Deviation Actions

balazslaci's avatar

15 Puzzle for Rainmeter

Published:
By
4 Comments
1K Views
This is a very simple 15 Puzzle game, created as a Rainmeter skin. You can find the description of the game here: [link] . This skin have a shuffler application, which respects the solvability criterium, described here: [link] , so every game is solvable. I have created 10 images (one with numbers from 1 to 15 and 9 with diffrent images).
Please let me know your oppinion about this skin, or any bug if you discover one.
© 2011 - 2021 balazslaci
Comments4
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
yorgash's avatar
A kedvenc puzzle-típusom... az egy gond vele, hogy kicsit lassú. Legalábbis nálam. És kicsit homályos is!
balazslaci's avatar
Próbáld meg megnyítani (jobb gomb - Edit Skin) és a [Rainmeter] részben az Update=200 sorban a 200-t javítsd ki kisebb értékre (mondjuk 50-re), zárd be, mentsd el és próbáld ki, hogy jobb-e. A homályosságra pedig nem tudom mit mondja, nálam jó. A kérdés az, hogy mindegyik kép homályos-e vagy csak bizonyos képek?
yorgash's avatar
A homályossággal kifejezetten a számosra gondoltam... a többi tökéletes.
Az update-et levittem, de úgyis kicsit lassú (megint csak a számokkal, mivel ott folyamatosan kattintgatnék).
De összességében nem nagy probléma, a kép-kirakósoknál pedig egyáltalán nem észrevehető az se, hogy lassabban reagál, mint szeretném.
balazslaci's avatar
Ha csak a aszámos játék homályos, az attól van, hogy a képeket egy másik játékból loptam, nem a a legjobb minőségüek. Ha kell te is készíthetsz hozzá képeket, 75x75 png képek kellenek, amik egymás mellett adják a kirakandó képet.
Az update-el lehet játszani, kipróbálni különböző értékeket, én azért maradtam 200-nál mert gyorsabban én ugysem rakom, a kisebb értékkel pedig megfut a procihasználat (lehet, hogy ki kellene cserélnem a gépet?).
Jó szórakozást.