crazygenk's avatar
Life is mysterious thing
21 Watchers14.8K Page Views58 Deviations

Spotlight

Free Floral Brushes

29Comments
crazygenk is not a Group Admin yet
Groups they admin or create will appear here
Artist // Professional // Design & Interfaces
  • May 20
  • Indonesia
  • Deviant for 11 years
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (21)
My Bio
Only somebody from billion bodies in this world, live in somewhere in this world, and a cat lover from million cat lovers in this world. Daily speak in Javanese and sometimes in Indonesian, and sometimes (write something) in (bad) English.
I'm (maybe) a simple and friendly person, and love to helping someone, but i'm (maybe) not a pretty or beautiful person. Well, i don't know exactly.

Favourite Movies
horror and funny movies
Favourite TV Shows
MotoGP, On the Spot, News, OVJ (Opera van Java)
Favourite Books
Al qur'an
Favourite Writers
Agatha Christie. Love her criminal/detective novels
Favourite Games
gamehouse, Age of Empires, Left 4 Dead, Stronghold, etc, etct, etc
Tools of the Trade
Pray; Laptop; Hand n Fingers; Brain; Photoshop; Illustrator; Corel Draw; Mouse
Other Interests
I love MotoGP, and my favs riders are Rossi (he is awesome) & Lorenzo (very cute n have a good skill!)

Just Info!

Just Info!

Hello, thanks for visiting or viewing my work! I'd like to say thanks for all favs and watch, too, and sorry if i couldn't say 'Thanks' for every favs or watch! :)

Freebiesss..

Freebiesss..

Wah, wes suwe rasane ora ana gratisan ning DA-ku... gara-gara wektuku terbatas, trus yen takpikir-pikir kok kayake aku lagi sibuk akhir-akhir iki, apameneh kadang-kadang aku 'kejebak' karo game (: Muga-muga ae aku isa nggawe file-file gratisan (berkualitas) minggu iki, menawa yo PSD, ora brushes. Sing tak arep-arep yo, muga-muga aku isa nulungi kowe-kowe karo resource2-ku, tapi mbok yo tulung, dimanfaatna kanggo hal-hal sing postif tok wae. Bagiku ora penting arep mbok nggo komersial apa ora, tapi tuluuung... bangett, peraturan-peraturanku diterapna. Karonan kowe yo ora wajib menehi aku kredit (nak kartu kredit gelem aku), tapi yen kowe mene

Eid Mubarak...

Eid Mubarak...

Happy Eid al-Fitr 1433H for brothers and sisters, taqobbalallahu minna wa minkum... Setelah sebulan berpuasa akhirnya tiba juga hari yang sudah kita tunggu2 bersama... yakk betul... Idul Fitri... Apalagi tahun ini ngga ada perbedaan hari raya, tambah seneng plus meriah dah. Belum lagi (insyaAlloh) bakal ketemu sama saudara-saudara & teman2 sekolah dulu, asyeeggg.... BTW biarpun di tempatku cuma kota kecil, tapi kayaknya rame banget suasana lebaran kali ini. Sampai tengah malem pun masih ada yang takbiran keliling. Padahal besok pagi2 kan udah harus ke lapangan/masjid buat sholat ied. Yahh, pokoknya apapun makanannya, yang penting SELAMAT H

Comments 119

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
ridwanzalProfessional Interface Designer
thanks for the fave ...
waw nice gallery ...
crazygenkProfessional Interface Designer
you're welcome, pal! and thanks, too! sorry for late reply lol
Hey,

Thanks so much for the fav! Really inspires confidence hehe!

Sadly I'm not updating my DeviantArt much anymore but am posting to my BeHance page instead if you would like to take a peek! LINK: www.behance.net/tobywheeler

Thanks again for your support!
Toby
ManamiXNaomiStudent General Artist
Thank you very much for the watch. It is greatly appreciated. If you like my art, then please go watch me at my new and main account, =TsuyoiUrufu because I am no longer active on this account and am only here to check up on things. Art and journals are no longer posted on this account ^^
Hey,

Thanks for the FAV! :)

You can see lots more of my work (including unseen projects) on my new website (went live 2 days ago)

[link]

Thanks again
Toby
crazygenkProfessional Interface Designer
welcome!
Thanks, feel free to see more of my work at www.tobywheeler.com ;)