Shop Forum More Submit  Join Login
×
I'm on Twitter now! If you're into shitty things then you know what to do.

----> twitter.com/AmsZinger <----
...where are you?! Stare 
Tuo ystava huvittaa joka kerta...
Koska viimekertainen Salapukki 2013 meni niin kivasti omalla kohdalla, ajattelin herätellä piirtointoa uuden arvontahomman mukana. Kyseessä jälleen :iconberneri: n järjestämä tempaus -> berneri.deviantart.com/journal…

Hahmovaihtoehdoiksi annan taas kaksi koiraa, jotka saa piirtää sellaisina elävinä olentoina, kuin itse haluaa ja hallitsee. Täysin vapaat kädet kuvaan!


Rottweiler uros, hyvin massiivinen ja ikävä luonteinen. Perusilme on tuima. Aika värikäs tapaus, joskus mahtava herrasmies ja joskus jäätävän välinpitämätön. Kaulaan voi myös lisätä kultaisen, pallon muotoisen amuletin. Turkki on pidempää kuin normaalin rotikan eikä uroksella ole häntää. Silmät tummanruskeat.


Newfoundland uros. Myös raskasrakenteinen. Paksu, semipitkä tummanruskea turkki. Avulias vanhemman puoleinen herra ja osaa parantaa haavoja ja loukkaantumisia. Määrätietoinen ja hiljainen tapaus. Silmät keltaiset.
Ensimmäistä kertaa uskalsin osallistua ylipäänsä piirrosjuttuun mukaan. Yleensä pelkään että juttu menee pakkopullaksi tai en ehdi. Nyt kuitenkin kauhistelen kenet saan piirrettäväksi. Toivon tosissani että koiraeläimen... xD Eli kyseessä siis :iconberneri: n järjestämä Salapukki 2013 -> berneri.deviantart.com/journal…


Rottweiler uros, hyvin massiivinen ja ikävä luonteinen. Perusilme on tuima. Aika värikäs tapaus, joskus mahtava herrasmies ja joskus jäätävän välinpitämätön. Kaulaan voi myös lisätä kultaisen, pallon muotoisen amuletin. Turkki on pidempää kuin normaalin rotikan eikä uroksella ole häntää. (as you can see) Silmät tummanruskeat. Hahmon saa piirtää minkälaisena elävänä olentona tahansa mutta tykkäisin mielettömästi ihan sen omasta koiramuodosta tai lintumuodosta huuhkajasta.


Newfoundland uros. Myös raskasrakenteinen. Paksu, semipitkä tummanruskea turkki. Avulias vanhemman puoleinen herra ja osaa parantaa haavoja ja loukkaantumisia. Määrätietoinen ja hiljainen tapaus. Silmät keltaiset. Hahmon saa piirtää minkälaisena elävänä olentona tahansa.