Bihve's avatar

Bihve

just Biffe
869 Watchers702 Deviations
68.3K
Pageviews
Artist // Hobbyist // Digital Art
  • July 17, 1992
  • Finland
  • Deviant for 13 years
Badges
Delicious Cake: My, that's a delicious cake (1)
Super Albino Llama: Llamas are awesome! (296)
My Bio

♥ ♥ cosplay blogi > bifutan.blogspot.fi/ tumblr > bihve.tumblr.com/ ask > ask.fm/Bihve twitter > twitter.com/Bihve worldcosplay > worldcosplay.net/member/28119 hahmosivusto > otakumetsa.blogspot.fi/

Profile Comments 579

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
happy birthday
happy birthday
Hei! Detrahin improt päätyi hetkeksi jäähylle, mutta nyt mie alan hoitamaan improjen päivityksiä! Nyt kun tässä laitellaan settejä kasaan niin kysyn samalla piirtäjiltä, haluavatko he jatkaa improssa edelleen mukana (ja samalla tämä on sellainen vinkkaus että improt käynnistyy taas!), eli haluatko jatkaa messissä piirtäjänä? c:
Hei! Hienoa ettei improt kokonaan kuole. Mahtavaa kuulla että otat ohjat käsiin. :3 Mietin hetken, että ehkä jättäisin leikin sikseen, sillä oma aktiivisuuteni on niin mahdottoman.. arvaamatonta, koska työelämä ja suurin ongelmani on se etten voi enään samalla tavalla piirtää kuin ennen. Mutta.. uskon että keksin kyllä keinon aina piirtää sivun, joten jatkan mukana toistaiseksi. Toivotaan että improt heräävät nyt kunnolla henkiin ja omakin inspa taas syttyy.

Mainitkoon.. että parhaiten mut saa kiinni Twitteristä (bihve tai biffcosplay) en nykyään devaa enään käytä ja oli sattumaa että tänne eksyin :3 Jos jatkossa tarvitsee ottaa yhteyttä/tiedottaa asioista. Seurasinkin suo nyt twitterissä.
Tosi mahtavaa että päätät pysyä mukana! c: Kiitokset tiedosta! Mie ajattelin että jatkossa ilmoittelen devan tms. kautta ihmisille kun on heidän piirtovuoronsa, pistän talteen että siut saa paremmin Twitteristä kiinni!