Collabs +

Journal Entry: Wed Dec 30, 2009, 12:59 AM
Journal Entry: Fri Jan 1, 2010

"Collabs" står for det engelske ord "collaborations", hvilket på dansk betyder samarbejder. Dette er derfor en side, hvor vores medlemmer, der ønsker at lave projekter sammen, har brug for hjælp af en eller anden slags, afholder en konkurrence eller andet, kan gøre opmærksom på dette.

For at komme på listen skal du blot skrive en kommentar til denne blog eller sende os en note, hvori du kort beskriver dit projekt eller hvad, du gerne vil have hjælp til.


:bulletred: Liste over medlemmernes projekter :bulletred:

Julekalender fra Danmark (2-5-9)
Kunne du tænke dig at være med til at lave en online julekalender? Vælg en af dagene i December og upload et billede til gruppen på den dag. Alle slags medier er velkomne, så længe man kan spore en forbindelse til jul.
ChristmasCalender


Derudover har gruppen også samarbejder med andre grupper på dA samt andre online sider vi gerne vil hjælpe med at promovere.

:bulletred: Andre sidder og grupper vi arbejder sammen med :bulletred:
Feature af vinderne til KingdomOfSwedens konkurrence "500".

meetART.dk er en ny dansk side hvor man kan dele sin kunst (både digital, traditionel og foto). Projektet er er skabt af blandt andet AagaardDS og boysen og ser lovende ud - så hvis du har savnet et decideret dansk sted at dele og diskutere kunst på, så prøv at hoppe forbi meetART.dk og se om det ikke er noget for dig :]

Recent Journal Entries

Journal Writers