Shop Forum More Submit  Join Login
×
Morjensta vaan kaikille ja sori ettei oo tullu kirjoteltuva pitkään aikaan mitään. Aika on mennyt lähinnä töissä, niin ihan työpaikalla kuin myös kotonakin. Ja työ kotona on tuottanut tulosta, nimittäin olen tässä jo vuoden editoinut vuoden 1986 Transformers elokuvaa suomeksi dubattuna ja se on viimein valmis! Nyt pitää enää rendata se ja pistää tuubaan!

Tosiaan, kuten otsikostakin näette, mulla onh piakkoin synttärit. 23.5. elikkäs torstaina täytän 22 vuotta. Tässähän alkaa tuntea ittensä jo vanhukseksi, semmonen joulupukin partakin on päässyt kasvamaan. No ei vaiskaan xD

DeviantArtiinkaan ei ole tullut ladattua mitään kuvia ikuisuuksiin. Täytyy kattoa jos vaikka inspiraatio palaisi ja kuvaakin alkais tulemaan.
Kun vain keksisi mitä piirtäisi, tekisinkö Sonic hahmoja vai oman sarjakuvan UUSIA hahmoja vai mitähän sitä keksis..

Noh, sen näkee sitten. Ja meikäläistä saa tosiaan muistaa ja onnitella sitten torstaina jos haluaa, pakko ei tietenkään ole. Ja tarkkailkaa aktiivisesti YouTubea sen Transformers elokuvan kannalta ;)
Pertsamanderes sentään. Mulla on ollut jo melkein vuoden ajan ollu hirveitä muuttamishinkuja omaan kämppään... Kaveritkin on kysynyt että miksen oo muuttanut jo. Nokun ensin pitäis saada vakituinen työpaikka... Työt päättyis maaliskuussa, ellen saa uutta sopimusta, jonka jälkeen vasta saa vakituisen duunin.

Tämän hetkiset muuttamissuunnitelmat vievät mua Keravalle asumaan, koska lähempänä työpaikkaa ja Helsinkikin on vain parin junapysäkin päässä. Tamperekin ois perkeleen hieno paikka asua, mutta kun työt löytyi Sipoosta, niin ois ollu aika pitkä matka Tampereelta töihin (n. 200 km/suunta).

Rahaakin alkaa olla jo sen verran säästössä että muuton jälkeenkin jää jokunen tonni tilille ns. "hätävaraksi".

Sen sanon, että kun oon muuttanut omilleni (hyvällä tuurilla kesällä tai viimeistään syksyllä) niin pidän kyllä semmoset tuparit, että jälkeenpäin niiden tapahtumia ei muista Erkkikään xD

Hyvä puoli tässä vanhempien luona asumisessa on se että ei oo paljoa menoja, joten rahaa jää melkos mukavasti taskunpohjalle. Ekat palkat törsäsinkin Full HD SMART LED TV:seen ja kalliiseen videokameraan kaikilla herkuilla, sen jälkeen aattelin että nyt alko säästökuuri ja pidetään se muuttopäivään asti!
Ostin Xboxin Gold jäsenyyden vuodeksi! Joten kaikki, joilla on Xbox360 ja Gold jäsenyys, lisätkää kaveriksi! Minut löytää tutulla nimimerkilläni, Darkkis91 ;)

Kertokaas samalla mitä pelejä teillä on, niin voidaan pelata moninpelejä, jos multa löytyy samoja (esim. GTA IV & EFLC, Left 4 Dead 1 & 2) 8D
Darkkis toivottaa kaikille ystävilleen ja rakkaimmalleen oikein hyvää Joulua! www.youtube.com/watch?v=z4MpMK…
Tuli tuossa Itsepäisyyspäivänä.... eikun Itsenäisyyspäivänä pidettyä Jormungand maratoni. Vlogikalenterini luukussa 6 kysyttiin Parasta Suomi-viittausta animessa ja SuperSuomiSmoker ehdotti 12-osaista animea nimeltä Jormungand. Heti ekassa jaksossa arvasin että yksi tarinan päähenkilöistä on suomalainen, kun nimi oli Valmet (Valtion Metalli). No, jaksoissa 11 ja 12 Suomen lippu liehuikin jylhästi ja jälkimmäisessä jopa kuullaan suomalainen lause "Hakkaa päälle!" japanilaisella korostuksella. Mahtavaa huomata että suomalaisiakin on otettu animen päähenkilöiksi!

Jos alkoi kiinnostaa, suosittelen!
Miksen mä oo kuullu tästä mitään! Transformers: Prime on mielestäni paras TF-jatkumo, oon kattonu 1. ja 2. kauden kokonaan (englanniksi) ja perjantaina sain kuulla että SITÄKIN ON SUOMIDUBATTU!

Eilinen jakso jäi näkemättä, koska toi mun V***N herätyskello alkoi oikuttelemaan. No, tänä aamuna katsoin jakson Partners, eli Kumppanit ja täytyy sanoa, ensimmäinen kuulemani TFP suomenkielinen ääni oli Tero Koponen Starscreamina. Oma mielipide: TÄYDELLINEN VALINTA! Ääni sopii täydellisesti TFP Starscreamille. Ja yllätys oli melkoinen, kun Pekka Lehtosaari on palannut Optimus Primen rooliin! Ja kukapa muukaan on Megatronin roolissa kuin vanha tuttu Arto Nieminen 8D

No jos jotain huonoakin palautetta pitäisi antaa, ettei koko homma mene kehumiseksi, niin ainoa ääni joka omasta mielestäni ei sopinut hahmolle, oli Bulkheadilla. Sen ääni ei vaan.... oikeen istunut kunnolla. Mutta muut äänet olivat loistavia! Vielä kun pääsisin kuulemaan Knock Outin ja Breakdownin äänet. Ja Unicron, voi jekka, sitä odotellessa >w<

Harmittaa vaan kun en kaikkia jaksoja pääse näkemään työvuorojeni takia, eikä ole mitään tallennusvälinettäkään... No, täytyy odottaa DVD-julkaisua ;)
Nyt.. mua vituttaa.

On käynyt niin, että Dubbinaattorit saivat tekijänoikeusvaroituksen. Eli yli 15 minuutin videoita ei voida ladata puoleen vuoteen. No, päädyimme ratkaisuun, että yli 15 minuutin videoille luotiin oma kanava, Dubbinaattori Leffat (www.youtube.com/channel/UC0g5T…)

Ensinnäkin, tieto siitä, että Dubbinaattorit saivat ensimmäisen tekijänoikeusvaroituksen, tuli mulle melko yllättäen, varsinkin kun olen jo lähes vuoden työstänyt Dubbinaattorien Transformers elokuvaa ja vieläkin on tehtävää. Toiseksi, otin uuden kanavan luomisen harteilleni, joka osoittautuikin melkoisen konstikkaaksi Googlen YouTubeen tekemien PERKELEEN MONIMUTKAISTEN UUDISTUKSIEN TAKIA!

Toisin sanoen, hermot menee, koska olisin halunnut Transformers elokuvan Dubbinaattorien pääkanavalle, ja muutenkin kaikki paineet pakkautuu minulle, työssä käyvälle, raskasta työtä tekevälle vaikkakin hyvää palkkaa tienaavalle Dubbinaattoreiden ylläpitovastaavalle, joten taidan pitää pientä hermolomaa, ettei tarvitse stressata näiden kanavien takia ja jotta v-käyrä laskisi.

Tiedotan lisää myöhemmin YouTubessa.
Päätin pitää kilpailun 150 tilaajan kunniaksi www.youtube.com/watch?v=b0cswW…
Yeees, olen tulossa Yamaconiin, mutta aloin miettimään että tulenko Sanji cossissa vai en. Sillä muut Dubbinaattorit tuskin pukevat mitään cosseja, joten olisin ainoa cossaava Naattori. Toiseksi, Yamacon tulee olemaan niin pieni tapahtuma että viitsiikö siellä cossata. Ja muutenkin, tämän vuoden coneissa, jossa olen cossannut, olen ollut Kapteeni. Eli jos jättäisin sittenkin vielä cossaamatta Sanjia, että mentäis tää vuosi loppuun, ja sitten DesuFrostissa vasta laittais Sanji cossin päälle.

Mutta sen näkee viikonloppuna tulenko Sanjina vai en. Jos en tule, mut voi bongata pitkästä nahkatakista, kuten Traconissa ;)
Nimen keksineet saavat yhteisen palkintopiirroksen loistavista nimiehdotuksista, joista syntyi vlogieni nimi!

Ja vlogieni uusi nimi on www.youtube.com/watch?v=NfCnkX…
Tulipahan hommattua uus puhelin. Ja minä kun ostan jotain, niin se on viimeisintä huutoa! Hommasin Elisalta markkinoiden testivoittaja älypuhelimen, Samsung Galaxy S III! Hinta 589 €, otin kolmen vuoden kytkykaupalla, 16,30 €/kk. Ei paha, ei paha. :D

Eikä puhelin oo ainoa uusi suurhankinta: Ostin tuossa viime tiistaina, kun oli palkkapäivä, LG:n 32-tuumaisen SMART TV:n! LCD/LED ynnä muut ominaisuudet.

Seuraavaksi olen ajatellut ostaa PlayStation 3:sen, ja nimenomaan sen 500 GB version. Aluksi meinasin ostaa pelkän Blu-ray -soittimen, mutta sitten ajattelin että kyllähän sitä pitää päästä pelaamaan Kingdom Heartseja ja muita pelejä, joita ei julkaista Xbox360:lle.

Njoo, tämmösiä hankintoja. Niin ja kohta on luvassa uutta vlogia, ja saatte jännityksellä odottaa, kenen nimiehdotus oli kaikista paras ;)
En oo saanu YouTubeen aikaseks pitkään aikaan vlogeja. Ideoita kyllä olisi, mutta suurin ongelma tässä on se, että minkä nimen antaisin vlogeilleni? Aluksi ajattelin ettäpelkkä "Vlog" tai "Vlogi", mutta haluaisin jotain paljon persoonallisempaa (esim NES-Retkuna tunnetun Petri Himmeän vlogit ovat himzvlogz). Jotain semmosta, että porukat varmasti tietää että puhutaan nimenomaan MINUN vlogeistani.

Itse ollen ajatellut jotain tyyliin "Darkkis Vlog" tai Darkkiksen vlogi", mutta en tiedä oisko kumpikaan tarpeeksi hyvä.

Siksi pyydän apuanne: Annan TEILLE mahdollisuuden keksiä vlogeilleni nimi! Palkitsen parhaimman ehdotuksen keksineen piirustuksella!
JOS HUONEESTASI LÖYTYY ALLE 10, OLET NORMAALI
JOS HUONEESTASI LÖYTYY YLI 20, OLET PORVARI
JOS HUONEESTASI LÖYTYY YLI 30, OLET RIKAS
JOS HUONEESTASI LÖYTYY YLI 40, OLET KUNINGAS

( ) Kitara/piano
(x) Tietokone
(x) Laskin
(x) Telkkari
(x) Radio
(x) Seinällä oleva peili
(x) Taulu
(x) Koristetyyny
(x) Julisteita seinällä
(x) Seinäkalenteri
(x) Ruokaa
(x) Matto
( ) Kerrossänky
(x) Verhot
( ) Sälekaihtimet
(x) Kehystetty valokuva
(x) Valokuva-albumi
(x) Pehmolelu
(x) Salaperäinen esine
( ) Koruteline
(x) Seteleitä
(x) Naulakko
(x) Seinäkello
(x) Lompakko (on mut ei oo huonees)
(x) Kirjahylly
(x) Pöydällä oleva peili
(x) Kahvikuppi
(x) ipod
(x) Kassakaappi
(x) Pleikkari
( ) Vesihana
(x) Kasveja
( ) Luistimet
(x) Aarrekartta
(x) Lautapelejä
( ) Hiustenkuivaaja
( ) Hiuslakkaa
( ) Käsirasvaa
(x) Vappuhuiska
( ) Kirjaston kirja
(x) Kengät
(x) Cd/dvd
( ) lemmikin nukkumapaikka
(x) Kartonkia
(x) jatkojohto
(x) Rikkalapio
( ) Kissanhiekkaa
(x) Kaveriesi tavaroita
(x) Pizzan palanen
(x) likaisia vaatteita
(x) pölyä
(x) käytettyjä nenäpapereita
(x) yli 20 CD-levyä
( ) Yli 20 kirjaa
(x) pelikonsoleita
( ) Satula
( ) Konserttilippu
(x) kännykkä (yleensä)
(x) Kattolamppu
( ) pokaaleja/ruusukkeita/viirejä/mitalleja
(x) Sohva
( ) Koululaukku

45 = OLEN KUNINGAS!
Kaverini on jumala! Hän elvytti minun rakkaan pöytäkoneeni! Kiitos ja ylistys hänelle! Ei tarvinnut ostaa uutta kallista pöytäkonetta, enkä olisi muutenkaan halunnut luopua Windows 7 Ultimate käyttöjärjestelmästä! :squee:

Nyt pääsen taas tekemään videoita, ja ensimmäisenä työnäni on Dubbinaattorit paikan päällä: Tracon 7 dokumentti ;D
Otsikko kertoo kaiken.

Tosiaan, olin tyhmä ja ahneuksissani tein jotain, jonka seurauksena pöytäkoneeni ei enää käynnisty. C-asema näytti punaista, joten oli saatava lisää tilaa. Siirsin kaikki mahdolliset tiedostot ulkoiselle kovalevylle, mutta silti kovalevy oli puolillaan täynnä kaikkea piilopaskaa.. No, klikkasin hiiren oikeaa painiketta tarkastellakseni vaihtoehtoja, kunnes huomasin kohdan "pakkaa pienempään tilaan" ja ajattelin että sillä saisi lisää tilaa ja tein niin. Tyhjä tila nousi 75 %:iin. No, sitten seuraavana päivänä kun käynnistin koneeni, tuli ilmoitus että kovalevy on tiivistetty eikä voi käynnistää windowsia. Loin läppärillä jopa järjestelmän palautus CD:n, kokeilin kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, mutta mikään ei toiminut. Pöytäkoneeni on historiaa. Ja harmittaa syvästi, sillä siinä oli Windows 7 ULTIMATE käyttöjärjestelmä ja kone oli muutenkin tehokas videoiden teossa, toisin kuten tämä läppäri, joka tuottaa 1 tunnin mittaista videota 30 tuntia... -_-' :(

Joten koska tilanne on tämä, pyydän teidän apuanne, jotka ymmärtävät jotain noiden tietokoneiden päälle: Haluaisin videon tekoon nähden tehokkaan pöytäkoneen (Sony Vegasilla tuottaisi videot nopeasti), ei tarvitse olla mikään superkallis pelitietokone, kunhan vaan soveltuu videoiden tekoon. Ja haluaisin sen tietysti mahdollisiman edullisesti (yläraja 1 000 €).

Joten jos osaatte neuvoa, linkatkaa vaikka Gigantin tai Anttilan tai jonkun liikkeen sivuilta haluamani tietokone kommentilla, pliis. Tarkoitukseni olisi ostaa tämä tietokone jo ensi viikonloppuna, kun saan palkan.

Kiitän jo etukäteen :thanks:
Kaikkihan varmaan on nähny Muumeista jakson #39: salaperäistä ilotulitusta, kohta jossa Hemuli odottaa kärsimättömästi kirjettä kasvitietellisestä seurasta?

Tehääs silleen että vaihdetaan minut siihen Hemulin tilalle. Eli minä odotan kärsimättömästi vastausta jostakin, kunnes havahdun posteljoonin askeliin rappukäytävässä. Minä kurkin silmä kovana postiluukusta että tuleeko sieltä postia, mutta posteljooni vain menee oveni ohi ja minä ryntään perään:

Minä: POSTELJOONI! eikö minulle tullut tänäänkään kirjettä?
Postimies: Ei tullut.
Minä: Onko ihan varma? Ettei pohjalla olisi?? Se on voinut takertua toiseen kirjeeseen??? Jospa ettei huomannut? Saanko katsoa laukkuun?
Postimies: (huokaisee) ... Minä en jaksa enää! No, penkokaa laukku, no siitä vaan! Vauhtia, vauhtia!

Minä pengon laukkua vain huomatakseni ettei minulle ollut kirjettä.

Postimies: Minä en ole koskaan vienyt postia väärään osoitteeseen.
Minä: Tiedän, mutta odotan hirveän tärkeää kirjettä...
Postimies: (ivaillen) Nuorelta naiselta vai? >;3

Minä olen juuri lyömässä ovea hitaasti ja masentuneesti kiinni perässäni, kunnes:

Postimies: Hei, kuule... (kaivaa povitaskuaan) ...tässä on kirje, SOLilta, mainoksia varmaan...
Minä: Voi miksette heti sanonut?!
Postimies: Te epäilitte minua eilen, minä maksoin nyt takaisin.

Minä avaan kirjeen, luen sen hikoillen hermostuneena.

Sitten seuraa jäätävä hiljaisuus, minä käännyn posteljoonin puoleen (nyt tässä vaiheessa laittakaa tämä soimaan ja sitten jatkakaa lukemista www.youtube.com/watch?v=LQ9COl…)

MINÄ SAIN TYÖPAIKAN!!! VOI POJAT!! VIHDOINKIN MINÄ ONNISTUIN!!!!!! HAHHAHHAHHAHHAHHAH!!!!!!! :squee:

Postimies: Mitä on tapahtunut? :O_o:
Minä: MINÄ PÄÄSIN VIHDOINKIN TÖIHIN!
Postimies: Vai niin :O_o:
Minä: PÄÄSIN VIHDOINKIN TÖIHIN! PERJANTAINA KÄYN TEKEMÄSSÄ TYÖSOPIMUKSEN!! :squee:
Postimies: No, onneksi olkoon sitten o.o

TOSI ON! Maanantaina alkaa työt!
PLEASE READ, THIS IS IMPORTANT!

Rumor has it there's a hacker on dA, hacking people and blocking our friends to make them block us! You'll then be banned from dA.

Write the same warning in your journal to protect not only yourself but everyone! Here's another warning: If I'm being a jerk, saying stuff like "Shut up," "Get lost", or "I don't want to see you on my page anymore", that's not really me. That's the hacker.

Write all of this down in your journal too!

Please do this, it's for the safety of everyone!

Forward this message before someone gets hurt!
Jumantsuikkeli! Nyt soi puhelin taukoamatta. Taas pyydettiin työhaastatteluun! Tällä kertaa ois myyntikunnostajan paikka. Ongelma on, että haastattelupaikka on Helsingin kalasatamassa, Pasilan asemalta matkaa 3 km! Autolla en oikeen viittis sinne liikennehelvettiin lähteä... tai voisin, mutta ajatus ei oikeen houkuta. Sitäkin houkuttavampi ajatus ois kävellä asemalta sinne, mutta sekään ei kovin paljoa houkuta... Joko mun pitää ottaa taksi tai sitten soittaa kaverille ja pyytää kuskiks. Mutta navigaattori pitää ehdottomasti saada kaverilta takaisin lainasta! Muuten ei tuu yhtään mitään koko haastatteluun lähtemisestä.

Noh, huomenna näkee, kuinka käy. Eiköhän niitä töitä jostain ala löytymään jos tähän tahtiin soi puhelin ^^
Mulla on ollut perjantaista lähtien kovin levoton fiilis, enkä tiedä mistä se johtuu. En tiedä johtuuko se jännityksestä vai ikävästä. Vai johtuuko se jostain mitä en osaa oikein selittää (tyyliin jotain on tehtävä ja äkkiä tai muuten oon kusessa).

Tää levottomuus estää mua rentoutumasta ja nauttimasta asioita joista yleensä nautin, esim videopeleistä, dubbaamisesta ja piirtämisestä. Toisin sanoen mikään ei suju. On myös vaikeeta ajatella positiivisesti, esim jos mietin että kaikki tulee olemaan ok, niin tulee semmonen fiilis että kaikki menee päin V:tä, paitsi se..... yks asia.

Kauheen vaikeeta on määritellä että mikä tätä levottomuutta aiheuttaa. No, toivotaan että ensviikolla alkais selvitä, mutta jos ei, niin sitten täytyy tehä jotain.
Eilen laitoin kymmenittäin työhakemuksia ja kyllä kannatti, puhelin soi äsken ja pyydettiin haastatteluun. Saas nähä miten käy, irtooko töitä vai käykö niinkuin aiemminkin on käynyt, eli haastattelu päättyy kysymykseen "mikä on työkokemus? Joo sitä on ihan liian vähän".

No, sen näkee huomenna. Jos ei tästä irtoo töitä niin katotaan jos niistä muista soitettais ;)