Shop Forum More Submit  Join Login
Agyatlan Garry
  Garry kibaszott másnaposan ébredt. Gyomra kavargott, feje fájt, meg persze szédült, nem is kicsit. Lassan kinyitotta szemét, majd oldalra pillantott. Egy ismeretlen nõ feküdt mellette, aki szerencsére még aludt. Az arcát nem látta, de az igazat megvallva, nem is akarta látni. Kínlódva felült, miközben nagy levegõket vett, nehogy összehányja magát. Miután sikerült két lábra állnia, lassan kicsoszogott a konyhába, és megtöltött egy tálat vízzel. Felnyitotta koponyáját, kivette az agyát és szépen lassan beletette a vízbe. Ó igen, most pont erre van szüksége. Úgy érezte, olyan, mint egy szivacs, tele vodkával, amit ha kiöblít, megszûnik a rosszulléte.
  Rátámaszkodott az asztalra, majd rágyújtott.
- Baszki... – mondta, miután kifújt egy adag füstöt.
Aztán hirtelen eszébe jutott valami. Letette a cigit, kiment a kamrába, és leakasztotta a baltát a falról. Visszament a konyhába, majd ismét az asztalhoz állt, pont úgy, hogy belásson az ágyában alvó lányra.
Agya még mindig a tál vízben pihent.
Bement a hálóba, majd egy határozott mozdulattal szétcsapta a lány fejét. Jöttek a végtagjai, egyenként levágva, utoljára pedig a teste aminek 'csak úgy' jelleggel még odabaszott párszor. Pár pillanat mûve volt az egész, de ez pont elég is volt ahhoz, hogy az egész szoba vérben és belekben tocsogjon.
  Garry letette a baltát, visszacsoszogott a konyhába. Kivette az agyát a vízbõl, majd visszatette a fejébe, és újból az asztalnak támaszkodott. Lassan a még égõ cigije után nyúlt, beleszívott egy nagyot, majd ennyit mondott:
- Baszki…
Garry másnaposan ébred, majd úgy dönt kiveszi az agyát, és beleteszi egy tál vízbe. Közben pedig felszecskázza az ágyában alvó lányt
Add a Comment:
 
:iconboneheart:
BoneHeart Featured By Owner Apr 23, 2013  Hobbyist Writer
örülök, hogy tetszik :)
Reply
:iconmata4nuistudios:
Mata4NuiStudios Featured By Owner Mar 31, 2013  Hobbyist Photographer
Úgy látszik, a horrortörténetek nagyon jók az ilyen novellák, rövidtörténetek alapjaiként. Ez a második, amit olvasok tőled, és, azt kell mondjam: Pretty Fucking Sweet.
Reply
:iconboneheart:
BoneHeart Featured By Owner Mar 17, 2012  Hobbyist Writer
:)))
Reply
:iconzakimano:
zakimano Featured By Owner Mar 17, 2012
Hát most én is kb. pont így érzem magam... xD csak nem a másnaposság, hanem a napszúrás :D xD
Reply
Add a Comment:
 
×

:iconboneheart: More from BoneHeart


More from DeviantArtDetails

Submitted on
March 17, 2012
File Size
1.7 KB
Link
Thumb

Stats

Views
187
Favourites
0
Comments
4
×