Clyte's avatar
...and the world keeps evolve...
37 Watchers11.6K Page Views280 Deviations
Raiseto Nakagawa - OC
0
2
OC - Hooded Man
0
4
Happy Birthday Mayu
1
2
Kikuchi Makoto - Happy Birthday Amanda!
0
1
Nishikawa Minako - OC
0
1
01/11 komiKRL #1
0
0
01/05 Random lineless woman
0
1
01/04 Chibi sketch
0
1
01/03 Quick Green
0
0
01/02 - Windy Day
0
0
See all
Raiseto Nakagawa - OC
0
2
OC - Hooded Man
0
4
Happy Birthday Mayu
1
2
Kikuchi Makoto - Happy Birthday Amanda!
0
1
Nishikawa Minako - OC
0
1
01/01 - Way to start the year!
0
0
Ella Hennings
0
0
[Return] Josephine Jenkins
0
0
[Return] Andrew Thornber
0
2
Backpack boy
134
3.7K
Kilau Indonesiaku
36
67
Guardian meets Vikings
68
2.2K
Ravenclaw Tower Statue Side
55
655
Ravenclaw Tower
132
880
Ravenclaw Tower
315
1.5K
Gryffindor Tower
103
928
Hufflepuff Common Roon
50
357
Apr 20
Indonesia
Deviant for 13 years
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (16)
Two Scoops: Exclusive Robert Rodriguez Blackberry Badge
How are you?
11 months since last journal update-- PHEEEEW. That's a long, long time, eh? Well, I did update the gallery some times but not the journal _(:3_/<)_ And now I'm no longer a college student. Still considering on my future job lol. (So does this count as a NEET?) Anyway I am now more free to drawwww and drawwwWWW and DRAWWWWW lol. Am now still improving my coloring skill orz Being a moody person sure makes my coloring style moody too (...) and I'm hesitating to start using the commission widget orz Hfff, kay I think that's all for this journal. Hope I can learn more and morE and MORE.
0
0
March is marching in!
March is coming, and that means I have to finish my thesis's proposal ASAP _(:3_/
0
0
Happy New Year 2013 + Open Request
[Indonesian] Hai haaai! Selamat Tahun Baru Masehi 2013! Semoga tahun ini lebih baik dan banyak berkah bagi kita semua. ...Yea I kno doanya standar. Tapi doa apa yang lebih baik daripada itu? ;) Aku jarang menulis di jurnal, tetapi update-an galeri jalan terus. Yah, aku tidak terlalu suka menulis di jurnal dA, sih. Kalau soal menulis lebih suka ke Blogger atau Tumblr. dA ini memang untuk galeri saja... Hahaha. Baiklah, untuk mengawali tahun ini, aku akan membuka... eeemmm... berapa ya, tiga buah, deh, tiga buah slot request untuk kalian, siapapun. Aku akan memberikan gambar sketsa OC / karakter dari fandom favorit kalian, dengan nuansa tah
0
0

Comments84

anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
rikanyonricchan's avatar
rikanyonricchan|Student Traditional Artist
Kak Andaaa <3 <3
Reply  ·  
Clyte's avatar
rikaaaaa \o/ \o/ \o/
Reply  ·  
rikanyonricchan's avatar
rikanyonricchan|Student Traditional Artist
Kak Andaaaa~ gambarin Yuuki untukku dums. /)w(\ /langsung /digeplak/
Reply  ·  
Clyte's avatar
a-aku masih belum bisa gambar-gambar lagi selain buat urusan kuliah sama proyek rik oTL nanti ya kalau udah lowongan...
Reply  ·  
zieLarc's avatar
zieLarc|Student General Artist
andaaa itu IDnya lagi dimana? ;w;
Reply  ·  
Clyte's avatar
di XXI Gandaria City saaaay. Pas nonton Rise of The Guardians bareng temen-temen
Reply  ·  
zieLarc's avatar
zieLarc|Student General Artist
maenya di gandaria city nih yaaa :rofl: :lick:
Reply  ·