Damaged machine Elromlott a gep
|5 min read
Alimera's avatar
By Alimera   |   
0 0 4K (1 Today)
Published: July 5, 2018
Damaged machine

My machine was broken again, but what was wrong I did not know, because my machine just issued a numeric code that I do not know until today. I've been trying all the options my machine has offered and unfortunately none of them came up.
My only chance was to reset the machine by keeping my personal files.
So I restored the machine. Almost half a day. My folders remained and only a few shortcuts disappeared! More than I would have liked.
Recovering shortcuts and programs again took several days, but I still have the advantage of not hunting hunting for the new ones since my folders have been installed by installers. It's quite clear that I did not install the virus scanner until they did not work, but the Defender was marked by them, and when I shut down, the Smart Screen is running, and McCaffy.Yes, I had to go out and swipe and wipe it until all I was able to install it again.
I also learned how to start Command to delete the Windows old folder, which was not completely successful.Therefore, there were hundreds of gigabytes of empty space.
Then some Corel came.Because some of the plugins were deleted, I thought of the exe files here and I had to reinstall them.I did spend almost a day doing it because the exe files were unfortunately downloaded from the internet because they were not there. There are so many plugins so it is no longer necessary to keep the files.
I still have things to do but I'm already over my granddaughter.I can be completely here next week and I can not just get into the page.I really can not get a picture of it yet.It is missing this for completeness.
In the meantime, I'm coming and coming!

Elromlott gép

Ismét elromlott a gépem, mert a gépem csak egy számkódot ad ki, amiről mai napig nem tudom mit jelent.Először próbáltam az összes lehetőséget, ami egy gépem felkínált és sajnos egyik sem vált.
Egyetlen lehetőségem maradt a gép alaphelyzetbe állítása állítani a személyes fájljaim megtartása.
Így visszaállítottam a gépet.Valamivel több mint fél nap.A mappáim megmaradtak, és csak néhány rövidítés törölve! Több mint amennyit szerettem volna.
A gyorsjavítások és programok helyreállítása megint több napig eltartott, de a lehetőségeim szerint nem kellett vadászni az újak után, mert a mappáimban maradtak a telepítők. Az egész világos, hogy nem telepítettem meg egy vírusírtót, amig ez meg nem történrótek, de sebaj, helyettük megjelölt védő, és amikor kikapcsoltam, akkor egy intelligens képernyőn megjelenik egy McCaffy.Éljen! Sokat kellett ki és bekapcsolgatnom, törölgetnem, amíg minden progit újra tudtam telepíteni.De végül sikerült.Sőt!
Aztán meg kell tanulnod, hogy a parancssorból indítsd el a Windows régi mappáját, ami nem teljesen sikerült.Azért így több száz gigabájt üres hely van.
Aztán jött a Corelem.Abban egy pluginok egy része törlődött, az exe fájlokat gondoltam itt, és ezeket újra kellett telepíteni. Ezzel eltöltöttem majdnem egy napot, mivel az exe fájlokat sajnos az internetről vadásztam le, mert ezek nem voltak meg.Van annyi plugin lelőhely, hogy emiatt felesleges lenni megtartani a fájlokat.
Még mindig van dolgom, de végre egy nagyján már túl vagyok.Jövő héten már teljesen itt tudok lenni és nem csak bekukkantani tudok a oldalra.Valószinüleg nem tudok képeket készíteni.Még hiányzik ez a meg, a teljességhez.
Addig is sziasztok és majd jövök!


Comments0
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In