ChR1sAlbo's avatar
Kris
124 Watchers43.6K Page Views177 Deviations
Kosovo in Unesco
4
6
Albania and Kosova
6
9
Das konigreich albanien
12
6
Alba and Albania Flag
3
7
Alba and Albania
4
6
Stop the concrete. Pro knowledge!
0
0
Pricedom of Albania
4
19
Karl Topia's emblem
0
12
Leke III Dukagjini Emblem
0
9
House of Pal II Dukagjini
1
12
See all
Kosovo in Unesco
4
6
Albania and Kosova
6
9
Das konigreich albanien
12
6
Alba and Albania Flag
3
7
Alba and Albania
4
6
Stop the concrete. Pro knowledge!
0
0
Pricedom of Albania
4
19
Karl Topia's emblem
0
12
Leke III Dukagjini Emblem
0
9
House of Pal II Dukagjini
1
12
Albania coat of arms proposal
2
18
Greater Coat of Arms of the Empire of Yugoslavia
34
113
History of Religion in the Balkans 1400-2000 AD
19
15
Projected Population Change in Europe 2016-2100
80
24
Napoleon to Nixon: Restoration
16
101
Lesser coat of arms of Pomerania (IM)
0
20
Lesser coat of arms of Hanover (IM)
0
25
Empire of Yugoslavia
20
62
Greater coat of arms of the Scandinavian Empire
30
174
Heraldic crown of Transylvania
6
72
Aug 8
Germany
Deviant for 9 years
Badges
Albino Llama: Llamas are awesome! (86)
Devious Journal Entry
Kam pas degjuar nga nje plak Nje fjal t'urt qe s'ka me t'mira Kush han m***n n'koh t'veshtira I vjen era n'koh te mira Ndaj o vlla mendohu pak Sot qe vine kohe te mira Mos u quaj grek e boshnjak Dhe n'te mbulofshin ty me lira Shiko pak foton e gjyshit Burre krenar me plis mbi balle Si s'te vjen turp prej varrit t'fisit Qe kan vdek me mbet Shqiptar E kush tradhton ket vend te bukur E mallkon dhe Perendia N'fund vec ti do t'jesh i humbur Se pa ty do t'rroj Shqiperia..
17
0
Devious Journal Entry
Me 28 Nëntor Në Këmbë U Ngrit SHQIPERIA!! Ismail Qemali Ne Vlor Me Gjith Shokët E Tija I Tha Popullit Me Goj Posht O Shokë Robëria Ja Të Vdesim Ja Të Rrojm Eshtë e Jona SHQIPERIA...♥ ♥ Gezuar te gjitheve 28 Nentorin, festen e pavarsise dhe flamurit tone kombetar, te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen. Kalofshi sa me bukur dhe me nje bashkim kombetar ne te ardhmen! :D :D :D :D :D Today is the 99th anniversary of the Albanian State, also known as the Independece Day or the Flag Day. I wish all albanians around the world Happy Independece Day. I wish a national reunion to our Et
6
0
Devious Journal Entry
James Blunt- No bravery. Dedicated to Kosovo's War. Thank you James! :)  http://www.youtube.com/watch?v=gh41Wxez9PE&feature=share
5
0

Comments542

anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
xxphilipshow547xx's avatar
xxphilipshow547xxStudent Digital Artist
Happy Birthday!
Musli-Zekaj's avatar
Musli-ZekajStudent Interface Designer
super
StephenBarlow's avatar
StephenBarlowHobbyist Digital Artist
Happy Birthday! :)
ChR1sAlbo's avatar
ChR1sAlboHobbyist Photographer
Thank you! :D
ChR1sAlbo's avatar
ChR1sAlboHobbyist Photographer
Thank you! :D I moved to Germany now so I have been very busy. Sorry for the late reply
Arminius1871's avatar
What really?? Where exactly?