AnatexD's avatar

WoE Round 1 - Thalia And Dili

18 4 310 (1 Today)
By AnatexD   |   
Published:
© 2017 - 2020 AnatexD
:iconworld-of-esras:
Kész a képem az első fordulóra :D
Elnéztem az időt és későn kezdtem el.... már megint ^^" (így is jobban kidolgozott lett mint a tavalyi :D

Szerep részlet:

*
Gismo tekintete végig az iránytűre tapadt, egészen a legutolsó pillanatig, amikor is az eltűnt a táska mélyén. Ekkor mintha révületből ocsúdott volna fel tág pupillákkal Dilire nézett. Dili rápillantott, majd fel a lányra - hiszen némileg alacsonyabb volt a druidánál - mosolya féloldalas vigyorba húzódott. Kis oldaltáskájába nyúlt majd Gismo kezébe nyomott valamit. 

- Megismerkedtek? - kérdezte huncutan csillogó szemekkel, ellenállhatatlan mosollyal. 

A majom leugrott a válláról majd Thalia elé caplatott. Apró kezecskéit egymásba kulcsolva kinyújtotta kezét. Magasra tartotta majd szétnyitotta tenyereit, de csak annyira hogy csak a druida láthassa tartalmát. A kezében pár filigrán csont és gyönyörű mintázattal bíró tollak voltak. Dili apró kézmozdulatára a csontok ezüstös kékben kezdtek izzani, majd egy gyors de apró és vakító fehér villanást követően egy kicsiny énekes madár röppent ki Gismo kezéből. Neonkékes füst pergett le róla ahogyan szálldosott a levegőben. Csicseregve megkerülte párszor a lányt majd megpróbált feje búbjára leszállni.

*
A nő elkezdett szétnézni, hátha lát egy helyet ahol lehet gyors élelmet kapni, és nincsenek is sokan. Épp mielőtt elindult volna a piac szíve felé, visszafordította tekintetét az emberre, annak kérdése hallatán. Nem tudta mire vélni az arckifejezését. 
A lényre emelte a tekintetét aki éppen előtte állt meg. Kíváncsian annak kezeire figyelt fel, hiszen úgy tűnt tart valamit bennük. Amikor szétnyitotta azt, meglepődött hogy mit tart benne, és nem értette miért mutatna neki ilyesmit, de amint a fényjáték lejátszódott, arca az értetlenből a csodálatra változott. Enyhén nyílt szájjal és nagy csodálkozó szemekkel figyelte a kis madarat amint az körberepült párszor körülötte, és igyekezett Thalia fején landolni. A nő már nem látta, de érezte ahogy a kicsiny állat rajta landol. Ugyan ezzel az arckifejezéssel a még mindig előtte álló lényre nézett, majd a férfira. Már érti azt az arckifejezést. 
Egy hatalmas vigyor ült ki a nő arcára, de akkora hogy még a szemeinek széle is megráncolódott. Nem szólt semmit, remélte hogy ebben a helyzetben nincsenek szavakra szükségek. 
Huby a nő vállán két lábra ágaskodott, a fején megkapaszkodva, és a jöttmentet nézte, a levegőbe szagolgatott. Nem hajtotta el azt, hanem inkább úgy döntött hogy barátkozik, és a számára még mindig furcsa lényre ugrott, aki még mindig előttük állt. 
A pultos ugyan úgy figyelte a jelenséget csodálkozva, de gyorsan ki is józanodott, és enyhe figyelmeztetéssel jelezte hogy ne zavarják a vásárlókat, és álljanak tovább. 

---------

Dili: :icondragonlizzard:
Nem felejtettem el hogy még folytatjuk, csak sok minden közbe jött :I 
Image size
1500x1000px 2.48 MB
Comments4
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
dragonlizzard's avatar
dragonlizzardStudent Digital Artist
Áááá Dili vigyora! Nagyon elkaptad. :D 
Én is erősen filóztam ezen a momentumon, olyan jól sikerült. 
Nagyon tetszik a kép =) de tényleg a mókus a legcukibb! :la: :heart:
Lazriell's avatar
LazriellHobbyist General Artist
Csodaszép karaktert hoztál össze ismét. ^_^ És megint sokat fejlődtél!
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Meg kell mondjam, te is egyre jobban tolod. Szép kompozíció lett, tényleg mesélteti magát a jelenet. :)
CounterShock's avatar
CounterShockHobbyist Artist
Á igen erre a jelenetre emlékszem :D Ó a mágia csodái... áh basszus akárhányszor látok egy mágusokról szóló versenyképet MINDIG MEGJÖN A KEDVEM EGY MÁGUS KARI LÉTREHOZÁSÁHOZ XD
A kép nagyon szupi szuper lett :D Nagyon szépek rajta a karik (mókus a kedvenc X3 )