Bihve's avatar
just Biffe
881 Watchers65.1K Page Views750 Deviations
Artist // Hobbyist // Digital Art
  • July 17, 1992
  • Finland
  • Deviant for 10 years
Badges
Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)
Super Albino: Llamas are awesome! (294)
My Bio

Comments 538

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
xFeajixProfessional General Artist
happy birthday
anime-fan1998Hobbyist Traditional Artist
Happy Birthday Have your cake and eat it too
xFeajixProfessional General Artist
happy birthday
KawamaruInfoProfessional Digital Artist
Hei! Detrahin improt päätyi hetkeksi jäähylle, mutta nyt mie alan hoitamaan improjen päivityksiä! Nyt kun tässä laitellaan settejä kasaan niin kysyn samalla piirtäjiltä, haluavatko he jatkaa improssa edelleen mukana (ja samalla tämä on sellainen vinkkaus että improt käynnistyy taas!), eli haluatko jatkaa messissä piirtäjänä? c:
BihveHobbyist Digital Artist
Hei! Hienoa ettei improt kokonaan kuole. Mahtavaa kuulla että otat ohjat käsiin. :3 Mietin hetken, että ehkä jättäisin leikin sikseen, sillä oma aktiivisuuteni on niin mahdottoman.. arvaamatonta, koska työelämä ja suurin ongelmani on se etten voi enään samalla tavalla piirtää kuin ennen. Mutta.. uskon että keksin kyllä keinon aina piirtää sivun, joten jatkan mukana toistaiseksi. Toivotaan että improt heräävät nyt kunnolla henkiin ja omakin inspa taas syttyy.

Mainitkoon.. että parhaiten mut saa kiinni Twitteristä (bihve tai biffcosplay) en nykyään devaa enään käytä ja oli sattumaa että tänne eksyin :3 Jos jatkossa tarvitsee ottaa yhteyttä/tiedottaa asioista. Seurasinkin suo nyt twitterissä.
KawamaruInfoProfessional Digital Artist
Tosi mahtavaa että päätät pysyä mukana! c: Kiitokset tiedosta! Mie ajattelin että jatkossa ilmoittelen devan tms. kautta ihmisille kun on heidän piirtovuoronsa, pistän talteen että siut saa paremmin Twitteristä kiinni!
anime-fan1998Hobbyist Traditional Artist
Happy Birthday :cake: