New Portfolio

1 min read

Deviation Actions

AagaardDS's avatar
By
Published:
15 Comments
1K Views
At last - My new portfolio is now online!

Aagaard Design

Right now the site, is only available at Danish, but I work on a translation so the site also with be available at English in the near future.

www.aagaarddesign.dk
www.aagaarddesign.dk
www.aagaarddesign.dk
www.aagaarddesign.dk
www.aagaarddesign.dk
www.aagaarddesign.dk
© 2010 - 2021 AagaardDS
Comments15
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
5v3n's avatar
still personally having trouble moving my portfolio to a digital format...
ejsing's avatar
Hvordan var det din gamle side så ud? Den kunne jeg meget godt li'. :D

Jeg synes desværre, at denne her rammer lidt ved siden af. Opsætningen er meget fint, men det er som om de forskellig elementer og desværre også farverne ikke helt spiller.

De vertikale billeder skiller sig som værende ret "rå" lidt ud fra det polerede feel resten af siden har. Derudover er der den mørkebrune stroke omkring, jeg heller ikke er for glad for.
Det med stroken gør sig også gældende for tekstboksene nedenunder hvilke der tenderer til at være det værste omkring hele designet. Hvorfor.. Grå? Passer slet ikke ind i dit farveskema.

Og nu vi er ved farverne. Som der er et par stykker der allerede har nævnt, så er der et eller andet, der ikke helt spiller. For mig er farverne meget matte. Det minder mig om CMYK og ikke RGB-farver.

Logoet skal nedskaleres en smule. Det vil øge kvaliteten af logoet og proportionelt passe bedre sammen med resten af designet. I samme ombæring kan du lige ordne den ærgerlige tagline-font, der mangler noget styling. ;)

Men altså, nu har jeg været lidt hård ved dig. Overordnet ser det selvfølgelig ikke så skidt ud, og der er nogle af undersiderne der fungerer langt bedre end forsiden.

Den skal nok bringe nogle kunder til.

Jeg kan forresten godt li' den lille detalje helt i toppen med den der "indent" der buer nedad... Hvis du forstår, hvad jeg mener. ;)
AagaardDS's avatar
Mange tak for en god gang kritik - det kan man altid bruge.

Når du nu nævner det, så kan jeg nemlig også godt nikke genkendene til de fleste af tingene - og når jeg engang opdatere til version 1,1 skal nogle af punkterne nok være rettet.

Min gamle side var bygget op omkring en wordpress blog, og det satte mange begrænsninger - ved at prøve at kode det selv, fik jeg til dels ikke disse begrænsninger, og så fik jeg også øvelse i at kode lidt.

Jeg forstår udmærket godt hvad du mener til sidst ;) Og håber det er i orden?
ejsing's avatar
Lyder godt!
Du må endelig lige prikke mig på skulderen, når du opdaterer engang, så jeg kan se det. :)

Hehe, selvfølgelig er det i orden! :D
AagaardDS's avatar
Det skal jeg gøre...
acidDOTdica's avatar
Så kunne du endelig komme ud af starthullerne. ;) Tillykke med den lille nye og et skulderklap fra mig. Den er sgu' da møj fin, den dær.

Har heller ikke meget kritik, altså igen den grønne farve er en sats, men jeg synes du har et eller andet med naturfarver, så om det ikke bare er en del af din stil? =P Husk at holde ved farver som udstråler din personlighed in the long run. Konnotation, konnotation.

Tjekkede lige op på dine preview-billeder og er lidt nervøs for om du sidder og designer et nyt billede hver gang du uploader nyt istedet for at styre det igennem PHP, men hvis du kan lide at fifle rundt så er det jo cool. :D

Men fin side, keep it going. ;D
AagaardDS's avatar
Jeg sidder og designer nye billeder hver gang - og det er frygteligt ;) Men PHP har jeg ikke meget tjek på endnu, men det kan være når siden skal opdateres igen, at det skal implementeres.
acidDOTdica's avatar
Puha, pas på med at du ikke blive ansat af dit eget design ;) Time is money. Prøv at undersøge det, hvem ved om der er tale om et quick-fix som vil spare dig meget tid. =)
ThePreseT's avatar
Pen side du har. Likte opsettet, men det var noe med den grønnfargen som jeg ikke likte helt.
AagaardDS's avatar
Nej den grønne farve er også lidt et sats - men valgte den da jeg helst ville lave noget andet end de blå farver jeg ellers altid bruger ;) Men tak for kommentaren.
krigfx's avatar
Hey Aagaard - long time no see!

Kan sku rigtig godt lide siden! Har ikke rigtig den store kritik, synes det hele spiller godt ;)


Du må ha'e godt! :D
AagaardDS's avatar
Ja det må man sige :D

Mange tak for kommentaren, og du må også ha'et godt ;)
QueerAngel8900's avatar
Lyder spændende :)

Hvis du har brug for eventuelt hjælp til at oversætte til engelsk kan jeg godt hjælpe lidt til :) Så kan du som "betaling" lægge et link til min bruger her på dA inde på dit site :)
AagaardDS's avatar
Det kunne helt sikkert være interessant - er ikke så skide god til det skriftlige engelsk, og det skal jo være korrekt for at det virker så professionelt som overhovedet muligt.

Så når jeg engang lige får tiden til at begynde arbejdet på den engelske version, så kunne det godt være jeg lige kontakter dig.

Og vi finder helt sikkert ud af betaling på den ene eller anden måde ;)
QueerAngel8900's avatar
Det lyder godt :)

Håber da at høre fra dig så :)
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In