Vindere af Fotokonkurrence 2015 (1/4)

Journal Entry: Tue May 5, 2015, 5:55 AM
Det skal oplyses at kun to personer valgte at deltage i forårs fotokonkurrencen og de to vindere er dermed de to som valgte at deltage.

1. Pladsen går til:

Corefitz for sin deltagelse med billedet:

"2 CV"

.2 CV by Corefitz

2. pladsen går til:

StoryTellingChoir for sin deltagelse med billedet:

"New Life"

New Life by StoryTellingChoir

Første pladsen, blev valgt ud fra hvilket billede som havde mest forårsstemning. Varme, glød, udspringning af træer og ikke så meget andet.

Desværre var der slet slet ikke nok deltagelse til denne konkurrence, hvilket er meget ærgerligt da alle kan deltage i et sådant event.

Jeg vil lade den stå åben et stykke tid og vurdere på feedback i denne tråd, hvorvidt det giver mening, med en 2/4 sommer fotokonkurrence.

Jeg syntes personligt at det hører sig hjemme og havde jeg selv kunne deltage, ja så havde jeg gjort det.

Lad mig høre hvad i mener om en sommer konkurrence når tiden er til det.

Seadesigns aka. Simon Andersen


Gen-aabning af galleri og chat

Journal Entry: Tue Apr 21, 2015, 3:44 AM
Det er nu lidt tid siden at galleriet blev lukket og alt blev slettet, og vi er nu klar til at åbne for det igen. Jeg beklager at åbningen har været noget tid undervejs, men personlige årsager har været I vejen.


Galleriet
Antallet af submissions
Der har længe været ønsker om, at kunne dele flere værker end blot to per måned, og det imødekommer vi nu, og sætter grænsen op til to værker per uge. Efter noget tid vil vi evaluere på dette antal og tage status.  

Mappestruktur
Vi har ændret antallet af mapper og fjernet en masse, så det nu burde være langt lettere at uploade til den kategori værket hører til. Føler I der mangler en væsentlig kategori, så sig endelig til, og så laver vi mappen.Chatten
Der har længe eksisteret et chat-rum specifikt til vores gruppe, og det er med glæde, at vi kan annoncere, at der nu vil være fast bemanding på hver mandag mellem klokken 19.30 og 22:00, samt hver onsdag mellem 20:00 og 22:00 .  
Så kom glad og få en chat med hinanden!  

Det var alt for denne gang,  
Så på vegne af Admin gruppen over and out!
theWulffmann :salute:

Fotokonkurrence 2015 (1/4)

Journal Entry: Fri Apr 3, 2015, 7:45 AM


Kære medlemmer, hermed skydes årets første foto konkurrence i gang. Konkurrencen løber fra den 3. april 2015 til den 3. maj 2015.

ALLE kan deltage, der er nogle få retningslinjer, som er beskrevet nedenfor, -forsøg at holde jer indenfor disse :)

Der udtrækkes 5 vindere efterfølgende. Som alle vil blive ”featured” på Denmarks forside fra den 5. maj til den 5. juni 2015.

– I bør deltage, fordi I syntes det er sjovt at tage billeder og for at få følelsen af, at være del af et fælleskab med passion for stemningsfyldte billeder tilbage. På den måde, er I aktivt med til at puste friskt forårs luft i vores dejlige fælleskab her på DeviantArt.

Retningslinjer:
• Du kan deltage med maksimum ét billede
• Du må gerne redigere/beskære og justere farver osv. i ”Photoshop”,”Lightroom” mm. MEN forsøg at holde det smagfuldt. Det skal have sit naturlige udtryk intakt
• Dit billede kan indeholde hvad som helst (Det behøves ikke, at være ting, som man normalt forbinder foråret med) MEN billedet skal have et element af forår i sig (Ingen nøgenhed, vold og andre LOGISKE ting!)
• Billedet skal være taget i år (Det giver vist sig selv!)
• Alle kan deltage, ”store som små”, ”unge som gamle”, ”mobil kvalitet som dyrt professionelt Udstyr”


Hvordan deltager jeg?
• Dit billede lægges op i dit eget galleri
• Du sender en ”Note” til mig (”SeaDesigns”) med teksten ” FORÅRS FOTOKONKURRENCE 2015”, Du kan skrive lidt om billedet og hvad udstyr du har brugt, under dit billede.
• Hvis du ombestemmer dig og indsender et nyt billede, så deltager du KUN med det nyeste

Hvad lægges der vægt på?
• Komposition (Find gode tips her)
• Beskæring (Find gode tips her)
• Lysfald  (Find gode tips her) (Indeholder mange, blandede tips)
• Mængde af forårsstemning


-I ønskes alle, et fantastisk forår og en god fornøjelse med jeres ekspeditioner!

-Denmark

Galleriet er lige nu lukket + Nye admins!

Journal Entry: Sat Mar 21, 2015, 8:33 AM
Hej alle!

I forbindelse med en kommende oprydning af galleriet, er der nu lukket for nye submissions.
Oprydningen kommer for jer til at betyde, at der bliver mindre mapper at vælge imellem hvilket (forhåbentlig) kommer til at gøre det lettere at uploade, finde værker at kigge på, og lettere for os at rydde op i det.

Hvilke retningslinjer der præcists kommer til at være for uploads (både hvor mange og hvad der ellers skal ske) vil der komme et nyt blog indslag om, når vi på admin siden har snakket håndteringen af det nye galleri igennem :)
Nu når snakken alligevel halvt er på admins, vil jeg gerne have lov til at sige tak til alle dem som henvendte sig med interesse om at blive admins. Invitationer er ved at blive sendt, og forhåbentlig kommer der snart bedre styr på alt det administrative ved at have en gruppe på DeviantArt.

Hvis der var nogen af jer, som skulle have fået lyst til at joine i mellem tiden, så sig endelig til!
På vegne af Admin teamet
theWulffmann

Halløjsa alle i godt folk rundt i landet.

Det er nu utrolig lang tid siden, at I har hørt noget som helst fra vores side af, og nogen af Jer har nok også mærket inaktivitet i form af manglende respons på uploads til galleriet.
Vi indrømmer gerne det åbenlyse: Vi har ikke været de mest aktive admins, og det vil vi meget gerne lave om på – men vi har brug for Jeres hjælp!

Selvom der står vi har 15 admins knyttet til gruppen, er det langt fra alle 15 som er aktive brugere. Der kan være flere grunde til dette, og folk skal også kun være med, så længe det er morsomt – derfor leder vi efter folk som synes det kunne være morsomt, interessant, spændende, ja, endda hyggeligt, at være en del af admin-teamet her i gruppen.

Der har altid været mange gode planer og idéer i forhold til, hvad sådan en gruppe kan opnå, vi mangler bare man-power til at få ført aktiviteterne ud i livet.

I første omgang er det små ting som skal ud i livet: Galleriet skal ryddes op, der skal månedlige opdateringer, konkurrencer, fokus, og hvad I nu ellers kan komme på af finurligheder. Det næste trin bliver så at få skabt endnu mere liv; vi skal være bedre til at udnytte at vi er en mangfoldig gruppe med både fælles og forskellige interesser – hvorfor ikke tage et smut forbi et museum med 20 andre kunst interesserede medlemmer frem for at slæbe din familie med som alligevel ikke gider?

Jeg kunne blive ved omkring alle de goder der kan komme ud af et sammenhold og lidt liv, og det gør jeg! Bare ikke lige i denne omgang ;)
For afslutningsvis at opsummere det vigtigste fra alt det ovenstående:
- Kom glad og bliv en del af admin-teamet!
Er du interesseret, så kommenter endelig eller smid en besked.

Med dejlige hilsner
theWulffmann på vegne af Admin teamet

P.S. Forvent en journal opdatering mere om ikke så længe omhandlende midlertidig lukning af galleriet.
P.P.S Hvis I undrer jer over, at det er en kedelig standard journal skin der bliver brugt, er det simpelthen fordi, vores gruppe ikke længere er en super gruppe :(.

Recent Journal Entries

Journal Writers