ArtistsOfSerbia's avatar

ArtistsOfSerbia

Srbija na Deviant Artu
Founded
15
Years Ago
2.6K
Members
2.2K
Watchers

Comments 1.1K

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Ћао људи, шта има?
Хтео бих да знам како да додам своје радове у групу, можете ли да ми објасните? Хвала
Dragari bavi li se neko Air Brus tehnikom ?
Zdravo svima.
Voleo bih da pregledate moje radove i da mi date vase cenjeno misljenje.
Nazalost pokvario mi se wacom tablet i vise ne mogu da crtam, tako da sada samo pisem.
Pozdrav svima. 
Malo je neprakticno da pregledamo radove svih clanova grupe, obicaj je da nam clanovi posalju rad a mi ih onda pogledamo i glasamo da li ce biti primljeni ili ne :) Imamo kategoriju za Pisanu umetnost tako da tu mozes poslati svoje radove. Pozdrav i javi ako imas dodatna pitanja.
Koliko vidim, fotografije se u ovoj grupi uopste ne izbacuju. U watch mi izlaze iskljucivo slike i crtezi. Svaki put kada sam pokusala da ubacim neku svoju fotografiju u grupu ona nije bila prihvacena, ali nije bila ni odbijena, vec samo sedi tako dok ne istekne rok za prihvatanje... O cemu se tu radi? Ja razumem da imate 3 administratora i da treba vremena da se svi radovi pregledaju i odobre, ali u poslednjih godinu dana ja sam ukupno videla samo par fotografija. A ukoliko prihvatate samo crteze i slike, bilo digitalnog ili tradicionalnog formata, zasto onda imate folder za fotografiju?
Desava se da ne stignemo da svi glasamo na vreme, u tom slucaju cesto "rucno" posaljemo rad u galeriju. Trudimo se ipak da budemo vredni.
Sto se tice fotografija, dolazi nam dosta radova kojima je vise mesto na Fejsbuku nego u grupi koja skuplja umetnicke radove. Ipak, pokusavamo da ne budemo previse strogi pri ocenjivanju. Nemamo nista protiv fotografija ali nam dosadi da gledamo tudje slike sa letovanja :)