Shop Forum More Submit  Join Login
×
Nike Internationalist åtgärder i att på sikt använda denna lunar utgåvan från att visas. Nike Lunar Inter är definitivt den senaste upplagan från throwback idrottsman och enligt denna primära överväga lanseringen nubuck och finmaskigt ger toppen en slät verkligen känner medan grått hjälper till att hålla frågorna naturligt. Med strejker av orange runt munnen och yttersulan för att införliva lite skillnad dessa bara känner verkligen rätt. Nike Inter placeras för att minska det kommande året så att vi kan hålla dig publiceras på egen lansering.
Webbplatsen "todo sobre camisetas" publicerade den extremt ursprungliga kopian från de nya Real Madrid Billiga Fotbollströja för efterföljande period (2013/14).
 
Webbplatsen garanterar att bilden kom från ett förråd i Vietnam för två år sedan som garanterar dem den allra första bilden av Genuine Real Madrid Billiga Fotbollströja, trots att tröjan är dock inte officiell, eller nåt sånt. Notera att i detta fall, är den största nyheten definitivt en orange linje runt krage och ärmar tillsammans med en ny sponsor i centrum från jersey, "Fly Emirates". Medan alternativet tröja är för första gången lila!
 
Vad tror ni?
är verkligen en känga som har en hel del att vistas så mycket . Fylla tomrummet som återstår efter avlägsnande från Kangaroo läder appliceras på några av T90 III : s och försöker inleda Nikes berömda silo energi boot in med denna nya läderliknande syntet var nåt som par företag på ett effektivt sätt skulle kunna försöka . Om någon kommer att slutföra det , har Nike säkerligen referenserna för att skapa det inträffar , men .
Style - 4/5
Frisläppandet färgställning från NIKE T90 IV Laser Kanga - Lite är verkligen en klassisk gul och svart blandning med silverdetaljer synes dela kängan i hälften . Jag har vanligtvis varit ett enormt fan av stövlar som har en mörk färg och efter att en verkligt levande 1 för att komplettera den , och dessa lasrar definitivt matcha räkningen . Den mängd färger involverade med denna boot är verkligen något konservativ i jämförelse med de andra T90 releaser , och majoriteten av kontrasterande färg levereras av slående inslag runt vristen från bagageutrymmet . Sulan - plattan kan även visas ganska kvickt , som har en hel del mycket mer detaljerat om denna inkarnation av T90 än den slutliga par .