Deviation Actions

AdmiraWijaya's avatar

Gina

Published:
By
86 Comments
23K Views
this picture going to be the tribute for Mr Gerdi WK father of Gina....viva comic indonesia
i use Photoshop more than 6 hour to finish and polish of this picture......

hope ur enjoyed
Image details
Image size
644x886px 504.68 KB
© 2006 - 2021 AdmiraWijaya
Comments86
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
TLadyJessica's avatar
Very cool! She has an epic tribal look to her that is quite exotic, and her pose is very commanding yet also graceful... the image exudes grace and sensuality, and it is quite well done, properly painting-like in style rather than it being comic book style per se. I love it! :D
profutur1971's avatar
Beautiful image ! Beauty, charmed , finess and more ! Good job ![link]
Jorrun's avatar
so beautioful
EmperorNortonII's avatar
mean-chic's avatar
it is the best when you find cool art that involves yr name
okkilogan's avatar
Of Course I enjoyed ......... I love this Pict, but would you be draw another indonesia comic book character ? I write a blog, but its so hard to find decent picture for the article
kunderemp's avatar
Ini Gina versi jadul yah?
lolaranca's avatar
keren banget..!!!

gak kalah sama wonder women hehhehe..sedikit berotot
JUANCAQUE's avatar
mas.....wajah ginanya mirip pacar sayah..:heart:
f4chr1's avatar
waw...nah... kalo gina nya yang kayah gini... baru...keliatan bangets superhero nya...!!!

kapan edisi barunya buat komik yang blacan...??
arespendil's avatar
Wow,
I think it's better than Mas Gerdi's work...
I hope he doesn't hear this hehe
AdmiraWijaya's avatar
beliau sih udah tau....malah waktu itu pernah diminta langsung buat cover komiknya,tapi ngga jadi dengan pertimbangan terlalu sekseehhhh...gitu katanya
arespendil's avatar
terlalu seksi? hmm....
Menurutku sih nggak yah...
Secara gambarmu gak mengeksploitasi sex appeal-nya gina secara berlebihan kayak d manga... kayak proporsi dada yg gede ataupun posisi yang menantang...
Mungkin atasannya harus pake kerudung kali haha
deena-chan's avatar
pernah baca di Wizard tentang wawancara dengan pak Gerdi WK sendiri...
Katanya beliau pernah menolak gambar pin up dari komikus muda untuk dimuat di majalah....
apa yang ini yah????

kalo benar yang ini...wah sayang banget toh....
Ini redefinisi Gina yang bagus loh....

btw, saya masukin ke favorit yah...
Daequitas's avatar
great pose, design, and the facial expression is just cool in a way "yeah i am beautiful but dont let the looks fool you, i kick ass" kinda way :P
loved the composition in overall dude

great
AdmiraWijaya's avatar
thank's yo buddy
lahandi's avatar
Bapak Gerdi tuh yang mana yah? Karyanya yang apa lagi mas? :confused:
Dedefox's avatar
Wah, gimana nih komentar pribadi Bpk Gerdi WK? Coba beliau diajak masuk ke Deviantart juga biar generasi muda lain tau kreatifitasnya yg yahud itu...
jussta's avatar
AdmiraWijaya's avatar
aww..i am flatered...me like you too
SketchBL's avatar
hihihi~....-ketawa cabul-
AdmiraWijaya's avatar
hahaha...biasa aja hay...
SketchBL's avatar
Lha kostum baek2di apgred jd gitu si, -ini bukan protes loh!-, sering2 apgred kostum2 superhero cewe lg ya!
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In