AnatexD's avatar

World of Esras - Anate (year 2)

By AnatexD
20 Favourites
19 Comments
561 Views
Jelentkezés a :iconworld-of-esras: OCT klubba
Igen, idén is :D
Felnőtt a drága valamennyire. A haja jövőre talán már a bokájáig fog érni xD 

Teljes név: Anate (Ana)
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 18
Magasság: 169 cm
Kaszt: Szélmágus
Fegyverek, kellékek: 
- Tőr
- Fiolák
- Térkép


Erősségek:
- Gyors futó
- Zűrzavarban is képes megőrizni a nyugalmát
- Szépen énekel
- Jól főz
- A cél érdekében a nem kedvelt egyedekkel is próbál kijönni 

Gyengeségek:
- Hirtelen testi legyengülés (Nem meghatározható időközönként. A fiolák ennek az enyhítésében játszanak szerepet)
- Nagyszájú
- Haragtartó
- Betegesen retteg a kígyóktól 

Képességekről rövid leírás:

Korlátozott mértékben tudja csak használni a mágiáját, mivel mindent magának kellet megtanulnia, így nem sok varázslatot tud végre hajtani. Leginkább támadásra specializálódott, de képes a gyógyításra, mint a mágusok nagy része, ezzel ellensúlyozva a sérülésre való hajlamát. Viszont csak valami által okozott sebet tud gyógyítani, így nem tud betegségeket, vagy öregség által okozott gondokat gyógyítani. A tőrt nem használja támadási célokra.

- Szél lökés (az ereje függ a lelki állapottól) 
- A szelet éles pengeként képes használni. Kikerülhető, hiszen ilyenkor a levegő össze sűrűsödik, és láthatóvá válik, vele egyidejűleg pedig veszt a sebességéből. 
- Kisebb tornádót tud létrehozni, de csak korlátozott ideig.
- Egyetlen védekező képessége egy szélfal, ami meggátolja a fegyvereket, de a mágia eltérítésére is képes. Viszont ez csak egyirányú, a többi irányból védtelen.
- A szél segítségével egyes fegyvereket még élesebbé tud tenni. Ez inkább Támogató képesség. 
- Nem tud repülni, de az eséseket enyhíteni tudja, így a földet érés sebesülés mentes lehet. 

Jelleme:

Első látásra kedves, és udvarias és próbál jó arcot vágni még a nem jóindulatú embereknek is, de hosszabb ismeretség után képes megmutatni a másik énjét is. Sokszor szarkasztikus, és próbálja viccel oldani a feszültséget, amelyek nem mindig sikerülnek. Ha veszekedésre kerül a sor, akkor jobb ha nem tőle várják annak lezárását. Szeret főzni, és ez az elkészült étel finomságán is visszatükröződik. Főzés közben dalolgat, ami szintén egyik kedvenc hobbija. A neme miatt sokszor kerül összetűzésekbe, főleg az idősebb férfi egyedekkel, de ezeket könnyen el tudja intézni. Sokszor kimondja amit gondol, még ha azok gorombák is, ezért a barátok szerzése sem tartozik az erősségei közé.  Kivételes esetekben könnyen zavarba lehet hozni. Alkalomadtán még úgy is tud viselkedni mint egy felnőtt.

Némi háttérinfó:

Skuld királyságban született rabszolgaként. Idősebb korában sikerült elmenekülnie a szigetről és egy vándorhoz szegődött, aki megszerettette vele a természetet és a kalandokat. A férfi viszont öregség miatt elhunyt, és a lányt egyedül hagyta Castelban, aki ezután a városban dolgozott. Amint meghirdették a versenyt Ana csatlakozott. Sajnos nem sikerült tovább jutnia, de elég önbizalmat szerzett ahhoz, hogy az addig összeszedett vagyonnal elinduljon vándorolni, ami nagy vágya volt. Persze mohó fiatal lévén gyorsan elköltötte minden pénzét, ezért ezután rablásból élt meg. A képességei pont megfelelőnek bizonyultak ezen szakmához. Több kalandban is része volt, és egy év alatt meglátogatta mind a három országot amelyek azon a földrészen voltak. 
IMAGE DETAILS
Image size
2335x1681px 2.86 MB
Published:
© 2016 - 2020 AnatexD
Comments19
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Miyanko-chan's avatar
Miyanko-chanHobbyist Digital Artist
Milyen aranyos kislány ^-^ :heart: Jól főz? Mi a specialitása? :D
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Köszi :D
a pörkölt, teljesen mindegy miből ;) ha sütiről van szó, akkor meg bármi ami gyümölcsös :D
Persze szeret kipróbálni újdonságokat is
AHO-Buttercup's avatar
AHO-ButtercupHobbyist Traditional Artist
Nagyon csini, tetszik a hosszú haja:D (Big Grin) 
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Köszöni :D az az egyetlen dolog amire nagyon büszke :)
trotyiegyed's avatar
trotyiegyedStudent Filmographer
óóó csini lett :D
majd ha lesz hozzá kapacitásom lehet betámadlak egy rp-re ^^
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
köszi ^^ 
gyere nyugodtan :D
trotyiegyed's avatar
trotyiegyedStudent Filmographer
készülj akkor... a fiam is lassan visszatér Castelbe :D
CounterShock's avatar
CounterShockHobbyist Artist
Hogy megváltozott :D Tavaly is nagyon bejött a designja, és most még jobb lett :D
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
köszönöm :D igyekeztem változatossá csinálni ^^
Nadalien's avatar
NadalienHobbyist Traditional Artist
Yaaaaaaay, Anate is jön! :D:D:D:D:D
Nagyon bírtam tavaly, aranyos volt ^^ Kíváncsi vagyok ennyire nőtt fel (komolyodott meg) azóta.
Még nem tudom, hogy betámadjalak-e az egyik karimmal egy játékra... Talán ha lesz ihletem xD Mindenesetre nagyon szép lett Anate, látszik hogy sokat fejlődtél tavaly óta ^^
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Ha megjött az ihleted akkor gyere, Ana készen áll :D Remélhetőleg idén tovább jut az első fordulón xD
és köszönöm :) sikerült meglepnem magamat is xD
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Látom, sikerült világot látnia. Jó az új design, összetettebb.

Azz: Az asztalnál állt, egy térkép fölé hajolva. Már maga sem tudta, mikor evett utoljára. De még meg akarta nézni, mennyi készletet kéne kiküldeni az egyik laktanyába. Ismét egy újabb látogatója akadt. Felnézett, és egy ismerős arcot látott - Üdv. Mi már... találkoztunk - túl sok emberrel érintkezett, hogy rögtön eszébe jusson hol is.
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Ana: - Jól gondolod. - az ajtót becsukva közelebb lépked az asztalhoz, arcán nagy grimasz. - Anate vagyok. Még tavaly hívtalak meg abba a fogadóba amiben dolgoztam. - egy pillanatra visszaemlékezik azokra az unalmas időkre amit ott elvesztegetett. - Bár nem csodálom hogy nem emlékszel. Nem túl sok ideig élvezhettük egymás társaságát. - Az asztalhoz érve egy papírdarabot tesz le. - És gondoltam idén sem maradok ki a mókából.  
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Azz: - Dolgoztál? Történt valami? - kérdezte. Noha megígérte, hogy benéz, de valahogy nem sikerült arra járnia.
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Ana: - Hát, történtek dolgok. - kuncog. - Ha három országban való vándorlás nevezhető valaminek. - büszkén emeli fel a fejét. - Gondoltam nem pazarlom egy helyben az életemet, nem való nekem a tétlenség. Amint kiestem a versenyből elindultam. Az biztos hogy nem bántam meg. - még az sem vált kárára hosszabb távon hogy hamar elköltötte a pénzét. 
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Azz: Elcsodálkozva nézett fel. A fogadóban igencsak gyengének tűnt a leányzó ekkora úthoz - Nocsak. Ugye nem szerencsejátékoztál? És... nem adtad el a lelked sem... - furcsán hangozhatott, de tavaly tényleg sok démonnal futott össze.
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Ana: Egy pillanatra meglepődik a kérdésen, majd legyint egyet és fél karral az asztalra támaszkodik nagy mosollyal az arcán. - Lehet hogy nem tűnök elég... hogy is mondjam... képzettnek, de nekem is vannak trükkjeim. - kacsint. - Bár igaz hogy az elején voltak kétséges perceim. - amikor elfogyott a pénz. - De hogy válaszoljak a kérdésedre, nem. Nem csináltam egyiket sem.
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Azz: - Jól van - kissé megnyugodott, és felidézte azokat az emlékeket, amikor elő kellett adnia milyen szegény és nyomorúságos vándor, ahhoz, hogy egy napra megszállhasson. Azt már meg sem tudta számlálni, hányszor kergették ki az istállóból - És miféle kalandokban vettél részt? - kérdezte ahogy visszazökkent a jelenbe. 
AnatexD's avatar
AnatexDHobbyist Digital Artist
Ana: Egy ideig gondolkodóba esett. Vajon mit mondjon el, és mi az mit jobb ha megtart magának? - Volt egy hét amit elfek társaságában töltöttem. Egy kisebb eldugott csoport volt, én is véletlenül találtam rájuk, de ahhoz képest nagyon kedvesek voltak. - jobb kihagyni azt a részletet hogy épp pár szörnyetegtől menekült akik nem szeretik ha lopnak tőlük. - Csakugyan találkoztam entekkel, óriásokkal, még sárkányokkal is. A Sárkány hegységnél ugráltam le a hegyekről. Ezután amikor visszatértem Gaiába, segítettem egy kisebb falunak a határ szélén megszabadulni egy fosztogató csoporttól. Jó volt az a fesztivál amit akkor szerveztek, lehet még visszatérek oda egy borra. - amint belegondolt már érezte is az ízét a szájában. - Ezután mentem a Köd országába, és onnan jöttem vissza. - elég sok részletet kihagyott, de ennyi épp elég lesz egyenlőre, gondolta. Lesz még idejük csevegni. 
View all replies
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In