Ardisrawr's avatar
Ardis Margrethe
141 Watchers68.2K Page Views190 Deviations
Artist
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (29)

Feature and instagram

Feature and instagram

Almost two years sins my last update and I'm still alive, and after two months with summer holiday I start on my third and final year at Westerdals in Oslo, a year that will hopefully result in a fine bachelor in exsposuredesign. Since last time I finally got myself an account on Instagram (jey). I update instagram more frequently than dA, but I post more random shit so jeah:  http://web.stagram.com/n/ardismargrethe/ And IT'S SUMMER!!! :sun: :sun: :thumb305730462: :thumb303931312: :thumb306521523: :thumb55016443: :thumb90816427: :thumb136077898:

Westerdals

Westerdals

Da ser det ut som jeg blir en Westerdøl til høsten, og jeg gleder meg stort! :sun: Det er forresten bare å skjekke ut bloggen min: http://ardismargrethe.tumblr.com/

Snart ferie?

Snart ferie?

Da var alt av søknader sendt, så da gjennstår det bare å se hvordan det går og lese til alle eksamene jeg har fremover, jeg gruer meg virkelig til matten! På den positive siden har jeg allerede blitt innkalt til et intervju ved en skole, så får bare vente å se hvordan det går, det er nesten skummelt bare å tenke på det :)

Comments 1.3K

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
JohannaAPStudent Photographer
Thank you! :heart:
Thanks for the fave :)
xmagdaxHobbyist Photographer
thank you for :+fav: :blowkiss:
xmagdaxHobbyist Photographer
thank you for :+fav: :)
ChikizzoStudent General Artist
Thanks for the :+fav:! :)
keksblubbHobbyist Photographer
Thanks for the fav!