Shop Forum More Submit  Join Login
Skittis hercegnõ és ezer kicsi tojása

Greg mosolyogva húzta fel a redõnyt az ablakán.
- Csodaszép nap virradt ma ránk, nem igaz Skittis hercegnõ? Hét ágra süt a nap, csicseregnek a madarak, ráadásul Vasárnap is van, még dolgozni sem kell menni.
Skittis hercegnõ közömbösen nézett Gregre, de legbelül azonban õ is tudta, ez a nap bizony tényleg mesésnek indul. Úgy érezte bõre bizsereg a napfénytõl, lába ellazul. Úgy érezte, árad belõle a kedvesség, sõt mi több, nem csupán a kedvesség. Ma adni akar valamit szeretett Gregjének. Igen, ez lesz a legjobb alkalom. Ez a nap lesz a legmegfelelõbb, hogy ajándékot adjon.
  Lassan el is kezdett készülõdni, direkt feltûnõen, majdhogynem már hivalkodóan, pont Greg szeme láttára. Felkelt, testét kinyújtotta, majd mozgolódni kezdett úgy, hogy a fény egyenletesen ragyogja be fehéres, átlátszó bõrét. Fekete lábaival kecsesen lépdelt, mind a négy szemét ide-oda forgatta, hogy az õt bámuló férfit felizgassa. Csáprágóival ciripelt, csattogott, nyála beborította az egész nyakát. Belei zubogtak az izgalomtól, érezte, lassan itt az idõ.
- Elbûvölõ vagy ma reggel Skittis hercegnõ! Nem is tudom, mit mondhatnék… azt hiszem, nyomban elpirulok. – szólt szégyellõsen Greg
Skittis hercegnõ tovább vonaglott, csillogó nyálkás köpenyt húzva maga után. Szemei megigézték gazdáját, aki továbbra is elképedve, gyönyörteljesen figyelte õt. Nem tudna neki nemet mondani. Nem, soha.
  Greg lejjebb guggolt, most már tökéletes pompájában figyelte Skittis hercegnõt. Tudta, már csak pár perc és megtörténik… olyan csodálatos lesz! A gondolattól könnybe lábadtak szemei, mire Skittis hercegnõ kinyújtotta nyakát, majd kecsesen hátrafordult és megrázta húsos testét.
  Greg nem tudott tovább várni. Kiemelte kedvesét, majd az arca elé tartotta. Csak óvatosan, mindkét markában, hisz számára többet ért bármilyen kincsnél. Lassan mozgatta, fel a feje felé, egészen könnyes szeméhez. Hagyta, hogy kedvese magához ölelje, megajándékozza õt ezen a mesés napon. Egy kis fájdalmat érzett, de tudta, megéri. Skittis hercegnõ altestével megcsókolta Greget, majd duzzadó petéit a szemébe oltotta. Mindketten hatalmas extázisban élték át a csodás percet. Greg sóhajtozva, Skittis hercegnõ pedig a maga módján ide-oda tekeregve, és hevesen rángatózva.
  Az ölelés után Greg lefeküdt az ágyra, sóhajtott egy nagyot, majd magához szorította Skittis hercegnõt, és az õ, szemében lévõ ezer kicsi tojását.
Egy kedves történet Gregről, és lárvájáról, Skittis hercegnőről.
No comments have been added yet.

Add a Comment:
 
×

:iconboneheart: More from BoneHeart


More from DeviantArtDetails

Submitted on
March 14, 2012
File Size
2.6 KB
Link
Thumb

Stats

Views
190
Favourites
0
Comments
0
×