Shop Forum More Submit  Join Login
Spoon pendants 4 by Astalo Spoon pendants 4 by Astalo
New spoon recycling projects from nickel silver and brass utensils, but i made also some small sterling silver details on four of them. Floral dragonfly is about 75 mm wide.
Add a Comment:
 
:iconlinda2pawlowski:
Linda2Pawlowski Featured By Owner Mar 30, 2017  Hobbyist Artist
do you sell these? i'm wondering about the skull. please let me know, these are awesome!
Reply
:iconastalo:
Astalo Featured By Owner Mar 31, 2017  Professional Artisan Crafter
I sell my metal works only in some Finnish craft fairs and all the pieces are usually sold when I upload their pictures online. I kinda lost my artistic inspiration few years ago and don't even make that many jewelry pieces in nowadays, because there is so much other works to do with the farm and looking after my elderly parents etc. (My last upload time was actually over year ago, but I probably try to post at least some new forgeworks later in this spring..)
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Dec 23, 2014  Hobbyist General Artist
Kommentoin nyt tässä samaan syssyyn kaikki esille laittamasi kuvat ;).

Voi jumantsuigeli, kun voi olla kaunista, vaikuttavaa, hienoa ja vaikka mitä! Että joku osaakin. (Nostan aina hattua taidokkaalle käsityölle, etenkin perinteitä kunnoittavalle sellaiselle.)

Huhhuh!
Reply
:iconastalo:
Astalo Featured By Owner Dec 23, 2014  Professional Artisan Crafter
Mukavaa jos tykkäsit. Juuri nämä pari viimeisintä lusikkakorusettiä onnistuivat ehkä vähän tavallistakin paremmin, mutta kaipa sitä oppii aina lisää vuosien varrella. :)

Keväällä pitäisi tehdä myös yksi iso tilaustyökaulakääty, missä on materiaalina vanhoja hopeisia kalvosinnappeja ja lusikanvarsia, joten toivottavasti sekin sujuisi yhtä hyvin. Ajattelin tehdä myös paljon erilaisia uusia kellonosakorujakin, koska tänä vuotena ei löytynyt aikaa millekään steampunk viritelmille..
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Dec 23, 2014  Hobbyist General Artist
Mukavan kuuloinen tilausrupeama :). Materiaalit ovat ainakin sellaisia, ettei ihan heti vastaan kävele samansorttista tavaraa! Laitahan sitten aikanaan tänne näkyville, niin pääsemme me muutkin ihailemaan!

Sehän kaikessa käsityöhommassa on kiehtovaa, ettei ikinä ole valmis! (Aloitin itse n. vuosi sitten perinteisen verhoilun harrastamisen ja kyllähän tässä niin alkutekijöissään ollaan, kuin olla voi! Onneksi on hyvä opettaja! Mutta se on myönnettävä, että luulin kyllä verhoilemista paaaaljon helpommaksi puuhaksi :D.)
Reply
:iconastalo:
Astalo Featured By Owner Dec 23, 2014  Professional Artisan Crafter
Juu.. Onhan se aina kiinnostavaa kokeilla mahdollisimman monenlaisia eri menetelmiä ja materiaaleja jne.
Ilmoittauduin itsekin syksyllä työväenopiston puutyökurssille, koska kotona ei meinaa riittää ikinä aika kirveenvarren veistämistä monimutkaisemmille puutöille ja en omista mitään taso/oikohöylien tai vannesahan kaltaisia koneitakaan.
Olen kunnostanut muun muassa yhtä vanhaa kirstua ja lisäillyt siihen kaikenlaisia koristeellisia yksityiskohtia, mutta kurssi on nyt talvitauolla, joten se projekti ei ehtinyt vielä tähän kuvasatsiin.. Toivottavasti kevätkaudella ehtisi tekemään myös jonkinlaisen kokoontaitettavan myyntikojunkin, minkä kanssa voisi sitten alkaa kiertämään enemmän myös erilaisissa keskiaikafestivaaleissakin. Aikaisemmin käytössäni ollut teräsputkirakenteinen muovipressuteltta ei sovi tyylin puolesta muualle kuin nykyaikaisiin tapahtumiin. :roll:
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Dec 23, 2014  Hobbyist General Artist
Kansalaisopistot ovat kyllä varsinaisia kurssiaarreaittoja. Kun vain olisi aikaa/rahaa osallistua kaikille mielenkiintoisille kursseille. Olisi hopeaketjukurssia, entisöintiä, kirjansidontaa ja vaikka mitä! :) Nyt olen rajoittanut tuohon verhoiluun ja keramiikkaan.

Keskiaikamarkkinat ovat kiintoisia nekin. Pari kertaa olen käynyt pällistelemässä Hämeenlinnan tapahtumaa. :)
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
December 23, 2014
Image Size
245 KB
Resolution
1000×767
Link
Thumb

Stats

Views
1,177
Favourites
43 (who?)
Comments
7
Downloads
12
×