig til at tegne?:
Det der driver mig allermest er faktisk lidt mærkeligt – det er ordene ”Buzz off and get a life.” Jeg tror ikke det var at blive kunstner var det personen der sagde disse ord til mig mente, men jeg har faktisk siden været inspireret til at blive en bedre kunstner.

Jeg bliver også drevet af lysten til at fortælle en historie med min kunst, lige meget hvor sindssyg den så lyder.

Ifølge dig selv, hvilken af dine ting syntes du er bedst og hvorfor?:
Der er ikke rigtig noget jeg synes er ”bedst” men, jeg er mest glad for det jeg har lavet for nyligt, fordi det er mere rart at se på, og fordi jeg synes personligt at jeg har brugt mere tid og arbejde på dem.

Nu er det snart jul, er du kommet i julestemning?:
Ja, det ville jeg sige jeg er. Jeg er i denne måned i gang med et projekt for kirken, hvor jeg tegner til deres juletræ, og jeg er også med i et projekt der handler om julenisser. Og jeg tror ikke der findes noget bedre lige for tiden at høre ”det jul, det cool” i radioen imens man bager småkager.

Hvorfor blev du medlem af DeviantART til at starte med?:
I 2010, var jeg sat på et skoleprojekt hvor vi skulle lave en opgave om et selvvalgt emne, hvor jeg valgte ”livet efter døden.” Da jeg ledte efter et billede jeg kunne bruge til min opgave, kom jeg forbi MidNight-Vixen’s profil her på DeviantART og blev helt forelsket i hendes kunst – så jeg lavede en profil på DeviantART og kontaktede hende om hun ville hjælpe mig. – det med at lære og tegne kom først i starten af 2011.

Hvis du kunne forbedre en ting i verdenen, hvad skulle det så være?:
Jeg ville forbedre mobbepolitikken i hele verden, fordi jeg er træt af at se hvor modbydelige mennesker kan være overfor hindanden.

Hvilke redskaber bruger du til at tegne med?:
Jeg bruger en 0,9 skiftblyant til at skitse med, og laver lineart i Paint Tool Sai, og lægger og skygger på i Photoshop CS3. Og så bruger jeg også en A4 notesbog som jeg har på mig 24/7

Hvis du var strandet på en øde ø og du kunne tage 5 ting med dig, hvad skulle de ting så være?:
1. 0,9 Stift blyant
2. En kasse notesbøger
3. En kasse med 0,9 blyantstifter
4. En Kasse med Viskelædere
5. ”How to survive on a deserted island” – bog

Hvem er din yndlingskunstner på deviantART?:
Min yndlingskunstner er calisto-lynn jeg syntes det kunst hun laver er smukt, hendes stil er utrolig imponerende, og jeg bliver altid glad når jeg ser hun har lavet noget nyt.

Hvem er din allerstørste inspiration?:
Det ville nok være TwilitAngel som udover at være min bedste ven, også har inspireret mig til at blive ved med at tegne, og var en af de første på DeviantART jeg blev venner med. Han er utrolig flink og er god til at lytte. Sammen har vi skabt mesterværker og jeg tror ikke man kunne ønske sig en bedre ven end ham.

Og nu til et useriøst spørgsmål; kan du lide kage?:
Ja, jeg elsker kage, jeg elsker at bage kager, og jeg elsker at spise kage.

Vi siger mange tak for dine svar og fordi du gerne ville være med i Fokus ;)

Hvis du har en ide om hvem der kan være i fokus, det kan være en ven der også er medlem af gruppen, et andet medlem du syntes der er fantastisk eller noget andet, så send en note til vores journalist MicoNutziri eller til gruppen. Du kan også nominere dig selv, men vi går mest efter den der er blevet nominerede af andre. Det kan være at den du foreslår, bliver valgt.

Her er et udpluk af hendes galleri:

:thumb340211722: :thumb317809684: :thumb321986701: :thumb184570906: :thumb333814969:

Recent Journal Entries

Journal Writers