Shop Forum More Submit  Join Login

Comments


:iconevelinlang:
EvelinLang Featured By Owner Apr 6, 2012   Traditional Artist
Koszonom a fave-eket az uj rajzaimra! :hug: Boldog husveti unnepeket kivanok az egesz csaladnak! :hug: A galleriad az egyik legjobb, amiket lehet latni az interneten es tudom, hogy Te is tudod, ezert nem ismetlem magam! :) Minden jot az unnepekre, puszi Timikenek! :)
Reply
:iconathenatt:
AthenaTT Featured By Owner Jan 29, 2012
Wonderful gallery
Reply
:iconaraen:
Araen Featured By Owner Jan 30, 2012  Professional Traditional Artist
Thank you so much, you are really kind! :cuddle:
Reply
:iconnicole0911:
Nicole0911 Featured By Owner Nov 21, 2011  Hobbyist Photographer
Igazán szép galéria. Tetszik ez a kissé szálkás, foltozó stílus. Nekem is valami hasonló van, csak nincs türelmem száz százalékosan az efféle vonalvezetésre, így én el szoktam kicsit kenni, vagy belenyúlok más eszközökkel is a rajzba.
Csak így tovább!
Reply
:iconaraen:
Araen Featured By Owner Nov 21, 2011  Professional Traditional Artist
Köszi! :blowkiss:

A türelem nekem sem az erősségem, ezért egyre több "maszatolást" fedezhetsz fel a rajzaimon. A Wetton portéval nagyon megkínlódtam, igazából ez az első, amit már túlnyomórészt így árnyaltam mert alig vártam hogy befejezzem. Ennek is megvan a maga technikája amit nem könnyű elsajátítani, de igyekszem :)
Reply
:iconnicole0911:
Nicole0911 Featured By Owner Nov 21, 2011  Hobbyist Photographer
Jajj, ne is mond. Én azzal is küzdök, hogy még a kép felén molyolok, ne maszatoljam el a másik felét. Hiába teszek le bármit, mindig sikerül belemaszatolni. Gonosz bal kéz. :)
No igen, a technikák, én csak kísérletezgetek, képről képre, mindig valami újat belevíve, hátha.. nem mindig jön össze. Az ember önmagától nehezen jön rá az apró kis titkokra, de nem bátortalanít el, hisz ezeket magam miatt csinálom, és amíg jól esik, addig, miért ne? :)

Nálad is az a lényeg, hogy tetsszen a végeredmény, amikor meg vagy magaddal elégedve, az a legjobb. Lehet nem tart sokáig, és mikor szintet lépsz, már látod a hibákat, de ez a lépcsőzetes fejlődés titka. :) Pontról pontra, aztán, csak összejön. :)
Reply
:iconaraen:
Araen Featured By Owner Nov 22, 2011  Professional Traditional Artist
Nemrég döntöttem el, hogy továbbfejlesztem a technikai tudásomat. Vannak nagyon jó tutorialok, én árnyékolásra már régóta ezt a technikát alkalmazom, mondjuk csak finom maszatolással, hogy a szerkezet azért megmaradjon:
[link]
Ebből is sokat tanultam, ez alapján válogattam össze az eszközeimet (a mars lumograph készletet még várom hogy megérkezzen Dél-Koreából):
[link]
Ha kezedben a kulcs, már könnyű fejlődni, minek is pazarolnád a drága szabadidődet a kísérletezgetéssel?
Reply
:iconnicole0911:
Nicole0911 Featured By Owner Nov 27, 2011  Hobbyist Photographer
Köszönöm szépen a linkeket drága.
Majd igyekszem belőlük valamit kihámozni. Bár nem trudok angolul. de majd a fordító, hátha segít.
Tényleg nagyon köszönöm.
Reply
:iconaraen:
Araen Featured By Owner Nov 27, 2011  Professional Traditional Artist
Én is gugliztam, én sem vagyok perfekt angolból :). Arra ügyelj, hogy ne járj úgy mint én: bementem a művészellátóba, hogy Bristol papírt vegyek (a világon mindenki ezt használja fotorealisztikus portrézásra, tükörsima felületű). Az eladó meghökkent, hogy azt tintához szokták vinni. Hagytam magam meggyőzni, és egy strukturált Academia papírt hoztam el, mert azt mondta az való rajzoláshoz, de megbántam. A legutóbbi munkám jobb is lehetett volna, ha Bristolon dolgozok, az árkok miatt nem tudtam elég részletet kihozni belőle. Valószínűleg ceruzát, egyéb eszközöket is mást ajánlanának mint amit az alkotótársaink a neten, mert a portrézás és a "művészkedés" fényévekre vannak egymástól. (ha meglátnák, hogy pl. Rotring ceruzát használunk rajzoláshoz, valószínűleg a falnak mennének a művészkék :) )
Reply
:iconnicole0911:
Nicole0911 Featured By Owner Nov 27, 2011  Hobbyist Photographer
LOL. Pedig én azt szeretem a legjobban. a 0.2 B-be szerelmes vagyok. Valami lélegzetelállítóan fog. olyan szép. :D :love:
Képzeld, a minap akvarell papírra rajzoltam ceruzával. Meglepően jó lett az eredmény. Elég rég nem rajzoltam rücsis papírra. annyira hozzászoktam a vázlatfüzetemhez. Pedig előtte meg sima A/4-es nyomtató papírra rajzoltam, vagy ami volt...
A csóró "művész" Ugye? :D
Reply
Add a Comment: