Recommended for you
Becso-dimension's avatar
Amirela Sileas
By Becso-dimension   |   Watch
6 3 93 (1 Today)
Published: October 13, 2018
© 2018 - 2019 Becso-dimension
Amirela Sileas is Shaori07's new character and I kinda like her personality. She had a really tough and traumatic childhood - her scars will always remind her of her past - but she turns her weakness into strength and becomes a powerful warrior by his trainer, Varedis' side.

I got a new digital drawing table and just felt the urge to paint something fast, and Shaori inspired me. It was fun to drawing her character and to actually paint, I missed it so much. 

I used this awesome stock photo as reference (www.deviantart.com/faestock/ar…) by faestock . If you haven't seen yet, check her gallery, there are tons of good and helpful stock photos.

**UPDATE**
I've changed the backgroun color.
Image size
3072x3744px 957.8 KB
Recommended for you
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
Comments (3)
Shaori07's avatar
Shaori07|Hobbyist Digital Artist
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁÁÁÁÁááÁ!!!!! :la: :la: :la: (jajj, bárcsak látnál most!!! :XD: )
ANNYIRA SZUPEEER!!!! Lerajzoltad MIRUS-t és kurvajó lett!
Ááá, azt se tudom hol kezdjem XDDD Talán ott, hogy: IMÁDLAK!!! Köszönöm! Annyira király lett!!!! *.*
Úristen.. jajj! Azok a sebhelyek! túl élethű lettXD Mostantól nekem is így kéne csinálni XD
Nyííí még a füle is olyan, amilyennek lennie kell :la: Felfelé ívelős a vége! :D IMÁDOM! :la: Ez a "kemény csajszis" beállás is annyira illik hozzá! Ittenkém, annyira nagyon tetszik!!!! És a fények is! Meg ahogy a vállán van a ruha pánt <- apróság ,de imádom XDD Feldobtad nekem ezt a napot nagyon!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!! :tighthug: Hug hug  - bemásolhatnám ide az össze létező emotikont, akkor se tudnám kifejezni mennyire tetszik és örülök neki!!! *.*

És végre rajzoltál az új tábláddal!!! :la: Tessék minél többet!!! :D
Reply  ·  
Becso-dimension's avatar
Becso-dimension|Hobbyist Digital Artist
:rofl: :rofl: De cuki vagy! Hát, nagyon szívesen!! :love: Nem gondoltam volna, hogy ekkora örömöt szerzek vele. :D Ahogy felraktad a képet Amiráról, tényleg úgy megjött a kedvem, hogy végül leültem a gép elé, és kb. két óra alatt összeraktam a képet. Jó érzés volt festeni! :la: Direkt nem saját karaktert akartam most, mert tudtam, hogy csak felidegel, ha nem úgy sikerül, ahogy én akarom. A te karaktereidet viszont már tudom, hogy néznek ki, szóval könnyebb volt így. :D Még rajzolnék, de elfáradtam, úgyhogy majd talán holnap. :meow: 
Szuper érzés, hogy ennyire örülsz neki! :D :heart: :glomp:
Reply  ·  
Shaori07's avatar
Shaori07|Hobbyist Digital Artist
Nagyon örülök, hogy Mirát választottad :love: De azért azon jót mosolyogtam, hogy az enyémeket tudod hogyan néznek ki XDDD Ez olyan viccesre sikeredett :D Amúgy, ha nem rajzolgatod a tieidet, akkor még nehezebben fognak kialakulni :D Még én se mondom azt, hogy elégedett vagyok velük. Egy-két alkalommal úgy sikerülnek, ahogy szeretném, de 98%-ban sajnos nem:D
Amúgy "holnap" van :D Mit rajzolsz?!?!?!?! :D
Reply  ·  
©2019 DeviantArt
All Rights reserved