FAQ!

Journal Entry: Sun Dec 6, 2009, 7:29 AM
Journal Entry: Thur Mar 11, 2010

Credits & info:
Denmark logo by javierocasio, original CSS design by electricnet, modifications made by Wyrdling.
This is a group for all Danish users of deviantART.


Indholdet af denne FAQ er for nyligt blevet opdateret og ny information kan komme til løbende. Tjek gerne tilbage hertil en gang imellem for at holde dig opdateret med regler, retningslinjer og andet vigtig information som kan findes her (:.


:bulletwhite: Hvad er denmark?
denmark er en dansk gruppe for danske medlemmer på DeviantART. Her kan du finde andre deviants fra det danske land, deltage i konkurrencer, dele dine billeder eller andre værker og modtage kommentarer og kritik. Desuden er gruppen også et fint sted at få noget ekstra eksponering på dit arbejde. Vi vil i fremtiden også forsøge at afholde DevMEETs hvor vi træder væk fra computeren og mødes "In Real Life" en gang imellem. Gruppen er åben og det er vores mål at være et velkomment og hjemligt sted for alle danskere på siden, og et godt mødested.

:bulletwhite: Hvordan bliver jeg medlem?
På gruppens forside, har du muligved for at trykke på "Join Our Group" knappen som vi gøre dig i stand til at tilmelde dig gruppen. For at blive medlem af denmark kræver vi at du er dansker eller på anden måde har god forbindelse til Danmark. Det stærkeste krav er, at du kan læse, skrive og forstå sproget dansk, da al kommunikation i gruppen vil foregå på dette sprog. Du må gerne være bosat i udlandet eller lign. men du skal kunne skrive og forstå dansk.

:bulletwhite: Hvordan bliver jeg admin?
I gruppen er der mange forskellige roller en admin kan beside; man kan blive Screener, Event Manager eller Journalist, og hver rolle har forskellige opgaver og muligheder. En nærmere beskrivelse af disse roller, kan findes her: denmark.deviantart.com/journal…

:bulletwhite: Hvordan får jeg mine billeder i galleriet?
Galleriet er åbent for billeder fra gruppens medlemmer!
Det er i øjeblikket tilladt at have 2 billede per medlem per kalendermåned. Det vil sige at du kan uploade et billede i hver måned af året. Der behøver ikke at gå 30 dage imellem at du lægger billeder op, du må således gerne tilføje et billede den 31. Marts og så igen den 1. April, men ikke 2 billeder i Marts måned.

Derudover er der også fremtidige planer om, at der bliver lavet mapper specifikt til de konkurrencer og tema-perioder, der forhåbentlig kommer op og stå i nærmeste fremtid. Hvor mange billeder hvert medlem kan uploade samt hvor lang tid man har, er noget der bliver bestemt alt efter tema, konkurrence osv.

:bulletwhite: Hvad er Fokus?
Fokus er vores dybdegående feature af en af gruppens medlemmer. Det er en journal i bloggen dedikeret til det ene medlem, der består af en række mere eller mindre personlige spørgsmål om personen selv, så andre medlemmer kan lære noget om vedkommende. Spørgsmålene drejer sig mest om personlighed og værkerne som medlemmet producerer. Desuden kommer der et lille special udvalg af personens værker til udstilling. Det er vores mål at kunne bringe et nyt "Fokus" hver måned når systemet kommer op og køre.

Det er muligt for alle medlemmer i gruppen at komme i Fokus. Det eneste krav er en nomination fra et andet medlem og derefter vil gruppens administratorer beslutte hvem den næste heldige feature bliver.

En nominering til fokus foregår ved at skrive en note fra denmark's forside hvor der nede i venstre side er et link til at sende en note til gruppen. I subject skriver du "Fokus Nominering: navnpådinnominering" og i selve beskeden kommer du med en kort forklaring på, hvorfor denne person skal have en feature. Vedlæg også gerne links til særlige værker du synes ville være gode at inkludere. Simpelt, ikke (:

:bulletwhite: Hvad er et devMEET?
Et DevMeet står for Deviant Meeting og er et arrangement hvor man samler "deviants" fra siden her, og mødes i virkeligheden. Alle kan lave et DevMeet og det behøver ikke nødvendigvis at skulle inkludere alle medlemmerne fra gruppen da det kan være et større logistisk problem. Men lav gerne et lokalt DevMeet for eksempelvis København, Aalborg eller en anden større by og inviter de nærmeste som har mulighed for at mødes. I kan mødes i en park og lave en foto-tur ud af det eller lige hvad end det skal være, kun fantasien sætter grænser.

Vi vil med tiden også forsøge at arrangere officielle DevMeets, altså møder der er arrangeret af gruppens bestyrelse og som vil forsøge at inkludere så absolut mange som overhovedet muligt.

:bulletwhite: Klubbens historie:
Den 23. april, 2003, oprettede somdomguy klubben. Fra dengang og indtil nu har der været en række forskellige admins (og co-admins):
DanielRabjerg, hybel, Spunned, NoSoul-NoFear, Extravaganca, mitani-chan, electricnet, Wyrdling og Seadesigns (skrevet i kronologisk rækkefølge).
Den opmærksomme læser vil måske bemærke at mit navn allerede er på listen. Det er fordi det først lykkedes mig at forstå, hvad det kræver at holde liv og mæle i en klub, anden gang jeg prøvede :]

(PS. Dette er en liste over de folk, der har været admins eller på anden vis har været klubbens rygrad. De nuværende fantastiske mennesker, der holder styr på det hele, kan du læse om i vores "About Us" som du finder i menuen til venstre på siden eller ved at trykke "Om os" i siden af bloggen her.

Hvis du har nogle tilføjelser eller rettelser til dette, så sig til - jeg vil gerne have at vores historie er så korrekt som muligt.

:bulletwhite: Jeg har et spørgsmål, som ikke blev besvaret her!
Så skriv endelig til os og vi vil prøve at besvare dit spørgsmål bedst muligt :]

Venligst,
Erica // Wyrdling & resten af admins i denmark

Recent Journal Entries

Journal Writers